2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914203 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

West Bromwich ve West Ham, Beşiktaşlı Demba Ba'yı transfer listesine aldı (The Times)
Bilic Pektemek'e de kancayi atsa keske :)

Çevrimdışı Tolga

Ne Konoplyanka'ymış arkadaş ömrümüzden ömür gitti yani gelmiyorsa uğraşmayın arkadaş.

Danny gibi adam vardı almadık onu şimdi fellik fellik oyuncu arıyoruz.

Bari Dzsudzsak'ı alsalar da hiç sanmıyorum.

Böyle giderse Babel yeni kanat oyuncumuz olacak. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

ba tatilini katarda yapıyor)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sosyalkartal

kanca atarsa pektemek sakatlanıp sezonu kapatır  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Micah Richards zu Aston Villa.

Vlaar ile sözleşme yenilemeyecekler.

Yalnız Vlaar bir sezon 37 maç; 2 yıl önce 12; geçen sene 7 maç ve bu sene 17 maç kaçırdı. Halihazırda sakat.  :D

Teklif var da bu sakatlıklar ile büyük risk. Üstelik bu sakatlıkların neredeyse tamamı "buzağı yaralanma" denilen sakatlık türü.

Manu ve Arsenal Vlaar'dan vazgeçti. Bekliyoruz ...

Çevrimdışı Çağatay

Ba west ham a giderse koli bandiyla ba ya yapistiralim pektemegi öyle verelim. Market kampanyasi gibi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı sosyalkartal

Ba west ham a giderse koli bandiyla ba ya yapistiralim pektemegi öyle verelim. Market kampanyasi gibi
pektemepi siyaha boyayıp ba diye verelim nerden bilecekler araplar  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

Katara gidiyor :)

Çevrimdışı Ozan E.

Esantiyon :D cok guzel olur vallahi takimin saglik masraflari azalir. Gol atamayan forvetimiz orada kendini gosterir :)

Çevrimdışı Ergin1903

Gecen bende baktim. Nedir bu buzagi yaralanması arkadas :) ismi bile ilginc seyler cagristiriyor :)

Çevrimdışı Çağatay

pektemepi siyaha boyayıp ba diye verelim nerden bilecekler araplar  :tabe:

Le pektemek yapalim bence bim usulü :D

Çevrimdışı Kemal

Asıl bilic necipi alsana 5 6 m euroya oraya , adam burda manevi oğlu muamelesi yapıp her maç onu sürüp bizi çileden cikariyordu

Çevrimdışı atalay

Demba, Katar'da değil Dubai'de.  :eyes

Uçuk bir teklif almadığı sürece hiç bir yere gitmez.  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray, Beşiktaş'ın aylardır ilgilendiği Evgen Konoplyanka'nın transferi için harekete geçti ve Ukraynalı futbolcuya yıllık 1.9 milyon Euro teklif etti.

Biz 3 milyon veriyoruz kabul etmiyor 1.9 milyonu mu kabul edecek  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

Demba, Katar'da değil Dubai'de.  :eyes

Uçuk bir teklif almadığı sürece hiç bir yere gitmez.  :ok:
Almış işte :D

Çevrimdışı Anıl

Demba ba bir yere gitmez unutun  :D
Bence gidecek, hiç istemem ama gidecek gibi..

Çevrimdışı Ergin1903

Demba ba gider mi kalir mı, bahsini acalim mi  :D

Çevrimdışı Çağatay

Demba ba en fazla hacca gider arkadaşlar o kadar.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ferdi1903

Daha önceden gitse yapacak birşey yoktu ama bugün başkan çıkıp 3 kere izledim, babasını getirdik falan dedikten sonra Fener ya da Gsye kaptırırsak başkan bıraksın bu işi.

ben anlamadim baskan diyorki cok dilenince fiyat ucmaya basladi, peki duyulmadan bu transfer niye bitmedi, yanlis anlamadiysam aylardir besindeler bu herifin

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplanka tamamen bitti belkide galatasarayı işin içine sokup umutlandırıcaz sarı kızı  :lol: