2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874123 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaşlar Konoplyanka'yı ciddi olarak istediğimiz ortada ve şartlarımızı da sunmuş durumdayız.

Olur ya da olmaz ayrı bir mesele ama bazen öyle şeyler yazılıyor ki bu kadar kişi bir tarafından uyduruyormuş sanacak.

Forumda çok güvendiğim kişiler var onlar bu konuda olumlu konuşuyorlarsa beklemekte fayda var.

Olmazsa da vay efendim hani adamla anlaşılmıştı gibisinden laf sokmanında bir anlamı yok.

Her transfer gerçekleşecek diye bir kaide yok ki.

Oyuncunun babasının İstanbul'da olduğu ve kulüple ciddi anlamda görüştüğü konuşuluyor. Eğer oyuncunun İngiltere'de forma giyme sevdasının önüne bizim güzel boğazımız rakı balığımız ve kulübün köklü tarihi geçebilirse, bonservissiz oyuncunun 3 milyon euro gibi bir imza parası ile gelmemesi için hiç bir engel yok. Umarım hayırlısı olur Beşiktaşımız için

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kimseye laf sokacağım yoktu. Gelirse birlikte sevineceğim, gelmezse birlikte üzüleceğim insanların böyle düşündüğünü gördüm, bundan sonra gelmezse, her allahın günü 3 posta laf sokacağım.  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Su konop olmasinda "konop gelecekti" diyenlere laf sokalim diye bekleyen onlarca kisi var forumda, gelmedigi zaman kufur edecekleride biliyorum. Kimse kimseye bir seyi ispat etme gayretinde degil, hava atma heleki populer olma gayretinde hic degil. Ama sizler gelmesinde lafi sokalim gayretindesiniz.
Burasi Besiktas Forumu transferde herkesin kulagina bir seyler caliniyor. Olur olmaz kap gelir, gelmez. Ne kadar puslu havalari seviyorsunuz.
Surekli bir laf sokma gayretindesiniz hani kap geliyordu, hani kono bitmisti.
İçerden bizlere konop alma sansimiz cok yuksek surekli irtibat halindeyiz  diye bilgiler geliyorsa onu burda da paylasmayalim mi ? masa basi haber yapmiyoruzki sonucta haberci, degiliz.
@ZEKI abi paylaşmayın boşverin. Oyuncu gelirse kimse haberi vereni hatırlamaz bile ama gelmezse her yazdığınızda önünüze getirirler ısıtıp ısıtıp. Onlar eğlenir yine canı sıkılan siz olursunuz :)

Çevrimdışı saricasi

Konop transferinde Yrn dan snra ay sonuna kadar bir çok idda veya gerçeğe yakın haberler çıkıcak yok şu takım la anlaştı yok şuna gidiyor bjk yeniden teklif yaptı filan bnce bu transfer en erken lehimize veya aleyhimize sonuçlanması 1 haftayı bulur.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi paylaşmayın boşverin. Oyuncu gelirse kimse haberi vereni hatırlamaz bile ama gelmezse her yazdığınızda önünüze getirirler ısıtıp ısıtıp. Onlar eğlenir yine canı sıkılan siz olursunuz :)
:ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Çağatay

Su konop olmasinda "konop gelecekti" diyenlere laf sokalim diye bekleyen onlarca kisi var forumda, gelmedigi zaman kufur edecekleride biliyorum. Kimse kimseye bir seyi ispat etme gayretinde degil, hava atma heleki populer olma gayretinde hic degil. Ama sizler gelmesinde lafi sokalim gayretindesiniz.
Burasi Besiktas Forumu transferde herkesin kulagina bir seyler caliniyor. Olur olmaz kap gelir, gelmez. Ne kadar puslu havalari seviyorsunuz.
İçerden bizlere konop alma sansimiz cok yuksek surekli irtibat halindeyiz  diye bilgiler geliyorsa onu burda da paylasmayalim mi ? masa basi haber yapmiyoruzki sonucta haberci, degiliz.

Konu sadece konop yada bir baskasi degil
konu biz bir adam almaya calisirken işin cılkının çıkması
adamlar şak diye gidip sneijderi drogbayi getirtebiliyorken
biz daha bi linnesi lanzinileri getirtemiyoruz.
insanlar bu transferlerde bile havaya girip, havalarini aldilar. Kızmalari bundandir diye dusunuyorum.
gelse super olur gelmezse de Allah kerim
benim kızdıgim taraf yonetimin bu konulari erimiş kaşar gibi sündürmesidir sonra da netice alamadan dönüp bambaska bir adami transfer ederek bizlere küçük sürprizler yapmasidir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

insanlar bu transferlerde bile havaya girip, havalarini aldilar. Kızmalari bundandir diye dusunuyorum.
benim kızdıgim taraf yonetimin bu konulari erimiş kaşar gibi sündürmesidir sonra da netice alamadan dönüp bambaska bir adami transfer ederek bizlere küçük sürprizler yapmasidir.

Valla bu da doğru şimdi :claps: :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  37 sn.37 saniye önce
Eto'o 3 yıl Antalyaspor. Yıllık 3 milyon Euro. İyi transfer

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlarda gömü buldu :D

Çevrimdışı f_madida

Linnes'in klubu vermedi oyuncuyu benim hatirladigim kadariyla, adam dunden raziydi, son anda vazgecti klup. Lanzini'yi de biz abarttik klubu Maradona'yi satiyormus gibi davrandi adam da zaten dogrudan paraya gitti. Ona bakarsan 7.5'luk Tore'yi 4.5'a aldik mesela, veya Demba'nin Chelsea'den Besiktas'a gelmesi hem de bu bonservisle gelmesi az bir is degil, adami o fiyata almak isteyecek suruyle klup var.

Hem yonetimin agzindan tek bir laf cikti mi Konopla ilgili? Hep duyum, belki teklif yapilmistir belki sirf menejer muhabbetidir. Konop olacaksa 13-14'e olur olmuyorsa agzinla kus tutsan yine olmaz...Sonucta senelik 5-6M verecek hali yok klubun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Bunlarda gömü buldu :D

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan Antalyaspor’un sportif danışmanı oldu."
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizden daha iyi transfer yapıyor adamlar

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sorun duyumların paylaşılmasında değil aslında. Sorun henüz transfer gerçekleşmeden içeriden haber sızdıran yöneticilerde.

Bizim yöneticiler gerçekten çok acemi. Oyuncunun menajeriyle görüşmeyi "anlaşmak" zannediyorlar. Fiyat arttırmak için kullanıldıklarının farkına varamıyorlar çoğu zaman. Linnes, Ronaldinho, Lanzini, Diego transferlerinde gördük bunu. Bazen ya şimdi imzalarsınız, ya da bu teklifimiz geçerliliğini yitirir deyip masadan kalkmak lazım.

Menajerlerin tek amacı oyuncusuna ve doğal olarak kendisine daha fazla para kazandırmak. Seninle yaptığı görüşmeden OK diyerek ayrılır, 1 saat sonra gider başkasıyle görüşür. Sen de adam bana OK dedi diye anlaştık sanıp haber sızdırırsan hem taraftarı boşuna beklentiye sokarsın, hem de 3'e bitecek transferin 5'e malolmasına sebep olursun.

Tekrar söylüyorum, burada sosyalkartal veya duyumlarını paylaşan diğer arkadaşların bir kabahati yok. Onlar ne haber aldılarsa bizlere iletiyorlar. Ama içeriden o haberi sızdıran kişiler Beşiktaş'a iyilik yaptığını sanıp kötülük yapıyorlar.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 22:22:23 tristam ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan Antalyaspor’un sportif danışmanı oldu."
biliyorum da yazmak istemiyorum böyle şeyler :) o devletin ayıbı

Çevrimdışı Tolga

Yönetim bu işi fazla uzatmamalı.

Hafta sonuna kadar olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmazsa transferi askıya almalı.

Sonuçta zamanla yarışıyoruz alabileceğimiz oyuncularda belli gibi daha fazla zaman kaybetmeden sol kanat için başka oyuncularla görüşmeliyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bizden daha iyi transfer yapıyor adamlar
Neresi daha iyi arkadaş isime bakmayın :) He giderler Affelay'ı alırlar iyi transfer derim ama gidip Roni'yi alırlarsa aynı şeyi söyleyemem yine ilk beşe giremeyecekler.

Çevrimdışı Deniz

Duyum paylasmayi sevmem ama Kaynagina guvendigim icin detayli anlatim su olayi;

Konopla yönetim 1 aydir irtibatta yapilan ilk teklifi konop geri çevirmiş ingilyerede oynamak istiyorum demis.3 ingiliz takimindan teklif var.en dusuk parayi veren liverpool.en yuksek veren de Beşiktaş.konop un menajeri İngilizleri cok fazla oyaladigi icin kulupler vazgeçme asamasina gelmis.oyle olunca bizle olan temaslari tekrar basladi.fiyat konusunda da anlastik gibi.ama konop tarafi surekli fiyat yukseltince anlasma bekleme noktasina gelindi.

İki ihtimal var:
1)konop biraz daha fiyat yukseltip bize imza atacak.

2)bizi ingiliz takimlarinin teklifini yükseltmek icin basamak olarak kullaniyor.

Eger ilk ihtimalse bu transfer gerceklesir cunku ingilizler prensip sahibi adamlar.oyalanmaktan hoslanmazlar.masadan kalkarlar.zaten biz de onlarin verdiginin 1 bucuk katini verdigimiz icin maddi olarak da daha karli.

İkinci ihtimal olursa konop ingiltere yolunu ya da bir ihtimal ispanya yolunu tutar.

Ama sonuç olarak bu transfer gerçekleşebilir ya da hayal kirikligi olur.ama olayin özü bu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Linnes'in klubu vermedi oyuncuyu benim hatirladigim kadariyla, adam dunden raziydi, son anda vazgecti klup. Lanzini'yi de biz abarttik klubu Maradona'yi satiyormus gibi davrandi adam da zaten dogrudan paraya gitti. Ona bakarsan 7.5'luk Tore'yi 4.5'a aldik mesela, veya Demba'nin Chelsea'den Besiktas'a gelmesi hem de bu bonservisle gelmesi az bir is degil, adami o fiyata almak isteyecek suruyle klup var.

Hem yonetimin agzindan tek bir laf cikti mi Konopla ilgili? Hep duyum, belki teklif yapilmistir belki sirf menejer muhabbetidir. Konop olacaksa 13-14'e olur olmuyorsa agzinla kus tutsan yine olmaz...Sonucta senelik 5-6M verecek hali yok klubun.

Demek istedigim şey bizim yonetimin tuttugunu koparamamasi.
ayrica gecen yaz koca bir transfer sezonu alamadilar bir sag beki son gun almaya calisinca da haliyle ligleri baslayinca klubu vermedi linnesi. Bizimkiler Ya unuttular ya onemsemediler o mevkiyi yada dunya uzerinde alinabilecek baska sag bek bulamadilar arastirmadilar.
Ayrica bizlere duyduklarini paylasan arkadaslara da cok teşekkür ederim bizler bulamiyoruz belki boyle haberleri ama sayelerinde ogreniyoruz. Severek de takip ediyoruz :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı saricasi

Neresi daha iyi arkadaş isime bakmayın :) He giderler Affelay'ı alırlar iyi transfer derim ama gidip Roni'yi alırlarsa aynı şeyi söyleyemem yine ilk beşe giremeyecekler.
Alsınlar lig şenlensin ama Eto'o her türlü iş yapar çok gol atar sakatlanmassa.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Duyum paylasmayi sevmem ama Kaynagina guvendigim icin detayli anlatim su olayi;

Konopla yönetim 1 aydir irtibatta yapilan ilk teklifi konop geri çevirmiş ingilyerede oynamak istiyorum demis.3 ingiliz takimindan teklif var.en dusuk parayi veren liverpool.en yuksek veren de Beşiktaş.konop un menajeri İngilizleri cok fazla oyaladigi icin kulupler vazgeçme asamasina gelmis.oyle olunca bizle olan temaslari tekrar basladi.fiyat konusunda da anlastik gibi.ama konop tarafi surekli fiyat yukseltince anlasma bekleme noktasina gelindi.

İki ihtimal var:
1)konop biraz daha fiyat yukseltip bize imza atacak.

2)bizi ingiliz takimlarinin teklifini yükseltmek icin basamak olarak kullaniyor.

Eger ilk ihtimalse bu transfer gerceklesir cunku ingilizler prensip sahibi adamlar.oyalanmaktan hoslanmazlar.masadan kalkarlar.zaten biz de onlarin verdiginin 1 bucuk katini verdigimiz icin maddi olarak da daha karli.

İkinci ihtimal olursa konop ingiltere yolunu ya da bir ihtimal ispanya yolunu tutar.

Ama sonuç olarak bu transfer gerçekleşebilir ya da hayal kirikligi olur.ama olayin özü bu..

Ulan elimizi attığımız yılan hikayesine dönüyo anasını satıyım.. :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Adamlar twitterı geçtim 3g yle etoyu getirdiler :D

Çevrimdışı Strand Jack

Bence de isimlere bakmamak gerek bize de kimler geldi,kimler geçti.Takım olabilme olgusu çok farklı.Önder hocamın da dediği gibi yıldız transferleri bir projedir.

Çevrimiçi Samet Ç

Alsınlar lig şenlensin ama Eto'o her türlü iş yapar çok gol atar sakatlanmassa.
Abi bunlara parayı gömerler diğer oyuncuları çöp yaparlar küme düşerler bak görürsün bunlar birde yatacak kaytaracak diğer oyuncular da çalışacak öyle mi ? :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İsme bakmıyorum
İsmi paraya oranlarsan gayet iyi transfer