Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Begovic iyi kaleci de buralara yolu düşmez kolay kolay
Behrad mı yazmış?O zaman araştıralım doğruluk payı vardır mutlaka efsane olur bu transfer.
valla bu sene banın attığı gollere baktım çoğu penaltı bazısı törenin felan al da at dediği pozisyonlar çok iyi yaptığı bir şey var jardel gibi nerede duracağını çok iyi biliyor cenk tosuna güveniyorum ben yeter ki oynatılsın
Düşer yav Bosnalılar ilginçtir.Ülkeleri aşırı severler en yakın yerde oynar parasını verirsen.
Kesinlikle satilmali, fernandesi sattrimadilar adam bedavaya gitti. tursusunu kurmanin mantigi yok.. Yeterki yerine en az ayni kalitede olanini alalim.
27 gol 6 penaltı 21 gol. Demba ba okadar basit değil be hocam yok alda at falan herkese cok basit geliyor galiba.
kimi yazmis behrad
behrad talebi @BehraddT 7 dk.7 dakika önce İstanbul, TürkiyeWelcome ;) @asmir1Behrad yazdiysa bu is tamamdir
aynen adam en çok gol atan yabancı olmuş sat gitsin gelen 40 gol atacak yaa kESİN
yaw satılmalı diyosunda zeki abi piyasada bu adam kadar bitirici vuruş yapan boğuşan hangi satraforu alacaksın sat gitsin mantığı var burda yazanlarda para bu kadar değerliyse satıp stada yatırsınlar o zaman yanlış düşünüyorsunuz
o benim paylaştığımı rtlemiş ya ondan sonra yazıyo onupek ihtimal vermiyorumda inşallah diyelim
tabi ya 15 yılda 1 golcü geliyor zaten.. sat gitsin sonra sat diyenler seneye golcü yok demba ba satılrmı diye ağlarlar burda
30 yasina gelmis adama 13 milyon euro verecekler, bir senede ne kadar kazanmissi onu dusunsene.. duygusal dusuneceksiniz baska acidan duygusal dusunun.
başta zeki abi olmak üzere koro halinde sonra etoo bitti