2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847067 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

aynı fikirde değilim neden dersen en son tercih ve tamamen caresizlikle yapıldı bu sozlesme
nerden anlasılıyor tamamen yalan olan profesyonellesme ve belli olmayan kadro değişimleri
ardından hocayla uzun sure konustuktan sonra bile kendi adamlarını kadroya dahil edememen
vs vs yani bircok konuda geri kaldıkları için mecburen karsı tarafa teslim oldular etrafta insanda kalmadı :)
Oyle deme fenerin getirdiği hoca gibi bir hoca gelse kafama sikardim.

Bizde de bir plansizlik oldugu dogru ama sonucta senol güneş camiada 2 aydir konusulan ve degerlendirilen bir isimdi.dikkat ettiysen hoca da hemen teklif var gelirim demedi.her sartivkonustu yonetimle.prensipleri olan adamlari severim ki senol hoca da bunlardan biri.

Yönetim iyi bir tercih yapti.gonul isterdi ki lucescu gelsin ama olmadi ondan sonraki tercih olan senol gunes ismi son derece ideal bir isim.tabi hoca demek hersey demek değil. Transfer de yapmaliyiz hem de doğru duzgun transferler.opare gibi hunu kurtarmalik degil takima seviye atlatmalik transferler lazim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Kötü oyuncu abi :tabe:
:biggrinking: :biggrinking:
kötü demiyelimde düz oyuncu serdar gibi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Nıye 8 sene tutmuşlar ozaman böyle saçma  şeylere inanmayın  Liverpool başkanının sevinmesi falan hikaye..

ben  cok maçını direk 90 dk izledim bu oyuncunun ..
bende izledim abi bizde orjini sağ bek olan oyuncu olmadığı için bize şu anda avrupa da oynayan her sağ bek dani alves gibi geliyor ama bu cidden Serdar'ın daha atletiği başka artısı yok  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kötü oyuncu abi :tabe:

izledinizmi  video dan mı yorum yapıyorsunuz..

Çevrimdışı Çağrı

Beyler bırakın onu bunu biz Bobby Dixon'ı alalım forvete koyalım yok böyle bir adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tamam sizin dediğiniz olsun  türkiye liginde ki Bek oyuncularından  hepsinden iyidir onu söyliyimde ben..

Eboue yi alsınlar ozaman :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

AYKUT iNCE ‏@aykutince76 1 dk.1 dakika önce

Sosa-Josue takası gündemde...

:alala: :alala:
Kramponuyla mı

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler bırakın onu bunu biz Bobby Dixon'ı alalım forvete koyalım yok böyle bir adam.
:D bu sene milli takımda oynayacak paramanın yeni devşirmesi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahah :)  aslında 

Bobby dixon  - ufuk sarıca -  Diebler  3 lüsünü almak gerek. basket takımına  ( hayaller hayaller ) 

Çevrimdışı Çağrı

:D bu sene milli takımda oynayacak paramanın yeni devşirmesi

Ben uzun zamandır böyle guard görmedim adam efsane oynuyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ve denizin dediği gibi artık luce ismi bir daha ömür boyu gecmemeli

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

tamam sizin dediğiniz olsun  türkiye liginde ki Bek oyuncularından  hepsinden iyidir onu söyliyimde ben..

Eboue yi alsınlar ozaman :)
türkiyede ne vereeceğini bilemezsin tabi uçabilirde ona bişey demiyorum ben ama düz oyuncu yani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Ulan insan destekli atar be.

Josue'nin bonservisi Porto'da adam üstüne 1 yıl daha kiralanmış sen neyle neyi takas ediyorsun hödük.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hahahaha iyi güldüm  :evillol:

yok yani biz Joseu yi yinede alalım ama Sosa bi yere gitmesin :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ben uzun zamandır böyle guard görmedim adam efsane oynuyor :D
Dixon'ın 2 gömlek üstü Boby Brown işte  :) Ama bizde basketbol hep ikinci planda olduğu için hayal etmiyorum biz daha Kerem'in emekli maaşını ödemeye devam ederiz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ulan insan destekli atar be.

Josue'nin bonservisi Porto'da adam üstüne 1 yıl daha kiralanmış sen neyle neyi takas ediyorsun hödük.
Uğur Boral+3.5m€=Yusuf Erdoğan fantazisini hiçbir şeye değişmem

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Uğur Boral+3.5m€=Yusuf Erdoğan fantazisini hiçbir şeye değişmem

iyi Opare de yok takasın içinde :)

Çevrimdışı TØLGA

hahahah :)  aslında 

Bobby dixon  - ufuk sarıca -  Diebler  3 lüsünü almak gerek. basket takımına  ( hayaller hayaller ) 
ufuk sarıcayı getir birde bütçe ver gerisini halleder o zatende nerdeeeeeeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dixon'ın 2 gömlek üstü Boby Brown işte  :) Ama bizde basketbol hep ikinci planda olduğu için hayal etmiyorum biz daha Kerem'in emekli maaşını ödemeye devam ederiz

siena - fb maçında ne yapmıştı o 40 sayı  falan tam hatırlayamıyorum o oyuncunun adı geçti bi ara bizle ama nerdee.

Çevrimiçi Samet Ç

AYKUT iNCE ‏@aykutince76  55 sn.55 saniye önce
Bjk Porto ile jouse konusunda anlaşmaya yakın. .. Sosa içinde Bursa devre de

Hass düzeltti kazım da buda imkansız :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 22:07:44 Samet Ç ]

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson + Vlaar (?) + Britos + ? + Guidetti.  :ok:

:photo: Kenarda dursun.

Çevrimiçi Samet Ç

siena - fb maçında ne yapmıştı o 40 sayı  falan tam hatırlayamıyorum o oyuncunun adı geçti bi ara bizle ama nerdee.
41 sayı attı o maçta adam bir sene Çin'e gitti istatistikleri şöyle yanlış hatırlamıyorsam sayı ortalaması 33 asit ortalaması 8  :)

Çevrimdışı Kadir G.

AYKUT iNCE ‏@aykutince76  55 sn.55 saniye önce
Bjk Porto ile jouse konusunda anlaşmaya yakın. .. Sosa içinde Bursa devre de

Hass düzeltti kazım de buda imkansız :kop: :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş josueyi aldı diyelim bursanın sosayı alma şansı sıfır. Yani Beşiktaş josueyle ilgilense bile bursanın ne ilgisi olur onların oyuncu değil.

Sonuç olarak muazzam sallamış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş josueyi aldı diyelim bursanın sosayı alma şansı sıfır. Yani Beşiktaş josueyle ilgilense bile bursanın ne ilgisi olur onların oyuncu değil.

Sonuç olarak muazzam sallamış.

:) ya akşam akşam ne  güldüm   2 tane söylediği çıktı kendini kahin ilan etti desteksiz sallıyor.