2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908238 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Bu arada Babel'e Swansea teklif yapmış hani diyordunuz ya Hollanda milli takımına seçilmek istiyor diye eğer öyle bir derdi varsa bize gelmez Swansea'ya gider. Ama bize gelecek yatacak.  :D
Abi Babel gerçekten dunya çapında bakmayın kasımpaşada dalgasına bakıyor ama bizim gibi iddialı bi takıma gelirse düşünebiliyo musun konoplyanka ve babel sol kanatta  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  şimdi
BESIKTAS

senol hoca nin "tolga" nin kalmasina sicak bakmamasi nedeniyle kendisine klup bulmasi v gerekli kolaylik gosterilecegi iletildi

Mert Günok yaklaşıyor  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Abi Babel gerçekten dunya çapında bakmayın kasımpaşada dalgasına bakıyor ama bizim gibi iddialı bi takıma gelirse düşünebiliyo musun konoplyanka ve babel sol kanatta  :icool:

İkisi gelirse töre gider bende babeli töreye tercih etmem. Sola konop alacaksan sağada marcoyu alabilirsin 32 maçta 21 gol atmış kanatta. Töreyi satarlarsa pokemona bütçe yaratabilirler. :)

Çevrimdışı Anıl

BESIKTAS

senol hoca nin "tolga" nin kalmasina sicak bakmamasi nedeniyle kendisine klup bulmasi v gerekli kolaylik gosterilecegi iletildi

Neto GEL-SİN :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Neto GEL-SİN :icool:
Twitterdan yardıracaksın o zaman bakma başkanın twitterla falan ilgilenmiyorum demesine Niang'ı Türkiye'de oynamak istiyorum diye twit attı diye aldı.  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga giderse yabancı gelebilir. Neto 1.7 bekliyorum.

Çevrimdışı Baba1903

İkisi gelirse töre gider bende babeli töreye tercih etmem. Sola konop alacaksan sağada marcoyu alabilirsin 32 maçta 21 gol atmış kanatta. Töreyi satarlarsa pokemona bütçe yaratabilirler. :)
Abi Ben olsam sat töreyi 10a ustune bonus olarak olcayı ver törenin yerine 5e al Luciano Narsingh PSVden geri kalan parayada skrtel alırsın işte
Sol Kanat:Konoplyanka-Babel
Sağ Kanat:Narsingh-Frei olur  :)

Çevrimdışı Baba1903

Abi Ben olsam sat töreyi 10a ustune bonus olarak olcayı ver törenin yerine 5e al Luciano Narsingh PSVden geri kalan parayada skrtel alırsın işte
Sol Kanat:Konoplyanka-Babel
Sağ Kanat:Narsingh-Frei olur  :)

Çevrimdışı Baba1903

Tolga giderse yabancı gelebilir. Neto 1.7 bekliyorum.
Abi Neto juveyle anlaştı bile

Çevrimdışı atalay

Bu arada Neto ile ilgili dış basında bir tane haber yok.

Aylar önce Liverpool ve Juve ilgileniyor diye haberler vardı.

Oyuncu Copa America kadrosunda da değil.

1,7 - 2 arası verip; getirmek lazım şu sakinlikte.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Neto juveyle anlaştı bile
Hayır Juve ilgilenmiyor bile adam hakkında bir tane haber yapılmadı avrupa basınında

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Евгений Коноплянка ‏@canabina  24 dk.24 dakika önce
Порошенко, поверни Тоттенгем до переговорів з приводу трансферу Коноплянки! #ПовертайНароду

Konoplyanka resmi twitterı bu adam bize gelmez. Tottenham ile görüşeceğim diyor

Genç kardeşlerim  :akuma: google translate diye bir şey var  :akuma:

Tercümesi şöyle  :lol:

Poroshenko Tottenham transferi Linnet ilgili müzakerelere açmak!

Poroshenko Ukrayna Devlet Başkanı oluyor. Linnet ingilizce de keten kuşu . Anlıyana aşk olsun  :evillol:

Poroshenko yu araştırdım Türk hayranı biri diyor  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga gider neto gelirse kono falan hikaye daha çok sevinirim. Şampiyonluk getirebilecek kaleci boşta ve ucuz neden bekliyoruz?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

#NetoBEŞİKTAŞ'A! :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

“@footbalista_: Chedjou'yu bedava'ya alıp 6.3 M euro'ya G.Saray'a satan Lille, onun yerine 2,5 M euro'a aldığı Kjaer'i de F.Bahçe'ye 7.6 M euro'a sattı.”  :biggrinking:

Çevrimdışı Baba1903

Tolga gider neto gelirse kono falan hikaye daha çok sevinirim. Şampiyonluk getirebilecek kaleci boşta ve ucuz neden bekliyoruz?
Neto-Janmaat-Skrtel-Toloi-Tosic-Veli-Tolgay-Gökhan-Sosa-Konoplyanka-Demba Ba :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Para dostum hepsinin başında para geliyor. Buca'yı kan gibi emdiler o sene. 10 milyon para uçmuştur kasadan en az.

O yüzden kulüplerin satılması herkes için en hayırlısı olacak ki o da olacak bu 10 yılda 3 büyükler dahil.

hayret bunu dillendirmen sasırttı beni

bundan iki ay once astılar kestiler beni:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi şaka maka şu Neto'yu iletmek lazım mutlaka ve ACİLEN. 1. sınıf kaleci çünkü bizi kurtarır derdimizden :pray: :pray:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar BEŞİKTAŞ IMIZIN menfaati icin galiba demba ba gidecek 2 3 oyuncu gelecek başka çare yok gibi ama insallah gelecek forvet demba 'nin 3 te 2 si katkı verir. Demba ba son 15 senede gelmiş en kariyerli en kalite forvetti tartışmasız: (

Çevrimdışı ozan062

BESIKTAS

sözüne çok güvendiğimiz beyaz yalan soylemeyen fikret orman
kesinlikle fener ve gsden oyuncu almayacagız dedi iki gün once
ondan dolayı için rahat olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Tolga
Cenk Gönen
İsmail Köybaşı
Motta
Ersan
Toraman
Necip
Atiba
Mustafa Pektemek
Şu adamların keşke hiçbiri takımda olmasa ya ozaman uçarız eminim :D Benim için gelecek adamlardan çok şunların gitmesi önemli ama adamlar gidip hepsiyle uzun sözleşmeler yaptılar :D

Çevrimdışı ahmetx

Ne Netoyu mu aldık ,işte bu ya ....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne Netoyu mu aldık ,işte bu ya ....
Ruyami gördün ahmet abim: )

Çevrimdışı Anil

Mert Günok u kimse istemez mi ? Neto gelmeyecekse eğer ? Bence eldeki tüm kalecilerden iyi.