2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877871 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Fener kaleye de ospinayi koyarsa..
kaleye kepenki çekelim bizde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

FB'nin transfer listesinde henüz bir tane falso oyuncu yok.

Kaleci adayları:

Anthony Lopes, Mandanda, Ospina.

Bunlar minumum 7-8; maksimum 10-12 milyon euro seviyesinde kaleciler.

Bu yatırımları yaparlar mı bilmiyorum. Lakin üçü de çok iyi kaleci.

Şunlardan birini alırlarsa; Gs'de Muslera; bizde Tolga  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'a son teklif Ersan Gülüm için geldi. Futbol komitesi Çin ve İspanya'dan teklif alan Ersan için teknik heyetin raporu doğrultusunda karar verecek.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir grafik çizen ve son 16 takım arasına kalan siyah beyazlı takımın oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor.

Yeni sezon öncesi Demba Ba, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Pedro Franco, Veli Kavlak, Olcay Şahan ve Tolgay Arslan için farklı kulüpler Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Özellikle Demba Ba konusunda ciddi olan Çin ve Katar'dan bazı kulüplerin, 15 milyon euro'ya yakın bir bedeli gözden çıkardığı ifade edildi. Futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada teklifleri doğrulerken ve yönetim kurulunun oyunculara gelen talepleri değerlendireceğini söylemişti.

Beşiktaş'ta teklif alan isimler arasına son olarak Ersan Gülüm de katıldı. 28 yaşındaki defans oyuncusu için Çin ve İspanya'dan iki kulüp Beşiktaş ile temasa geçti. Gelen tekliflerin 4 milyon euro seviyesinde olduğu ifade edilirken, yönetim, Ersan konusunda teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hareket edecek.

Tecrübeli teknik adamın, Ersan'ın satışına onay vermesi durumunda siyah beyazlı kulüp 28 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayıracak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleci adayları:

gsde De Jong'la görüşcekmiş..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci adayları:

Lopes bizde görmek istediğim bir kaleci idi fenere giderse kahrolurum

Çevrimiçi Necmi

Benim anlamadığım bu ısrar neden? Tribün geliri desem, puan kaybından sonra zaten yine en fazla 15.000 kişiye oynarsın, neden riske atıyorsun, 1 puan bile çok değerli... Bir şekilde anlaş, oyna Başakşehir'de işte, kutu gibi stad, orada bile rakibi boğuyorsun...
anlaşılmayacak bir durum yok 13000 kombine satmışsın bu sene stadın açılıyor buda en az 10000 daha satacağın anlamı taşıyor
sattığın kombineden daha az kapasitede bir stadı anlaşmaya dahil edemezsin kombine sattığın adamın stadda koltuğunu hazır etmek zorundasın.
gelir gelmez ama stad kapasitesinin üzerinde kombine satarsan seni dava etmek için hazırda bekleyenler olduğunuda unutmamak gerekiyor.
birde oynayacağın dört avrupa maçı ve derbilerin geliri senin başakşehirdeki tüm maçlarına bedeldir.
Diğer taraftan oynayalım demek kolayda müsade ediyorlarmı oynamana birde işin izin durumu var unutmayalım bize bir sene istanbulda stad
gösteremediler olimpiyatı kasten tadilata aldılar. Bir taraftan oynayın derken diğer taraftan oynatmamak için ellerinden geleni yaptılar.
olimpiyat diyoruzda acaba olimpiyatı vereceklermi birde onu düşünelim çünkü onunda garantisi yok. Tadilatta ve bitirmemek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Seçeneğimiz yok stadımız bitene kadar her türlü çirkefliği göğüslememiz lazım biz bu düzenin takımı değiliz bu gerçeği kabul edip
ona göre başımız dik duralım olimpiyatsa olimpiyata gideriz Ayaşsa ayaşa gideriz Konyaysa konyaya gideriz bu seçenek biraz zor olur ama
yarım sezon katlanacağız yapacak bir şey yok. Bu gün bunları yaşıyorsak bunun sorumlusu bizleriz Biz taraftarların attığı adımlar takımı
bu duruma getirdiyse bizde bu şartları gururla kabul etmek durumundayız Yapılan belli nedenide belli bizmi utanalım bu ülkenin takımına
bunu layik görenler utansın bizim başımız dik.  @Hicks

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bizim Neto'da fenerin listesinde

Çevrimdışı Çağrı

Mitroğluna kucaklarınızı açın ufaktan..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

yapma bunu be abi attan inip eşeğe bineceğiz desene :s20:

Çevrimdışı atalay

gsde De Jong'la görüşcekmiş..

Görüşürler görüşmesine de...

De Jong Tr'ye gelmez. Çok uçuk paralar verilmez ise. Gs'nin yüksek maliyetli oyuncu hakkını ön libero için kullanacağını sanmıyorum.

İyi menajeri var EPL'ye kapak atar. Van Gaal, Manu'ya aldırır onu.

Çevrimdışı muhalefet

Ersan'a 4 milyon euro civarlarında teklif geldi de Şenol Güneş gitmesin derse gerçekten bütün umudumu yitiririm Beşiktaş adına.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs De Jong'u bence de alamaz sanmıyorum yıllık 4-5 milyon seviyelerinde bir para ister imza parası da var bunun içinde

Çevrimdışı Çağrı

yapma bunu be abi attan inip eşeğe bineceğiz desene :s20:

Ba'yı satıp satın alma opsiyonlu Mitroğlu'nu kiralayacaklar..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç bir şey demiyorum Allah akıl fikir versin

Çevrimdışı atalay

Mitroğlunu alırsak âlâ.

Burada 20 golü var.  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Hiç bir şey demiyorum Allah akıl fikir versin

Fernandao die yakarıyordu Ba'yı eleştirenler alsınlar Fernandao'nun ikiz kardeşi işte. İzlesinler bakalım ne verecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Demba Ba             10 Milyon € +

Gökhan Töre           7 Milyon € +

Pedro Franco          3 Milyon € +

Olcay Sahan           3 Milyon €

Veli Kavlak             3 Milyon €

Ersan Gülüm           2 Milyon €

Mustafa Pektemek   2 Milyon €

en az 30 Milyon € Para eder.

bunlar bu Paraya satilip nokta atisi 1 Stoper, 1 Sag Bek, 1 Orta Saha, 2 Acik, 1 Forvet Transfer edilse Oyuncularin gelir bütcesi yükseltilmeden Kadro kalitesi ciddi anlamda yükseltilebilir.

Çevrimdışı TØLGA

ba gitmez çine yaaaa ben sanmıyorum daha yeni köpek muhabbetleri flen çıktı hatta  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Eldeki kilit oyuncular satılırsa daha kalitelilerini alacaklarını düşünmeyin bilakis 1-2 seviye daha düşük oyuncular gelecek yerlerine not edin bu yazdığımı ilk hamle de geldi Mitroğlu  :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

ba gitmez çine yaaaa ben sanmıyorum daha yeni köpek muhabbetleri flen çıktı hatta  :evillol:
katardan da varmış teklif demin ntvspor haber yaptı 15 milyon euro veriyorlarmış herhalde

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba             10 Milyon € +

Gökhan Töre           7 Milyon € +

Pedro Franco          3 Milyon € +

Olcay Sahan           3 Milyon €

Veli Kavlak             3 Milyon €

Ersan Gülüm           2 Milyon €

Mustafa Pektemek   2 Milyon €

en az 30 Milyon € Para eder.

bunlar bu Paraya satilip nokta atisi 1 Stoper, 1 Sag Bek, 1 Orta Saha, 2 Acik, 1 Forvet Transfer edilse Oyuncularin gelir bütcesi yükseltilmeden Kadro kalitesi ciddi anlamda yükseltilebilir.

O nokta atışları yapılamıyor işte Görkem organizasyon yok maalesef bunun için yeterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Eldeki kilit oyuncular satılırsa daha kalitelilerini alacaklarını düşünmeyin bilakis 1-2 seviye daha düşük oyuncular gelecek yerlerine not edin bu yazdığımı ilk hamle de geldi Mitroğlu  :claps:
Artı olarak Töre giderse de Babel alınır.

Çevrimdışı TØLGA

katardan da varmış teklif demin ntvspor haber yaptı 15 milyon euro veriyorlarmış herhalde
haa o olabilir işte neyse bu senede şampiyonluk yalan gibi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Al Ain istiyor. 14 milyon euro. Ba'yı iteleyecekler belli oldu.

1 milyona Mitroğlu'nu alıp bütçeyi stopere ve sol açığa ayıracaklar gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fernandao die yakarıyordu Ba'yı eleştirenler alsınlar Fernandao'nun ikiz kardeşi işte. İzlesinler bakalım ne verecek.
Beni bundan sonra hiç bir şey ilgilendirmiyor biz ne desek boş yoruldum çene yormaya gerek yok batma zeminini hazırlıyorlar hiç haberleri yok