2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853283 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

21 takımlı lig nasıl olur arkadaş.  :akuma:

40 hafta maç yaptıracaklar.

Kupanın formatı malum 10-15 maçta oradan.

Üstüne UEFA'da oynayan varsa; bir de sezonu erken açmışsa sene sonu cenazesini kaldırırlar artık.

Çevrimdışı serdart

ömer şişmanoğlu döner umarım bu sezon. ilk defa kiraya verdiğimiz bir oyuncu üzerine koydu gibi geliyor bana.

almak istediğimiz ryan babel ile bu sezonki karşılaştırması şöyle

babel 29 maçta 9 gol 5 asist
ömer şişmanoğlu 22 maçta 9 gol 3 asist

Çevrimdışı Renton

21 takımlı lig nasıl olur arkadaş.  :akuma:

40 hafta maç yaptıracaklar.

Kupanın formatı malum 10-15 maçta oradan.

Üstüne UEFA'da oynayan varsa; bir de sezonu erken açmışsa sene sonu cenazesini kaldırırlar artık.
Oyle bir durum varsa kadrosu genis olan basarıya ulasır.Herkesin hazır bulunması lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ömer şişmanoğlu döner umarım bu sezon. ilk defa kiraya verdiğimiz bir oyuncu üzerine koydu gibi geliyor bana.

almak istediğimiz ryan babel ile bu sezonki karşılaştırması şöyle

babel 29 maçta 9 gol 5 asist
ömer şişmanoğlu 22 maçta 9 gol 3 asist

Yalnız babel forvet değil..

ama  dediğin gibi ilk kez yolladıgımız adam üstüne koydu

Çevrimiçi Necmi

Beko efsane oldu, belki vodafone da ilerde efsane diye anılır logoya çok takılmayalım :) Acaba eskiden beko formasını alanlar, ya bu ne böyle beyaz eşya mı forma mı belli değil bu ne biçim logo diyorlar mıydı bunu merak ettim @Necmi abi
yok hiç duymadım  :D Beko her zaman Beşiktaş ile özdeşleşmiş bir marka
hiç bir Beşiktaşlı bekoya olumsuz bakmaz birde o dönem sıkıntılı dönemlerde hem reklamla
hem açıktan verdiği paralarla Koç çok destek oldu Beşiktaşa o yüzden her Beşiktaşlının gönlündedir. @Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı o2bucak

Mustafa'yı satalım 2. Forvet olarak Cenk kalsın 3. yedek olarak Ömer

Böyle daha verimli bir forvet hattımız olur.

Babel Sol kanatta işimize çok yarar.

alt yapıdaki çocukları 2. 3. lige deil en kötü ihtimal 1. lig'den takımlara kiralanmalı 2.3. lige gönderiyor isen liderliğe oynayan takıma gönder.

Eslem'i merak ediyorum Kupa maçında gözüme girmişti gelişmesi devam ediyor  mu hala yoksa oda sönüp gidecek mi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adell Tarabt  5 yıllık Benfica  yetenekli ama  yetenkleri ni beyniyle birleştiremeyen bir futbolcu .

ama  benfica da ucabilirde..

bizde alsak fena olmazdı..

Çevrimdışı TØLGA

kimi alıyoruz yokmu bugün bir haber  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sinan kurumuş'u takip eden var mı, yedek olarak takıma dönebilir mi?
sözleşmesi bitti diyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bursaspor, Tomas Sivok'u bedelsiz olarak kadrosuna katmaya çok yakın. Önümüzdeki günlerde transferin gerçekleşmesi bekleniyor. (DHA)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

İngiliz kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Yllardır Anfield'da yer alan Glen Jonhson ve Brad Jones ikilisi, bu ay sonunda sözleşme sürelerinin dolmasının ardından kulüpten ayrılacaklar" diye bildirildi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bursaspor, Tomas Sivok'u bedelsiz olarak kadrosuna katmaya çok yakın. Önümüzdeki günlerde transferin gerçekleşmesi bekleniyor. (DHA)

Sivok 3 senelik  kontrat istiyormuş.

herkes diyecek Svok bizde neden kalmadı son 2 sezodan ki  sakatlıklardan sonra 32 yasında oyuncu ile  3 yıllık kontrat yapılmaz .

Çevrimdışı TØLGA

herkes diyecek Svok bizde neden kalmadı son 2 sezodan ki  sakatlıklardan sonra 32 yasında oyuncu ile  3 yıllık kontrat yapılmaz .
ben 2 stoper alınmıcak ise 1 sene daha kalması taraftarıydım ama işte sözleşme süresine ikna etmek sıkıntı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ben 2 stoper alınmıcak ise 1 sene daha kalması taraftarıydım ama işte sözleşme süresine ikna etmek sıkıntı

Allahın sevgili kuluymuşsun bak 1 tane daha kalsın dedin toraman dönüyor  :kop:

Çevrimdışı muhalefet

pektemekle yapılıyor da sivokla neden yapılmasın? stoperda yaşa maşa bakılmaz dünyanın hangi ülkesine gidersen git en iyi stoper hep yaşlıdır çünkü tecrübelidir.

Çevrimdışı TØLGA

Allahın sevgili kuluymuşsun bak 1 tane daha kalsın dedin toraman dönüyor  :kop:
onun geri döneceğini zaten biliyorduk kiralığa çıkarken 2 yıllık sözleşme uzatıp yolladılar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

pektemekle yapılıyor da sivokla neden yapılmasın? stoperda yaşa maşa bakılmaz dünyanın hangi ülkesine gidersen git en iyi stoper hep yaşlıdır çünkü tecrübelidir.
yaş sıkıntı değil sivokta sakatlık ve sonrası problem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Civelli zu Nice.

:sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

:biggrinking:

Malubiyet ve beraberliklerin yarısı sadece kendi hatamız rakibin bir şey yapmadığı maçlar.

Özellikle 3-2 lik erciyes maçını unutmam.

Çevrimdışı yigitcan1903

onun geri döneceğini zaten biliyorduk kiralığa çıkarken 2 yıllık sözleşme uzatıp yolladılar  :bandit:
2015 Haziran diyor sözleşme sonu

Çevrimdışı TØLGA

araştırıyım abi hemen dur ben öyle biliyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

doğru abi dediğin gibi 30.06.2015te bitiyor sözleşmesi evet sözleşme uzatılmış 2 yıllık ama 2 yıldır zaten kirada olduğu için bitiyor ohh beee  :ishock:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

ibrahim toraman ile geçen sene uzattık 2016 hazirana kadar bonservisi bizde yani
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

doğru abi dediğin gibi 30.06.2015te bitiyor sözleşmesi evet sözleşme uzatılmış 2 yıllık ama 2 yıldır zaten kirada olduğu için bitiyor ohh beee  :ishock:

Güncel kulüp:   Medicana Sivasspor   Medicana Sivasspor
Bu tarihden beri takımda:   6 Ağu 2014
Sözleşme bitiş tarihi::   30.06.2015
Şuradan kiralandı::   Beşiktaş JK
Oradaki sözleşme bitiş tarihi:   30.06.2016

özet: 1 sene daha bizde