2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895424 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Siyah Formamız.

Çubuklumuz

Beyaz Formamız.

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/610179103740792832

:) :)
inşallah en azından başkan olursa twitterdan eleştirebilirim fikret başkana ulaşamıyoruz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

27 gol 7 asist bizi şampiyon yaptımı yine 3. olduk şu gerçeği görmek lazım bu adam gol atması gereken hiç bir maçta gol atamadı derbilerde sıfır çekti net

İlhan mansızda iyi değil ozaman ya varya çok sıg düşünüyorsunuz yemin ediyorum böyle bi mantık olamaz şampiyonluk takım işidir

o kazanmamız gerek maçlarda sahada ruh yoktu kardeşim.

sizin gibi taraflara kalitesi oyuncular müstekhak. demba  gitsin cenk oynasın.. derbide gol atar belki.

Çevrimdışı Tolga

Siyah forma candır :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

27 gol 7 asist bizi şampiyon yaptımı yine 3. olduk şu gerçeği görmek lazım bu adam gol atması gereken hiç bir maçta gol atamadı derbilerde sıfır çekti net

Antep macinda kacirdiklari neydi oyle..neyse ben satilmasindan yanayim
twitterda soyle bir haber gordum ama cokda inanmadim acikcasi

Ba 'nin yedegi KONSTANTINOS MITROGLO mu ? yoksa  pablo osvaldo mu

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba, Vodafone Arena'da leblebi gibi gol atar toplamda da gelecek sezon 25 gol atar diyorum :)

Çevrimdışı Sarp

Çubukkuya çok laf söyledim ama en güzeli çubuklu olmuş.
Ah birde arkasını becerebilselermiş...

Çevrimdışı yigitcan1903

Altlı üstlü :D

Formalar güzel
Sorun giyenlerin göbekli olması :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Altlı üstlü :D

Şu fiziğe sahip herkeste güzel durur formalar da, biz napalım lan. Bizi düşünen yok !! :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Antep macinda kacirdiklari neydi oyle..neyse ben satilmasindan yanayim
twitterda soyle bir haber gordum ama cokda inanmadim acikcasi

Ba 'nin yedegi KONSTANTINOS MITROGLO mu ? yoksa  pablo osvaldo mu
ikisi de yerini dolduramaz

Çevrimdışı TØLGA

Demba Ba, Vodafone Arena'da leblebi gibi gol atar toplamda da gelecek sezon 25 gol atar diyorum :)

pozisyona sokarsak atar pozisyona sokamıyoruzki :D
hele geçen sene uzun top oynuyorlardı adam pivot özellikleri yokki adamın indiremiyor anlamıyodu biliç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

İlhan mansızda iyi değil ozaman ya varya çok sıg düşünüyorsunuz yemin ediyorum böyle bi mantık olamaz şampiyonluk takım işidir

o kazanmamız gerek maçlarda sahada ruh yoktu kardeşim.

sizin gibi taraflara kalitesi oyuncular müstekhak. demba  gitsin cenk oynasın.. derbide gol atar belki.
fenerbahçe maçı fenerin kadrosunun yarısı sakatlanmış emenike kendi seyircisinin önünde yuhlanmış konsantrasyon bozulmuş demba ba mız sahneye çıkmıyor o dediğin ilhan mansız varya canını alırdı adamın orda canını
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Tolga

hele geçen sene uzun top oynuyorlardı adam pivot özellikleri yokki adamın indiremiyor anlamıyodu biliç
İşte bu sezon Şenol Güneş'in oyun sistemiyle Ba'ya daha çok top gelecek daha fazla gol atar böylelikle :icool:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

30 dan alt kurtarmaz sadece vodafone arenada 20 gol atar  :) bu arada çubuklu candır salı gidip alayım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fenerbahçe maçı fenerin kadrosunun yarısı sakatlanmış emenike kendi seyircisinin önünde yuhlanmış konsantrasyon bozulmuş demba ba mız sahneye çıkmıyor o dediğin ilhan mansız varya canını alırdı adamın orda canını

Golü varmı ilhanın ..bana ondan bahset yemişim canı dişe takmayı mustafada  takıyor.

Çevrimdışı TØLGA

çubuklu Efsane olmuş
önden güzelde işte arkadan ıhhh  :biggrinking:
hiç yapsalarmış arkadaki işi o bile olurmuş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Halen ne bekliyor bunlar.  :akuma:

Boşuna demiyorum hacı, bu kadar saçma bir politika izlenir mi allahaşkına. Glenn deniyoruz gidip olmazsa sçma sapan bir ism alıyoruz. Net transfer Kaderabek. Alması kolay,maliyeti az.Performansı on numara. Seni 2-3 yıl götürür ama yok adam ismini duyuracak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Formaların slim fit olması kötü oldu   :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen yerden ayakları iyi duvar görevi görür ver kaç a girer hayvan gibi atıyorlar havadan  topu

demba bidaha ki sezon bu seviyenin üstüne cıkar bu kadar maç oynamayıda bian da kaldırmadı vucut mustafa ve  cenkte sezonun yarısını sakat geçirince tek basına  okadar oluyor.