VELED (türkçe) anlamı
1. Erkek çocuk. Oğul. Çocuk.
Anlamı konusunda yardımcı olayım dedim. Ama kelamda zorunuza giden bir husus varsa çocuklarda derim veledler yerine. Sinirden söylemedim kimseyi de ayrıştırmadım. Asıl bu yeni nesil çocuklar kendilerini ayrıştırıp kenardan köşeden abuk subuk tezahuratlarla biz ayrıyız mesajı vermeye çalıştılar kongrede.
Dediklerimin de arkasındayım ne saygı var ne sabır. Başkan eleştirilmez mi eleştirilir. Uyarılmazmı uyarılır ama herşeyin bir üslubu bir şekli vardır. Sen veya bir başkası Beşiktaş Başkanına Demirören olur Seba olur Fikret olur aşağılayıcı küçük düşürücü niteliksizleştirici lakablar sıfatlar takamaz kelimeler kullanamaz.
Sen ben bizler bunu yaparsak renklilerde bizi 3. büyük yapar.
Aynen öyle kimse yapamaz, yapana da burada asla izin vermedik.
Burada (
Hakaret Yasak)₄, Fikocu hatta FO bile gördüğümüzde uyardık bu yorumumu çıkar bir sürü bu uyarıyı alan sizin deyiminizle ''çocuk ya da veled'' doğrular. Ki onlar bana göre çocuk değil.
Çocukluk 30 yaşını devirmekle biten bir dönem değil. Kaldı ki o kongrede çıkanların çoğu da 30 yaş üstüydü. Bir yandan Demirören'e de hakaret edilemez diyorsunuz ki haklısınız bir yandan da bu yeni nesil arkadaşlara Demirören'in evrilttiği gerçek Beşiktaş
taraftarı olmama sıfatını yapıştırıyorsunuz bunu da bir değerlendirin.