2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878232 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

kaleci transferi yapmamak büyük yanlış..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

@Necmi Abi ..
Duyumculuk hakkinda dediklerini katiliyorum..
Ama birisi buraya gelip kesin bitmis...yok kaynak üc telefonu aradim cikmadi gibi konusmalar olursa ve bu kadar kendin emin konusulursa bu duyumculukdan benim görüsme göre gecer..
Knop gelirse eyvallah hakkliymis deriz geceriz ama gelmese böyle kisiler trollamak bence hak ediyorlar...

Piyasadan konusulan isimler var ve konusulmayan isimler var..
Besiktas seven bir Görevli zaten oyuncu ismini medya vermez..
verenler cogu ya manager veya baska türlü faydalanamk pesindeler...

rüzgar sagnak dedi tavsan daha hala görüsyolar ve onu cogu görusune katilmama ama adam medya isim vermiyor...

Çevrimdışı atalay

Simon Kjaer, 7 milyon 650 bin bonservis.

İyi transfer lakin pahalı.

Tek başına fark yaratmayacağı düşünülürse, TR ölçeğinde pek manası yok.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 12:13:20 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

simon kjaer 7.65 milyon euro bonservis çok ciddi bi meblağ o kadar kaliteli mi o adam ?

Çevrimdışı Karabay

Tosic niye hemen kabul etti onu anlamadım.  En az 7 ay süründürmeliydi.

Çevrimdışı Kadir G.

Skrtel alınır o parayla. Evren abinin dediği gibi adam sahada ölmek istiyor gibi oynuyor bize öyleleri lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

simon kjaer 7.65 milyon euro bonservis çok ciddi bi meblağ o kadar kaliteli mi o adam ?
Maksimum 6 verilir çok para vermiş fener her zamanki gibi

Çevrimdışı Kemal

Demba Ba yı 14 e satıp , 6-6.5 'a Khouma Babacarı alalım

Çevrimdışı Akil Emre

Fenerin aldığı topçunun yıllık alacağı nekadar, ayrıca yeni teknik adamı yıllık nekadar alacak?

Devamlı bizim topçuların alacakları hemen yazılıyor ama nedense fenerin aldığı çoğu adamın nekadar yıllık ve imza parası aldığı net yazılmıyor. Bunun bir sebei var mıdır ?

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin aldığı topçunun yıllık alacağı nekadar, ayrıca yeni teknik adamı yıllık nekadar alacak?

Devamlı bizim topçuların alacakları hemen yazılıyor ama nedense fenerin aldığı çoğu adamın nekadar yıllık ve imza parası aldığı net yazılmıyor. Bunun bir sebei var mıdır ?
açıklamıyorlar Kjaer'inde yıllık alacağını açıklamamışlar.

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson + Vlaar (?) + Britos + ? + Guidetti.  :ok:

:photo: Kenarda dursun.

:bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

:bandit:
Demba satılıp Guidetti alınacaksa hiç satılmasın Guidetti'nin tek başına atacağı maksimum gol 12-13'dür.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 12:26:39 Samet Ç ]

Çevrimdışı kaanzor

Fenerin defans hattı fena oldu yanlız kaleciyide iyi bişey alırlarsa efsane olur arka tarafı.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Fener cok para vermis
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Fener umarım kaleye Anthony Lopes'i almaz gerçi diğer alternatifleri de iyi Mandanda.

Çevrimdışı atalay

Demba satılıp Guidetti alınacaksa hiç satılmasın Guidetti'nin tek başına atacağı maksimum gol 12-13'dür.

Aynen.

Çevrimdışı Deniz

Fener kaleye de ospinayi koyarsa..

Çevrimdışı Skywalker

Daha önce izleme fırsatı bulamamıştım Konoplyanka'yı adam senelik 3.25 değil 4 alsa bu paranın hakkını verebilecek bir oyuncu, bizim Töre'nin saçmalamayan hali resmen içeri girişleri, ortaları, şutları çok çok iyi bu kadar tartışma yaratmasına hak verdim şuan burada :D Bonservisi olsa sadece fesih bedeli için 15m ödenir bu adama senelik 3 ila 4m arası çok değil. :tabe:
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimiçi Samet Ç

Benim hayalim sene başından beri şuydu Mustafa ile uzatmayıp Mustafa'ya vereceğimiz para ile free Guidetti'yi alıp forvet hattını Demba-Guidetti yapmaktı böyle bir şey olmuş olsaydı Demba 20 tane bırakırdı Guidetti 12 tane bırakırdı Cenk'te yine bir 6-7 bırakırdı müthiş de olurdu işte de Pektemek demek gol demek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş adamlar ihtiyacı olmadığı bi bölgede; bekir,egemen,alves,kadlec varken gittiler Kjaer'i aldılar.

Tamam bizim durumumuz belli ama bu kadar free varken neden önceden çalışma yapılmadı bunlar için, hala uğraşıyoruz?

Stoperi kaleciyi geçtiler Konoplyanka sevdasına tutuldular ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı antiyotalip

Basında yalnızca Konoplyanka haberinin öncelikli olması kulübün yalnızca o oyuncuyla ilgilendiği manasına gelmez. Mutlaka diğer bölgeler için de görüştükleri oyuncular vardır sabırlı olmak lazım

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi ..
Duyumculuk hakkinda dediklerini katiliyorum..
Ama birisi buraya gelip kesin bitmis...yok kaynak üc telefonu aradim cikmadi gibi konusmalar olursa ve bu kadar kendin emin konusulursa bu duyumculukdan benim görüsme göre gecer..
Knop gelirse eyvallah hakkliymis deriz geceriz ama gelmese böyle kisiler trollamak bence hak ediyorlar...

Piyasadan konusulan isimler var ve konusulmayan isimler var..
Besiktas seven bir Görevli zaten oyuncu ismini medya vermez..
verenler cogu ya manager veya baska türlü faydalanamk pesindeler...

rüzgar sagnak dedi tavsan daha hala görüsyolar ve onu cogu görusune katilmama ama adam medya isim vermiyor...

yöneticilerden direk aldığın bilgi zaten duyum değildir direk haber katagorisinde değerlenir.
duyum dediğin 3. şahısların bir şekilde öğrendiği haberlerdir. bunların doğruluk derecesi tartışılır.
zaten emin ol duyumlar yöneticiler tarafından servis edilmiyor. Dost meclisi sohbetlerinde konuşlan
bilgilerin sızması şeklinde oluyor bu nedenlede isim verilemiyor. Burda tepedeki insanlarla dostlukları arkadaşlıkları olan insanlar var
bir şekilde olayları öğreniyorlar burda yazamıyorlar diğelimki bana söylüyorlar bende bunu gelip böyle bir durum varmış
diye yazıyorum işte bu duyumdur ne kaynağı deşifre edebilirim nede kesin emin olabilirim sadece duyduğumu
sizlerle paylaşırım. ama bunu yöneticiden direk ben alsam haber sitesinde okursunuz :D çünkü artık duyum
olmaktan çıkar Haberdir. Arkadaşlar duyuyor paylaşıyor yanlışda olabilir. Hoşgörüyle yaklaşmak gerekir. @Serdar_76
birde adı çıkmış sırf ortalığı karıştırmak isteyen troller var bunlarada meydan vermeyiz elbette.
Burda konuşulanlara bakıyoruz birde bizlere gelen haberlere bakıyoruz ve doğruluk derecesi varsa zaten müdahale etmiyoruz.
burda sizin gibi okuyup geçmiyoruz kaynaklarımıza soruyoruz varmı böyle bir durum diye olumlu bilgi alınca
sessizce arkadaşları takip ediyoruz. Zaten Zeki Çağrı gibi arkadaşlar burda konuyu dillendiriyorsa vardır altında doğruluk payı :D
ateş yoksa bazı yerlerden duman çıkmaz :evillol:

Çevrimdışı Arkadyeviç

Ya arkadaş adamlar ihtiyacı olmadığı bi bölgede; bekir,egemen,alves,kadlec varken gittiler Kjaer'i aldılar.

Tamam bizim durumumuz belli ama bu kadar free varken neden önceden çalışma yapılmadı bunlar için, hala uğraşıyoruz?

Stoperi kaleciyi geçtiler Konoplyanka sevdasına tutuldular ya..

Bekir ve Egemen ayrılıyor.

Çevrimdışı Deniz

Duyum mevzusu ile ilgili düşüncelerim sabittir.

Duyuma inanma, duyumsuz da kalma  :tabe:

Virgülden önceki kısmı yapamıyorsan duyumsuz kalabilirsin sonra üzülürsün.

Çevrimdışı Serdkar

Dediklerine katiliyorum @Necmi Abi

Beni rahatsiz eden Konu bir Duyumcu veya Habercini bir Oyuncu Transferi bitti demesi...
Ondan sonra bu Oyuncu transferi olmiyanca Millet Yönetime yükleniyor...
Yok Baskan istemedi veya Cimrilik yapdik gibi dedikodular basliyor...

Kesin bitti diyen Duyumcu belli bir Önyargim var..
Bunlar cogu Hava Gazindan farki yok...

Millet sirf kendi öne cikarmak merakindan baska birsey yok...