2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896399 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Kaleci
Sagbek
Stoper
On libero
Sol acik

Transferleri sart.free oyuncular elden kacmadan bu transferleri bitirmek lazim..

2 veya 3 dedi başkan
stoper sağbek ve sol açık alırız bence gerisi sadece biri satılırsa olur
mesela ersan giderse bir stoper daha gibi

Çevrimdışı Tolga

2 veya 3 dedi başkan
Evet ben de öyle düşünüyorum :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Meşaleleri yakın konolyanka yakın  :sevinc
Abi sen de bir dur allah aşkına ortalık karışık zaten :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 veya 3 dedi başkan

Ba satılırsa da forvet var bide :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi sen de bir dur allah aşkına ortalık karışık zaten :D

Diego :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

VELED (türkçe) anlamı

1. Erkek çocuk. Oğul. Çocuk.

Anlamı konusunda yardımcı olayım dedim. Ama kelamda zorunuza giden bir husus varsa çocuklarda derim veledler yerine. Sinirden söylemedim kimseyi de ayrıştırmadım. Asıl bu yeni nesil çocuklar kendilerini ayrıştırıp kenardan köşeden abuk subuk tezahuratlarla biz ayrıyız mesajı vermeye çalıştılar kongrede.

Dediklerimin de arkasındayım ne saygı var ne sabır.  Başkan eleştirilmez mi eleştirilir. Uyarılmazmı uyarılır ama herşeyin bir üslubu bir şekli vardır. Sen veya bir başkası Beşiktaş Başkanına Demirören olur Seba olur Fikret olur aşağılayıcı küçük düşürücü niteliksizleştirici lakablar sıfatlar takamaz kelimeler kullanamaz.

Sen ben bizler bunu yaparsak renklilerde bizi 3. büyük yapar.

Aynen öyle kimse yapamaz, yapana da burada asla izin vermedik.

Burada (Hakaret Yasak)₄, Fikocu hatta FO bile gördüğümüzde uyardık bu yorumumu çıkar bir sürü bu uyarıyı alan sizin deyiminizle ''çocuk ya da veled'' doğrular. Ki onlar bana göre çocuk değil.

Çocukluk 30 yaşını devirmekle biten bir dönem değil. Kaldı ki o kongrede çıkanların çoğu da 30 yaş üstüydü. Bir yandan Demirören'e de hakaret edilemez diyorsunuz ki haklısınız bir yandan da bu yeni nesil arkadaşlara Demirören'in evrilttiği gerçek Beşiktaş
taraftarı olmama sıfatını yapıştırıyorsunuz bunu da bir değerlendirin.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Takımda ba sosa harici kimse gitmez. Şu anlık söylüyorum tabi bunlara teklif var yoksa satılabilecek birkaç oyuncumuz daha var.

Tam transfer beklemediğimden kimseyi göndermesinler parayıda harcamasınlar forma 3. oluyor zaten.

Çevrimdışı kaanzor

Şaka mı bu? Twitter'dan be  yazayım beni de bulamazsın.

Transfer sürecini kaç kişi bilebilir bir adamın? Opare hakkında tek haber bile çıkmadan nasıl trasnfer edebildin?

Kono olunca mı köstebekler çıkıyor ortaya. O zaman 3 kişiye söylersin sadece. Gerekirse bulana kadar zaman zaman yaptığın gibi malzeme verirsin eline herkesin hangi isim çıkarsa basına bulurusn yapmayın artık bu kadar da.

Ah kardeşim birgün bir kurum işletmen gerektiğinde anlarsın bunu sen yönetim kurulunu sınayamazsın Başkan olarak. Bunu anlarlarsaki emin ol anlarlar sen o köstebeği bulamadan sana tef takıp oynatırlar. Güven iş hayatının en önemli öğesidir iki taraftan biri sebeleri haklı bile olsa güveni zedeleyecek bir hususa imza atarsa olay biter.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

benim yorumum niye siliniyor sanki yalan söyleyen benim :)

Dostum öncelikle yeri gelmişken, zorunda değilsin ama lütfen gerçek ismini(bana pm atabilirsin değiştirebilirim)  ve yaşını profilinden değiştirir misin daha kolay iletişim kurabiliyoruz böylece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Meşaleleri yakın konolyanka yakın  :sevinc

hah umut taciri geldi :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

2 veya 3 dedi başkan
2-3 transferin yeterli olacagini düşünmüyorum insallah yanilirim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

ya boşuna transfere yormayın kafanızı ,

başkan ORMANI istifa ettirirsek her sene şampiyonuz,
o geldi 3 senedir şampiyonluklarımız durdu

:)))))

Çevrimdışı Kadir G.

Saatlerini şu forumda geçirip milyonları cebine indirecek adamları takım başarılı olsun taraftar sevinsin arzusuyla bekleyenler demirörenci oluyorsa çok sıkı demirörenciymişim demek ki.

Çevrimdışı Çağrı

Ah kardeşim birgün bir kurum işletmen gerektiğinde anlarsın bunu sen yönetim kurulunu sınayamazsın Başkan olarak. Bunu anlarlarsaki emin ol anlarlar sen o köstebeği bulamadan sana tef takıp oynatırlar. Güven iş hayatının en önemli öğesidir iki taraftan biri sebeleri haklı bile olsa güveni zedeleyecek bir hususa imza atarsa olay biter.

O zaman biter hocam.

Beşiktaş'ın menfaatlerine en ufak zarar verecek olan hareketi yapan zaten orada bir saniye bile kalamaz.

Yönetme kabiliyeti, yöneticilik buralarda ortaya çıkan meziyetlerdir zaten. Bunu da eğer yaşa vurmayacaksak, yöneticilik yapmış, yapan biri olarak yazıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Sözün bittiği yer.

Anlatabileceklerim anlayabileceklerin kadar diyorum.

Anlamak değil anlatmak için eleştirmişsin demek ki. O da olmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Bakın abiler, kardeşlerim ben 20 yaşındayım. Sadece 2 yazıyla iki şampiyonluk gördüm ve hâlâ görmüş oldugunuz gibi Besiktasliyim. Ben mi sevinmek için sevdimci oluyorum bu ortamda. Sen benden daha büyük olunca daha mi büyük Beşiktaşli oluyorsun da ben demirorenle büyümüş yeni yetme cildirt bizi baskanci velet oluyorum. Biraz sozlerinize dikkat edin abilerim bir kere düşünmek yetmiyorsa 10 kere düşünüp yazin gerekirse. Burada sen de bjklisin ben de, sen de bu kulübün iyiliğini istersin ben de. Eleştiriyor isek bi şeyleri bu kulüp daha iyi olsun diye dün yapılan hatalar yarın yapılmasın diye dün verilen sözler bugün unutulmasin diye. Buradaki ortamı twitterdaki isimsiz hesaplarla karıştırmayın lütfen. Hepimizin adi sani belli. Bi eleştiri yapiyorsak da yapılan yanlışlarla ilgili yapıyoruz ve asla iftira atmiyoruz kimseye. Diyorsunuz ki eleştiriyorsaniz üslubuna uygun yapın bunu. Tabii ki haklısınız bjk baskaninin makamina edepsizlik yapana herkesten önce biz karşı çıkarız. Burada önce kendi şahsım adına aynı zamanda diğer arkadaşlarım adına ne saygisizligimizi gördünüz de bu eleştiriyi yoneltiyorsunuz bize. Eleştiri daha iyi için daima şarttır. Eğer bunu kaldiramiyorsaniz okumazsiniz cevap vermezsiniz olur biter. Bu kimseye saygısızlık yapma hakkını vermez sizlere.

Edit:imla

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 16:40:22 Abdullah ]

Çevrimdışı ayayhan

bu arada forum haber1903  dönemeye başlamış,
sadece  stad bölümüne giriyodum şimdiye kadar
haber1903 zihniyeti buralara sızmış

Çevrimdışı sosyalkartal

galatasarayda talip oldu işler kızıştı vadettikleri ücreti teminatlandıramadılar yoksa dün galatasaraydaydı oyuncu  ahmet nur cebi özel olarak ilgileniyor transfer için imza için teminat isteniyor tek sorun bu teminat gösterilir gösterilmez bu iş bitecek istediği yıllık ücret arttı kono klübe 2 gün süre verdi yoksa başka takıma giderim diyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Böyle düşünüyorsanız gerçekten çok yazık.

Neyse yorum yapmayacağım.

Çevrimdışı FARUK

2-3 transferin yeterli olacagini düşünmüyorum insallah yanilirim..

dua et o 2-3 içinde tosic olmasın :)

Çevrimdışı Çağrı

Öyleyse haber1903'e alabiliriz sizi şu dakikadan sonra yabancılık çekmezsiniz.

Zira aynı yorumu stad bölümünde de yazmışsınız zamanında

YD ciler basmış forumu onun zamnında 4-5 . oluyoduk üstelik stadımız vardı çıldırt bizi başkan diye bagranlar yine ortamlarda dolaşamaya başlamışlar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşım herkes istifa etsin demiyor burada. Daha tutarlı olmasını verdiği sözleri tutmasını istiyor sadece. Ben de eleştiriyorum kendisini ama istifa et diye bir kere yazmadım. Her eleştirildiğinde istifa et demek mi oluyor? Bir kere bu ayrımı yapmadan insanları bir kalıbın içine sokma. Bugün 50 dk konuşma yaptı yarısında kongrede kendisine eleştirinlere karşı eleştiride bulundu. Suçluluk psikolojisi içinde olan birisinin yapacağı hareketler bunlar. Kendine ve icraatlarına güvenen birisi bu söylemlere gülüp geçer ama kendisi de biliyor ki yaptığı çoğu şey yanlış. Sportif direktör konusunu sordu sunucu eveleyip geveledi lafı. Biz bu kulübün paralarının boşa atılmasını istemiyoruz, boşa atılan paralar yerine yapılacak bir kaç fazla harcamayla şampiyonlar ligi fırsatlarının kaçırılmasını istemiyoruz, stadın tüm geleceğinin stat çevresinde dönmesini istemiyoruz. Takım gençleştirildi diyorsun o gençlerden hangisi direk ilk 11 (Günay, Atınç, Kerim Frei, Oğuzhan, Cenk) oyuncusu oldu bu takımda bu konuya girmiyorum bile.
Korku akıl katilidir.