2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850944 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Senol hoca avrupada basari alacak bir hoca değil.ama.ligde her tuelu basariyi alabilir.zaten su an ihtiyacimiz olan ligde başarı yani sampiyonluk.avrupadaki başarı sonraki aşama..

aynn ilk amacın o oldugunu defalarca yineledi
fazlasıyla samimiydi begendim yani bu konuya çalısması endekslenmesi bizim için hayli yeterli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı talha

muhakkak fakat benim yinede pek umudum yok
cnk eldeki kadroda pek bana iç acıcı gelmiyor malum defans ve kaleci cok onemli

Valla bu sene iyi gidiyorduk daha da giderdik. İki takviye olsa daha da gider en azından aynı seviyede olur
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Senol hoca avrupada basari alacak bir hoca değil.ama.ligde her tuelu basariyi alabilir.zaten su an ihtiyacimiz olan ligde başarı yani sampiyonluk.avrupadaki başarı sonraki aşama..

alamaz demek saçma bi tabir bilemezsiniz arkadaşlar Dnipro nun hocası basarımı alıyordu Allah aşkına  geçmişiyle karşılaştırmak cok saçma san marino forvetini kıyas yapmak gibi bişey belki yetenki bi adam  ama pozisyona giremediği için istatistik olarak iyi degildir. pozisyon gelse mesela Herenven de 10 - 15 golü bulabilir :)

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş Avrupa'da başarılı olamaz yargısı nereden geliyor?

Yahu adam sadece Bursa ve Trabzon'u yönetti o Trabzon ile Denizli'den daha başarılı oldu Şampiyonlar liginde farkında mısınız?

Genellemelere dikkat edin altının dolması lazım ilk kez İstanbul'da çalışacak adamdan bahsediyoruz.

Çok başarılı da olabilir çok kötü de. Herkeste olduğu gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ertugrul hoca napmış böyle ya :)

oda bir gün dönecekk İnşallah.

Çevrimdışı Çağrı

Ben sezon beklentimi yazayım.

Ligde mutlaka şampiyonluk potasında olmak ve şampiyonluk.

Kupa'da Finali görmek.

Uefa kupasında ise çeyrek final.

Bu kadro yapısı buna takviyeler iyi olursa müsait olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

alamaz demek saçma bi tabir bilemezsiniz arkadaşlar Dnipro nun hocası basarımı alıyordu Allah aşkına  geçmişiyle karşılaştırmak cok saçma san marino forvetini kıyas yapmak gibi bişey belki yetenki bi adam  ama pozisyona giremediği için istatistik olarak iyi degildir. pozisyon gelse mesela Herenven de 10 - 15 golü bulabilir :)
Ya tabi kesin konusamazsin bir bakarsin 3 kupa alir ama tahmin olarak ben senol hocanin sampiyonlugu daha cok isteyecegini düşünüyorum. Ve buna daha cok yonelenecegini düşünüyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Hayaller Neto ve Samba hayatlar Mert ve Civelli :)
ben merte'de razıyım bizim 3 kaleciden'de iyi günaydan içi çekimserim gerçi tam izleyemedik  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Valla bu sene iyi gidiyorduk daha da giderdik. İki takviye olsa daha da gider en azından aynı seviyede olur

uefa için birsey diyememde cl de hayli parcalarlar çiğnerler bizi orası net...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

ertugrul hoca napmış böyle ya :)

oda bir gün dönecekk İnşallah.

Ertuğrul'un hayatını kaydıran da Yd'dir.

Uefa'dan elendik diye 5 maçta 13 puan ile başlayan takımdan kovdu adamı.

O sene Ertuğrul da kalsa şampiyon olacaktık. Ha oynattığı futbolu hiç beğenmiyordum o ayrı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ben sezon beklentimi yazayım.

Ligde mutlaka şampiyonluk potasında olmak ve şampiyonluk.

Kupa'da Finali görmek.

Uefa kupasında ise çeyrek final.

Bu kadro yapısı buna takviyeler iyi olursa müsait olacaktır.
şampiyon olalım yeter yemişim uefasını  :bandit:
beklentim bu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O sene Ertuğrul da kalsa şampiyon olacaktık. Ha oynattığı futbolu hiç beğenmiyordum o ayrı konu.
ama o metalist kharkiv maçı neydi öyle yaaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

keşke 10 sene içinde iyi top oynamadan tabela yaparak 2 şampiyonluk daha almış olsaydık .

ertugrulda karakterli adamdır.  iyiki fb ye gitmedi ben inanıyorum ki şuan fb nin başındaki hocadan az bi hoca değil ertugrul sağlam.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Adam ortasahadan yaslamıştı be Jaja'nın hayatının maçıydı o Ertuğrul napsın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı safa burak

Bu kadro gecen senenin aynisi niye umudunuz bu kadar dusuk anlamiyorum bilicin eliyle verdigi maci senol vermez ilerleriz veya tam tersi olur bilemeyiz ama avrupada basarisiz oluruz demek sacma bir de cl ye zaten gitmiyoruz cl de niye parcalasinlar bizi

Çevrimdışı TØLGA

Adam ortasahadan yaslamıştı be Jaja'nın hayatının maçıydı o Ertuğrul napsın :D
kim vardı o zaman kalede ya hatırlayamadım hakandı demi? önde yakalandıydı galiba  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa.aslan

Pedro pedro diyen arkadaşlar, pedro franco da ne gördünüz acaba? Hava topu alamaz, orta hızlı forvet yürüyerek geçer. Pedro ya teklif varsa verelim gitsin bence hemen.
Sağ bek için şener özbayraklı olabilir bence yetenekli oyuncu. Necip, motta ilk 11 e girmemeli Kayserispora versen ilk 11 de oynatmazlar kendimizi kandırmayalım. Stoper ve sağbek şart. Ben olcay ve kerim olduğu için babeli istemeyenleri anlamıyorum tamam iyiler ama kalite işte o bilicin dediği ekstra kalite yok gelirse iş yapar babel bence.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benim o maçta hatırladıgım ve aklımdan cıkmayacak tek şey jaja jackson un 40 küsür metreden attıgı gol.  hayvan gibi şeyaptı resmen

Çevrimdışı TØLGA

benim o maçta hatırladıgım ve aklımdan cıkmayacak tek şey jaja jackson un 40 küsür metreden attıgı gol.  hayvan gibi şeyaptı resmen
papa gueye vardı stoperde bi ara bizde ilgilendik o adamıda severdim :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

uefa için birsey diyememde cl de hayli parcalarlar çiğnerler bizi orası net...

Kan  CLde parçalanmayan takım mı var Trde :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Kan  CLde parçalanmayan takım mı var Trde :D
biz geçen sene gitseydik parçalanmazdık yenilirdik ama parçalanmazdık
biliç iyi çalışıyordu o maçlara kendi pr yapmak için  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK