2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895264 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok bekledik atlet donla
Gelsin artık Duşçakla Konoplanka

Çevrimdışı Çağrı

Çok bekledik atlet donla

Alın bu arkadaşı kendi çıkmıyor buradan  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

çin kulübü pazarlıklara 13 milyon eurodan başladı artık ba satılırsa kaça gidecek siz düşünün  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı worns

Dış basında Hernane Vidal de Souza ile ilgilendiğimiz yolunda haberler var. Oynadığı takımın taraftarlarının da Beşiktaş'a gittiği için üzüldüklerini yazdığı vb söyleniyor.

Umarım Demba Ba'yı gönderip bu adamı almak gibi bir manyaklık planlamıyorlardır. Adam Katar'da oynuyor. Tabata o ligin en büyük yıldızı olmuştu.

Bizim üst düzey isme kale ve stoperde ihtiyacımız var. Kono filandan çok parayı üst düzey bir stopere, kaleciye ayırmak daha mantıklı bir planlama olur.

Çevrimdışı Efe

ceh arsenale gidiyor 11 milyon pound bizle rekabet halinde arsenal :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Renton

Ba çine gitmek istemiyor al saad olsa koşa koşa gidecek ama en yüksek teklifi çin kulübü yaptı
Biliyorum yani kalır ba
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

@stokecity Star goalkeeper Asmir Begovic has accepted the hiring proposal of our football Club Besiktas.
böyle bir haber var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Alın bu arkadaşı kendi çıkmıyor buradan  :D
Vereye alalim heryerde olumsuz bu arkadas.. Olumsuzlarin oldugu bir baslik mi acsak olumsuz forumu :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok bekledik atlet donla

ikisi gelirse birisi yedek oturur cok lükse kaçar yiğitcan :) hahdğashfnasnf

Çevrimdışı Çağrı

@stokecity Star goalkeeper Asmir Begovic has accepted the hiring proposal of our football Club Besiktas.
böyle bir haber var

Çok iyi kaleci üstüne Bosnalı bizim oralaradan :D

Ama alamayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

böyle bir haber var

çizgi kalecisi .. cok iyi kaleci

hem  fiyatı yüksektir.

Çevrimdışı Efe

çin kulübü pazarlıklara 13 milyon eurodan başladı artık ba satılırsa kaça gidecek siz düşünün  :halay:
ba giderse gelecek sozunu kapatın kilit vurun ben yönetimin böyle bir saçmalık yapacağını düşünmüyorum herşey para değil bu adamı bulabilmek için kaç sene bekledik yerinee değil yanına bi yabancı forvet alınmalı bin kere dedik eğer satılırsa gelecek sezon 40 golü zor geçeriz aha buraya yazıyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Vereye alalim heryerde olumsuz bu arkadas.. Olumsuzlarin oldugu bir baslik mi acsak olumsuz forumu :D

Mantıklı abi ben hemen Getto diye bir başlık açıyorum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ikisi gelirse birisi yedek oturur cok lükse kaçar yiğitcan :) hahdğashfnasnf
töreyi satarız bea birinide diğer kanada koyarız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Bu hafta ici gs,fb,bjk kap yapar

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Duyumu olan söylesin. Geçmiş tecrübelerden çekinmesin. Ama duyum söylesin, öyle kesin oldu bitti aldık ettik demesin. O şekilde tadı olmuyor. :)

Çevrimdışı yedic

Ba çine gitmek istemiyor al saad olsa koşa koşa gidecek ama en yüksek teklifi çin kulübü yaptı
Çin de komünizm var ondan istemiyordur  :D Rusca olarak internet sitelerinde konoplyanka ile ilgili haberler dolanıyor Beşiktaş'a doğru diye. Umarım gerçekleşir. Kişisel fikrim takımın savunmasını güçlendirmek lazım, konoplyanka gibi isimler vitrin ve hücum gücü katar ama takımın esas sorunu savunmada.

Çevrimiçi Samet Ç

böyle bir haber var
Yalandır Begovic kim biz kim

Çevrimdışı worns

böyle bir haber var

Umarım iyi bir kaleci transferi planlamada vardır. Begovic gayet olur bence.

Rene Adler'le ilgilensek ya. Soyadı da güzel.

Çevrimdışı TØLGA

:sevinc :sevinc :sevinc

ne güzel seviniyolar lan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

ba giderse gelecek sozunu kapatın kilit vurun ben yönetimin böyle bir saçmalık yapacağını düşünmüyorum herşey para değil bu adamı bulabilmek için kaç sene bekledik yerinee değil yanına bi yabancı forvet alınmalı bin kere dedik eğer satılırsa gelecek sezon 40 golü zor geçeriz aha buraya yazıyorum :bandit:
değerini bulan her adam satılmalı ba 21 22 yaşında bir adam deiğil ki bi daha bu paraları nerden görecez
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Duyumu olan söylesin. Geçmiş tecrübelerden çekinmesin. Ama duyum söylesin, öyle kesin oldu bitti aldık ettik demesin. O şekilde tadı olmuyor. :)

Çok için sıkılıyor sessziliğe artık değil mi  :evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hay ağzına sağlık benim gibi düşünen birini gördüm sonunda :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

behrad talebi ‏@BehraddT  7 dk.7 dakika önce İstanbul, Türkiye
Welcome ;)  @asmir1
Behrad yazdiysa bu is tamamdir

Çevrimdışı Renton

değerini bulan her adam satılmalı ba 21 22 yaşında bir adam deiğil ki bi daha bu paraları nerden görecez
1 senede 30 yasindaki adamdan yaklasik 10 milyon kar yapacagiz direk satilmali satmadigimiz her adamdan pisman olduk biz çinliler halletse adamı iyi olacak