Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
41 sayı attı o maçta adam bir sene Çin'e gitti istatistikleri şöyle yanlış hatırlamıyorsam sayı ortalaması 33 asit ortalaması 8
AYKUT iNCE @aykutince76 55 sn.55 saniye önceBjk Porto ile jouse konusunda anlaşmaya yakın. .. Sosa içinde Bursa devre deHass düzeltti kazım da buda imkansız
Şener sosa takasi ?
1.7 milyon için Sosa'yı mı feda edeceksin
1.7 milyon degil bursa 5 e satiyor diye biliyorum
şener işi bitti ya fenerde unutun
josue kim yahu bize geliyormussimdi hakaretleri sıralıyacamda onun bizde işine yahu tamam bursada iş yaparda bizde olmaz o işo boyda tek alacagım kişi quintero olur oda bize gelmez zaten
AYKUT iNCE @aykutince76 20 sn.21 saniye önceYanlış anlaşılma için özür dilerim... Josue bjk ile anlaşması halinde Bursa cephesi Sosa için savaş verecekJosue'yi alırsak da Bursa Sosa için ancak babayı alır
Oyle deme fenerin getirdiği hoca gibi bir hoca gelse kafama sikardim.Bizde de bir plansizlik oldugu dogru ama sonucta senol güneş camiada 2 aydir konusulan ve degerlendirilen bir isimdi.dikkat ettiysen hoca da hemen teklif var gelirim demedi.her sartivkonustu yonetimle.prensipleri olan adamlari severim ki senol hoca da bunlardan biri.Yönetim iyi bir tercih yapti.gonul isterdi ki lucescu gelsin ama olmadi ondan sonraki tercih olan senol gunes ismi son derece ideal bir isim.tabi hoca demek hersey demek değil. Transfer de yapmaliyiz hem de doğru duzgun transferler.opare gibi hunu kurtarmalik degil takima seviye atlatmalik transferler lazim..
Orta saha için Obi Mikel ve Rio Mavuba isimleri gündemde.imişşşşşşşşş....