Su konop olmasinda "konop gelecekti" diyenlere laf sokalim diye bekleyen onlarca kisi var forumda, gelmedigi zaman kufur edecekleride biliyorum. Kimse kimseye bir seyi ispat etme gayretinde degil, hava atma heleki populer olma gayretinde hic degil. Ama sizler gelmesinde lafi sokalim gayretindesiniz.
Burasi Besiktas Forumu transferde herkesin kulagina bir seyler caliniyor. Olur olmaz kap gelir, gelmez. Ne kadar puslu havalari seviyorsunuz.
Surekli bir laf sokma gayretindesiniz hani kap geliyordu, hani kono bitmisti.
İçerden bizlere konop alma sansimiz cok yuksek surekli irtibat halindeyiz diye bilgiler geliyorsa onu burda da paylasmayalim mi ? masa basi haber yapmiyoruzki sonucta haberci, degiliz.
Sorun duyumların paylaşılmasında değil aslında. Sorun henüz transfer gerçekleşmeden içeriden haber sızdıran yöneticilerde.
Bizim yöneticiler gerçekten çok acemi. Oyuncunun menajeriyle görüşmeyi "anlaşmak" zannediyorlar. Fiyat arttırmak için kullanıldıklarının farkına varamıyorlar çoğu zaman. Linnes, Ronaldinho, Lanzini, Diego transferlerinde gördük bunu. Bazen ya şimdi imzalarsınız, ya da bu teklifimiz geçerliliğini yitirir deyip masadan kalkmak lazım.
Menajerlerin tek amacı oyuncusuna ve doğal olarak kendisine daha fazla para kazandırmak. Seninle yaptığı görüşmeden OK diyerek ayrılır, 1 saat sonra gider başkasıyle görüşür. Sen de adam bana OK dedi diye anlaştık sanıp haber sızdırırsan hem taraftarı boşuna beklentiye sokarsın, hem de 3'e bitecek transferin 5'e malolmasına sebep olursun.
Tekrar söylüyorum, burada sosyalkartal veya duyumlarını paylaşan diğer arkadaşların bir kabahati yok. Onlar ne haber aldılarsa bizlere iletiyorlar. Ama içeriden o haberi sızdıran kişiler Beşiktaş'a iyilik yaptığını sanıp kötülük yapıyorlar.