2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914273 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ugurkartalizma

Yarın Konop'tan ses çıkmazsa iftara doğru burda kavga dövüşten durulmaz herkes gerilir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Siz yarın görün beni.. Hele iftara doğru. Terör estireceğim burada  :kop: :kop: :halay: :steamed: :steamed:

:akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız ben ramazan boyunca mümkün olduğu kadar foruma az gireyim :D

Çevrimdışı Baba1903

Ben Britos-Toloi'ye de razıyım gözüm yükseklerde değil  :)
Abi Britos çok atarlı bizde her 2 maça bir kein kırmızı görur  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Siz yarın görün beni.. Hele iftara doğru. Terör estireceğim burada  :kop: :kop: :halay: :steamed: :steamed:
:D

Çevrimdışı Kadir G.

Toloi-Britos olmaz lider birisi olması lazım. Töre-Skrtel sağ babel diyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Toloi-Britos olmaz lider birisi olması lazım. Töre-Skrtel sağ babel diyorum.
Gönlümden Samba-Toloi geçiyor ama Samba'nın adı bile geçmedi daha maalesef  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam ulan Kono da Cucak da olmayacaksa Babel olur hadi benide ikna ettiniz.. :bandit:

:D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Yapma ya  :ebebe:

Gercekten oyle. Ranocchia Genoa'da iyi bir goruntu cizmesine ragmen, hele gectigimiz sezon bircok macinda Inter'in en kotu oyuncularindan di.

Ranocchia'nin Serie A deneyeminden baska Atinc'a bakarak hicbir artisi yok. Lakin, Atinc uzun boyuna ragmen uzun mesafede yavas bir futbolcu degil, Ranocchia ise cok yavas, agir stopper.

Inter taraftarina bu sezon en kotu oyunculariniz kim deseniz listenin basinda Ranocchia gelir.

Çevrimiçi Samet Ç

Gercekten oyle. Ranocchia Genoa'da iyi bir goruntu cizmesine ragmen, hele gectigimiz sezon bircok macinda Inter'in en kotu oyuncularindan di.

Ranocchia'nin Serie A deneyeminden baska Atinc'a bakarak hicbir artisi yok. Lakin, Atinc uzun boyuna ragmen uzun mesafede yavas bir futbolcu degil, Ranocchia ise cok yavas, agir stopper.

Inter taraftarina bu sezon en kotu oyunculariniz kim deseniz listenin basinda Ranocchia gelir.
İnter'in en kötü oyuncusu olabilir izlediğim kadarıyla bence değil bize gelsin ligin en iyi stoperi olur neyse tartışmaya gerek yok nasıl olsa alamayız  :D

Çevrimdışı Türkay

Skrtel Vlaar yapacaklarsa Babel'e razıyım.

Veya Şener Britos Toloi Neto yapacaklarsa yine Babel'e razıyım.

En mantıklısı şu geliyor bana.

dzudscak britos vlaar sağa da yüzde 90 Glen gelecek zaten.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim de izlediğim kadarıyla vasat.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

stoper için dniprodan bir oyuncuylada görüşüoruz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Ersan gider Pedro da Josue takasında kullanılırsa Milo Atınç kalıyor geriye :D En az iki stoper lazım bu durumda. Alırlar mı peki? Hayır  :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Gönlümden Samba-Toloi geçiyor ama Samba'nın adı bile geçmedi daha maalesef  :bandit:

Samba da çok iyi olur ama dediğin gibi adı dahi geçmedi. Skrtel ise tam tersi baya dillendiriliyor sadece çok zor denildi. Ben skrteli isterdim. Adam ölümüne oynuyor sanki hiçbir şeyden çekmiyor kendini. :D

Çevrimiçi Mehmet57

İnter'in en kötü oyuncusu olabilir izlediğim kadarıyla bence değil bize gelsin ligin en iyi stoperi olur neyse tartışmaya gerek yok nasıl olsa alamayız  :D

Tabii, herkesin gorusu farkli olur ama Inter'in kadrosunda Dodo, Kuzmanovic ve Nagatomo ile beraber en kotu oyunculari arasinda yer aliyor.Avrupa'da basari istiyorsak Ranocchia ile olacak is degil bence. Tek ozelligi yuksek boyu, ki elimizde 1.90'in uzerinde iki tane genc stopper var.

Çevrimdışı Türkay

chygrynskiy büyük ihtimal.

Çevrimdışı Hamahakki

Katılıyorum sonuçta italyan savunma disiplinini alıyolar
Sivok ve Zapo'da udinese'de fazla süre alamayan topçulardı ama bize çok yararları oldu

Çevrimdışı Tolga

Dmytro Chygrynskiy'dir o zaten dün de bununla ilgili haberler vardı ama S.Donetsk'in oyuncusu aslında :)

Bu sezon Dnipro'da kiralıktı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

ben anlamadim baskan diyorki cok dilenince fiyat ucmaya basladi, peki duyulmadan bu transfer niye bitmedi, yanlis anlamadiysam aylardir besindeler bu herifin

üstünü örtme denir basiretsizliğe kılıf uydurma denir buna:)
kac defa yaptı bunu beceremiyoruz sonrasında suc bize atılıyor boylede rezil bir zihniyet var işte
hala notunu veremiyor bazı arkadaslarımız sasırtıyorlar beni daha ne olmalıydı:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

.                Neto

Nyom   Britos    Skrtel   Tosic

Veli    Tolgay

Töre          Sosa        Konoplyanka

Demba Ba

Benim için seçenekler arasındaki en ideal kadro budur. Olabilitesi sıfırdır :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı sosyalkartal

Dmytro Chygrynskiy'dir o zaten dün de bununla ilgili haberler vardı ama S.Donetsk'in oyuncusu aslında :)

Bu sezon Dnipro'da kiralıktı.
chygrynskiy değil
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ferdi1903

chygrynskiy büyük ihtimal.

ismi dil burkacak sekilde  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Evet bende skrtel toloi neto yapacaklarsa babele bile razıyım tabi sağ kanatta. :)