@Necmi Abi ..
Duyumculuk hakkinda dediklerini katiliyorum..
Ama birisi buraya gelip kesin bitmis...yok kaynak üc telefonu aradim cikmadi gibi konusmalar olursa ve bu kadar kendin emin konusulursa bu duyumculukdan benim görüsme göre gecer..
Knop gelirse eyvallah hakkliymis deriz geceriz ama gelmese böyle kisiler trollamak bence hak ediyorlar...
Piyasadan konusulan isimler var ve konusulmayan isimler var..
Besiktas seven bir Görevli zaten oyuncu ismini medya vermez..
verenler cogu ya manager veya baska türlü faydalanamk pesindeler...
rüzgar sagnak dedi tavsan daha hala görüsyolar ve onu cogu görusune katilmama ama adam medya isim vermiyor...
yöneticilerden direk aldığın bilgi zaten duyum değildir direk haber katagorisinde değerlenir.
duyum dediğin 3. şahısların bir şekilde öğrendiği haberlerdir. bunların doğruluk derecesi tartışılır.
zaten emin ol duyumlar yöneticiler tarafından servis edilmiyor. Dost meclisi sohbetlerinde konuşlan
bilgilerin sızması şeklinde oluyor bu nedenlede isim verilemiyor. Burda tepedeki insanlarla dostlukları arkadaşlıkları olan insanlar var
bir şekilde olayları öğreniyorlar burda yazamıyorlar diğelimki bana söylüyorlar bende bunu gelip böyle bir durum varmış
diye yazıyorum işte bu duyumdur ne kaynağı deşifre edebilirim nede kesin emin olabilirim sadece duyduğumu
sizlerle paylaşırım. ama bunu yöneticiden direk ben alsam haber sitesinde okursunuz

çünkü artık duyum
olmaktan çıkar Haberdir. Arkadaşlar duyuyor paylaşıyor yanlışda olabilir. Hoşgörüyle yaklaşmak gerekir.
@Serdar_76birde adı çıkmış sırf ortalığı karıştırmak isteyen troller var bunlarada meydan vermeyiz elbette.
Burda konuşulanlara bakıyoruz birde bizlere gelen haberlere bakıyoruz ve doğruluk derecesi varsa zaten müdahale etmiyoruz.
burda sizin gibi okuyup geçmiyoruz kaynaklarımıza soruyoruz varmı böyle bir durum diye olumlu bilgi alınca
sessizce arkadaşları takip ediyoruz. Zaten Zeki Çağrı gibi arkadaşlar burda konuyu dillendiriyorsa vardır altında doğruluk payı

ateş yoksa bazı yerlerden duman çıkmaz