Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Radyospor'da fikret orman'a sallıyor biri.diyor ki kimse stadı yapın diye baskı yapmadı dedi.Stadı niye yaptın borçları düşürseydin önce falan diyor.İyi veya kötü bu adam maketi gerçek yaptı.biraz saygı ama di mi?
Edit: Adam başkan adayıymış
Ukrayna milli takımını sırtlayan bir adam da parayı Alıp yatmaz mantık olarak.Yeter ki gelsin ciddi anlamda büyütür bizi. Yıllar sonra töre Sosa tolgay ve kono ile set oynayabiliriz.
Bu senenin Demba Ba'sı Tosic
Bi telefonum bozuldu 1.5 gün girmedim 120 sayfa yazılmış Birisi son haberleri duyumları özet geçebilir mi?
Osmanlıspor Mert için Yıllık 1.2 milyon Euro diye haber var.Eğer böyleyse örtülü ödenek başladı.Kasımpaşa, Osmanlı, Başakşehir. Ülkenin futbol düzenine gel.
Transfere KAPalıyız
1.2 için örtülüye gerek yok ki
Babel gelecek bence ya. Kono bizi kandiracak gibi geliyor
West Ham Transfers @westhamtransfer 31 sn.32 saniye önce Ukraine and Dnipro winger Yevhen Konoplyanka says his priority is to "play in England" - West Ham and Stoke interestedÇeviriyi görüntülePektemek olayında takibe almıştım adamlar bunada salça oldu
Yıllardır bizim isteyip de West Ham'ın salça olmadığı bir transfer hatırlamıyorum zaten. Trabzon bir, bunlar iki.
Antalyaspor baskani telefonla soz aliyor yakinda da transfer eder, bizim yonetim free oyuncu alamiyor. Konoplyanka icin demiyorum olur olmaz karisik transfer ayrica da zor. Ama diger yapilamayanlarin ozru yok. Bu kadar basiretsiz mi yonetim Allah askina?