2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877523 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Olcay Josue(belki) Sosa yaparlar josue de olmazsa Olcay Sosa Tore'ye devam. Kaleye transfer zaten olmaz, sag beke zor bela glen johnsonu getirirler, ortasaha ayni devam, stoper civelli falan olur. Hayirli olsun Anadolu Kartallari...

Kotu senaryo bu, iyisi icin ise bekliyoruz  :biggrinking:

Oohhhh moda sokalim ahaliyi bu ara konoplar glenler filan ucuyolardi :D
artik kirmizi hapı alma vakti geldi
welcome to the real world
:D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

Liverpool da istiyormus...Konop isi bence cok zor hic bosuna umutlanmayalim, fiyatini arttirir Ingiltereye gider, adam zaten oraya gitmek istiyor basindan beri.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hamahakki

Bu ne iş anlamadım?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu ne iş anlamadım?

İstersen onu, beylikdüzüspora getirtebilirsin o sitede :)

Çevrimdışı ferdi1903

ne oldu su ukraynali? dün birkac yazi vardi bitmis kap gelecek falan filan yaziyordu, balonmu cikti?

Aynen aynen saldırın adamın instagram hesabına da arttırın piyasasını. Taraftar çok istiyor diye 1 milyon euro fazla isteyince cebinizden ödersiniz

dünyada muhalif insanlar arttıkça, bilimde gelişir, ekonomide gelişir, teknolojide gelişir.. Muhalif nüfusun çoğalması ümidiyle.

Çevrimdışı Çağatay

Bu ne iş anlamadım?
vatandasin biri vikipedia yı trollemis zaar.

Çevrimdışı sosyalkartal

Oktay Derelioğlu ‏@Okty11Oktay  2 sa.2 saat önce
Bu defa etoo bitti galiba😃hadi hayırlısı diyelim.👍
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Su De jong renklilerden birine gelir de itligi derbilerde bize yaparsa cok koyar  :steamed:

Oktay Derelioğlu ‏@Okty11Oktay  2 sa.2 saat önce
Bu defa etoo bitti galiba😃hadi hayırlısı diyelim.👍

Konop ne oldu?

Çevrimdışı JoseDemba

WhatsApp Beşiktaş ‏@WhatsApBesiktas 
Dün gece oturdum ıssız bi banka
Uçtu kondu yanıma kırmızı bi anka
Sonra döndü dedi bana üzülme kanka
Gelecektir elbet Evgen Konoplyanka

İyice çıldırdılar  :super:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Böyle kendi kendimize gaza geliyoruz ondan sonra da transfer olumsuz sonuçlanınca yıkım yaşıyoruz hiç gerek yok böyle şeylere :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Jukebox

Hahaha bu ne abi ? :D :D :D

Çevrimdışı JoseDemba

Böyle kendi kendimize gaza geliyoruz ondan sonra da transfer olumsuz sonuçlanınca yıkım yaşıyoruz hiç gerek yok böyle şeylere :)
Doğru söylüyosun gelmicek gibi bekliyelim gelirse çok seviniriz orası ayrı.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Jukebox

Konopta bitti  :super:
Cok emin gibisin umutlandirip utandirma abi heyecan yaptirma. :super:

Çevrimdışı ZEKI

Su konop olmasinda "konop gelecekti" diyenlere laf sokalim diye bekleyen onlarca kisi var forumda, gelmedigi zaman kufur edecekleride biliyorum. Kimse kimseye bir seyi ispat etme gayretinde degil, hava atma heleki populer olma gayretinde hic degil. Ama sizler gelmesinde lafi sokalim gayretindesiniz.
Burasi Besiktas Forumu transferde herkesin kulagina bir seyler caliniyor. Olur olmaz kap gelir, gelmez. Ne kadar puslu havalari seviyorsunuz.
Surekli bir laf sokma gayretindesiniz hani kap geliyordu, hani kono bitmisti.
İçerden bizlere konop alma sansimiz cok yuksek surekli irtibat halindeyiz  diye bilgiler geliyorsa onu burda da paylasmayalim mi ? masa basi haber yapmiyoruzki sonucta haberci, degiliz.

Çevrimdışı Çağatay

Imzami yazmama gerek yok sanirim bi daha.
bizlerin hayata bakışı oldu zati.

Çevrimdışı Karabay

Konopta bitti  :super:
knopta bitti derken? oradaki ta yı tam olarak şeyetsen

Çevrimdışı Kadir G.

Valla evren abide retweet vs etmiş konop 13 milyon haberini. Daha yanıldığını görmedim.

Su konop olmasinda "konop gelecekti" diyenlere laf sokalim diye bekleyen onlarca kisi var forumda, gelmedigi zaman kufur edecekleride biliyorum. Kimse kimseye bir seyi ispat etme gayretinde degil, hava atma heleki populer olma gayretinde hic degil. Ama sizler gelmesinde lafi sokalim gayretindesiniz.
Burasi Besiktas Forumu transferde herkesin kulagina bir seyler caliniyor. Olur olmaz kap gelir, gelmez. Ne kadar puslu havalari seviyorsunuz.
İçerden bizlere konop alma sansimiz cok yuksek surekli irtibat halindeyiz  diye bilgiler geliyorsa onu burda da paylasmayalim mi ? masa basi haber yapmiyoruzki sonucta haberci, degiliz.

Konop gelirse, sosyalkartala ben rakı ısmarlarım.

Hiç de öyle gelmedi noldu naberrrrrr diyecek halim yok.  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

onlar zaten dua ediyorlar gelmesin diye merak etme  hiç alınmıyorum üstüme konoplanka gelecekse ve hayırsız olacaksa gelmesin benim için beşiktaş her şeyden değerlidir çocukça şeylere takılmam  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Valla evren abide retweet vs etmiş konop 13 milyon haberini. Daha yanıldığını görmedim.
bende görmedim Kjaer ilk o yazdı hatta

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Konoplyanka'yı ciddi olarak istediğimiz ortada ve şartlarımızı da sunmuş durumdayız.

Olur ya da olmaz ayrı bir mesele ama bazen öyle şeyler yazılıyor ki bu kadar kişi bir tarafından uyduruyormuş sanacak.

Forumda çok güvendiğim kişiler var onlar bu konuda olumlu konuşuyorlarsa beklemekte fayda var.

Olmazsa da vay efendim hani adamla anlaşılmıştı gibisinden laf sokmanında bir anlamı yok.

Her transfer gerçekleşecek diye bir kaide yok ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...