Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
papa gueye vardı stoperde bi ara bizde ilgilendik o adamıda severdim
biz geçen sene gitseydik parçalanmazdık yenilirdik ama parçalanmazdıkbiliç iyi çalışıyordu o maçlara kendi pr yapmak için
GS Keyfi mi parçalandı Tolga karşına Barca gelse ne yapacan )
Kan CLde parçalanmayan takım mı var Trde
Bu arada yönetimi tebrik etmek lazim su anki durumda getirilebikecek en iyi hocayi getirdiler.3 tane de guzel transfer yaparlarsa sampiyonlugun en ciddi adayi oluruz.
Ben sezon beklentimi yazayım.Ligde mutlaka şampiyonluk potasında olmak ve şampiyonluk.Kupa'da Finali görmek.Uefa kupasında ise çeyrek final.Bu kadro yapısı buna takviyeler iyi olursa müsait olacaktır.
@zenga_walter 4 mevki, 5 oyuncu! Stoper 2, sol ön, sağ bek, forvet..
bide sag sol yok diyorsun bak adam istiyor işte
sol ön o sol bek değil
bek demedim ben:) oraya dikkat:d
muhabeti gectimi bilmiyorum ama su bizde antremanlara cikan Musa Muhammed belediyeye mi gitmis yoksa o isim benzerligi mi
əvrən @evrenmanchester 5 sa.5 saat önceGlen johnson liverpool dan ayrilio die baskanlari bile tebrik edilio .. biz sevinioruz .. biseylerde terslik var sanki. Keşke Şener olaydı ama fener ödeme yapmış
https://twitter.com/aykutince76/status/609069850670034944 ne diyo lan bu değişik..
futbolun içinde olup bir bok bilmeyen birisi tahminim josue portonun oyuncusu bu bursanın sanıyo
Nıye 8 sene tutmuşlar ozaman böyle saçma şeylere inanmayın Liverpool başkanının sevinmesi falan hikaye.. ben cok maçını direk 90 dk izledim bu oyuncunun ..