2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895442 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

ba satılmasın diyenler itiraf edin fernandese lokomotiften 12 mil euroluk teklif geldiğinde satılmasın o bizim reisimiz diyodunuz itiraf edin  :kop:

12 milyon bir tarafimiza kacti.. Toschak nihati elden teslim etmisti :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Nerde entrika nerde dengesizlik bizde  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

ba satılmasın diyenler itiraf edin fernandese lokomotiften 12 mil euroluk teklif geldiğinde satılmasın o bizim reisimiz diyodunuz itiraf edin  :kop:
ben demiyordum çünkü o ba gibi gol atmıyordu reis diyenlerde gördü zaten 13 milyona sosa satılsın tolgay satılsın ama ba satılırsa gelecek sezonu geçiniz çok net sana gol atan adam lazım oda atıyor daha iyiside olmaz 27 gol atar ancak elinde var 13 milyonu alacaksın 15 verip başkasını alacaksın 10 gol 2 asist sezonu 4. bitireceksin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynı değil birisi istikrarsız bi adam diger gün ne vereceği belli olmayan zar gibi adam..

dembaba KRONİK SAKAT oldugu halde 44 maç oynamıs 27 gol 7 Asist Allah aşkına mantıklı düşünelim sakat olmasa bide.

hem 6 ya alıp böyle bi oyuncuyu 12 ye satmak kar mı sizce yerine gelecek adamı bedavamı bulduk bonservissiz 20 gol atacak oyuncu var heralde.

Çevrimdışı ZEKI

ben demiyordum çünkü o ba gibi gol atmıyordu reis diyenlerde gördü zaten sosa satılsın tolgay satılsın ama ba satılırsa gelecek sezonu geçiniz çok net sana gol atan adam lazım oda atıyor daha iyiside olmaz 27 gol atar ancak elinde var 13 milyonu alacaksın 15 verip başkasını alacaksın 10 gol 2 asist sezonu 4. bitireceksin :icool:
q7 guti simao almeida fernandes kacinci bitirdin?

Çevrimdışı Renton

para bu konuda hiç önemli değil bu sezon şampiyonluk mu 13 milyon euro mu cevap lütfen :D
Ba= sampiyonluk yani kulup kabul etmis durumda zatem dembada top
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Sarp

Ba satılsın denilince aklıma Kardeş Payında Sezai ustanın müthiş repliği geliyor.
 :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Takım savunması kötüydü be abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Almeida kaçırdıklarını düşünürsek iyi bitirmiştik @ZEKI hocam  :halay: :halay:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Begovic falan makara he, ciddiye almasın da kimse.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

12 milyon bir tarafimiza kacti.. Toschak nihati elden teslim etmisti :D

yanlış tesbit uzerinden dogru yola varmaya calısıyorsunuz

Demba nın 3 yıl kontratı var , ferdinin son senesiydi ve uzatmıyordu muallaktı.  ayrıca 3 e alıp 10 satmak  mantıklı bi iş olurdu..

ama  demba 6 ya alınmış yerine alacagın adam  o fiyattan aşağı olmayacak tutacak mı tutmayacakmı  kesin  değil..

bana mantıklı olanı acıklayın ozaman

Çevrimdışı Renton

Ba satılsın denilince aklıma Kardeş Payında Sezai ustanın müthiş repliği geliyor.
 :kop: :kop: :kop:
Parayi duyunca aklimdan cikmadi o replik :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

işte kaçıncı bitirdin  ben sana soruyorum abi o dönemlere dönmek istiyosak satalım ba yı ilk maçı feyenort maçında adamlar ellerini Açmış dua ediyordu gol atan bi forvet geldi diye 10 yılda 1 tane bu bitaneyide kaybedip almeyda tarzı alırlar işte :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Takım bozulmadan güçlendirme yapılmalı birilerini satarak yapmak şu durumda mantıklı değil bizim yönetimin iş bitiremezliğini düşünün

Çevrimdışı TØLGA

hanginiz soruyodu la eleman kim diye alın size başka eleman @Türkay @Yusuf Tekeli
siyah formayı göremedim kimsenin üzerinde yaa

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

hanginiz soruyodu la eleman kim diye alın size başka eleman @Türkay @Yusuf Tekeli

Beyaz forma harika değil mi ya :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@atalay  senin yorumlarından sonra mılosevicin o defolarına dikkat ettim bence o defoları kapatmak için baya bi gayret gösteriyor ..

Çevrimdışı TØLGA

bi terslik var ama telefonun çekim açısındamıdır nedir yazılar flen ters
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bende beğendim fena durmuyo ama siyahı alıcam inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cok harikaymıs begenmemiştim ben en başta :)

Çevrimdışı Türkay

Ben sormadım ama beyaz çok hoşuma gitti benim twitter da birinin üstüne görmüştüm  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sarp

bi terslik var ama telefonun çekim açısındamıdır nedir yazılar flen ters
Ayna yansıması  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

yanlış tesbit uzerinden dogru yola varmaya calısıyorsunuz

Demba nın 3 yıl kontratı var , ferdinin son senesiydi ve uzatmıyordu muallaktı.  ayrıca 3 e alıp 10 satmak  mantıklı bi iş olurdu..

ama  demba 6 ya alınmış yerine alacagın adam  o fiyattan aşağı olmayacak tutacak mı tutmayacakmı  kesin  değil..

bana mantıklı olanı acıklayın ozaman
27 gol 7 asist bizi şampiyon yaptımı yine 3. olduk şu gerçeği görmek lazım bu adam gol atması gereken hiç bir maçta gol atamadı derbilerde sıfır çekti net
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK