Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynısı Altınordu'nun da başına gelirse benim yapılanmaya dair umudum kalmayacak zaten İzmir takımlarında.çünkü aynısını Altay da yaşadı zamanında.
Para dostum hepsinin başında para geliyor. Buca'yı kan gibi emdiler o sene. 10 milyon para uçmuştur kasadan en az.O yüzden kulüplerin satılması herkes için en hayırlısı olacak ki o da olacak bu 10 yılda 3 büyükler dahil.
Karşıyaka Basketboldan sonra Futbolun başına da tam bir ADAM Getirdi.Cüneyt Dumlupınar gelmiş.Umarım şampiyon çıkarlar ve Kayseri düşerken Cüneyt bey el sallar onlara.
Ne keyifli olur var ya. 2.ligde 2.15 puan ortalaması yakalayan adamla devam etmediler.
kim alırki ama bi de orası var hadi diyelim ki fb bile satışa çıktı bi onun alıcısı çıkarne gs nede bizim alıcımız bu ülke içinden zor dışardan belki
İyi oldu ya. İzmir Çarşı Karşıyaka'nın maçlarında zaten devamlı tutacağımız bir basketbol bir de futbol takımı daha oldu
konoplyanka yakın meşaleleri yakın
Sırada ne var yakından da yakın mı
Евгений Коноплянка @canabina 24 dk.24 dakika önce Порошенко, поверни Тоттенгем до переговорів з приводу трансферу Коноплянки! #ПовертайНародуKonoplyanka resmi twitterı bu adam bize gelmez. Tottenham ile görüşeceğim diyor
Twitter'ı yok
Bilemem herkes resmi hesabı diyor
Konoplyanka gelecek fikret orman çok zor durumda kalır yoksa.
Bu arada Babel'e Swansea teklif yapmış hani diyordunuz ya Hollanda milli takımına seçilmek istiyor diye eğer öyle bir derdi varsa bize gelmez Swansea'ya gider. Ama bize gelecek yatacak.