Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ron Vlaar gelse güzel olur da pek sanmıyorum.
@Deniz @Tolga @Tolga_ @ONUR KOLCU @Yusuf Tekeli @anilt ve diğer gönüllü scoutlar Sizden ricam DAVID BRAZ İLE RAFAEL TOLOI hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Gökhan Keskin Brezilya da bunlara bakmış. Bende videolarına baktım ve hangisini alalım derseniz ikisini birden alalım derim. Yalnız Rafael Toloi nin bonservis sorunu var ve buna rağmen bakıldıysa vardır bir hayır Şimdiden teşekkürler
sivok bursa diyolar laaaaa işe bak yaaaa inş yalandır
Türkiyede kalsın Sivok iyidir.vodafone arenada alkışlarız.
bursa diyom abi bursaaaaaaaaaa
yok abi bitirmesinde değilimdaha medyada bile anlatım tarzında hepbi olumsuzluk var yani artık ne gelirse onumuze ona baglıyız seklinde hep demecleryani nasıl baskan diyor biz araç değil amac oluruzacaba nerde gecerli olmus o sartlar:)kolundan tutup getirdiğimiz gokhan tore evladımız dedik hem sampiyonlugu verdi hemde yetmezmiş gibi klubu icralık yaptısimdi burada kim dogruyu yapmıs oluyor? bizimkiler iyi cocuk tahlilini yapıyor ama o arkadasta bu tutmuyor peki kim bundan bahsediyor??kimse cnk medyadakilerde onlardan yana bu konulara hiç değinilmez...hersey danısıklı o sebeble ben herseyin bir tiyatro oldugunu inanıyorumgercek olan oyuncuları elden birbir kacırmamızdır sebebide hem denememek hemde capsızlıktır
dün sergenin eskilerden bi rop dinledim cok güzel diyoryabancı topcular gelir medyada cok konusulur taraftar karsılama yapar aldıgı maas benden yüksek olurdufakat ben macı tasır puanı aldırırdım hem eleştirlilr hmede taraftar desteği almazdım,ve geceleri bunları dusunurdummotivasyonum duserdi diyoryani adalatten bahsediyor arkadaslarbiz taraftardan baslayarak westhamla cok onceleri anlasmıs olan bilici burada ugurladıkya ne deyim benadam resmen çifte standartlık yaptı avrupayı diğerlerine tercih ettiyani kendisini pazarladı bizde onu odullendirdik buradahele yonetim bunu ogrendiği anda onunla yolları ayırarak bizim desteğimizi alıcaktı ama onuda yapamadılar
Ozan ina bana yönetim o anda kopartsaydı işi ve sene sonunda 3. olsaydı taraftar sezon sonu klübü basardı.
baskan iki dakakda aldıgı paranın hakkını helal etmezdi verirdi veriştirirdi arkasından yapmadıgı sey değil bizde rahatlıkla hak verir desteklerdik:)hep iyileri yolladık bu klupten hiç pektemekleri isamilleri bu sekilde gonderemedik hep ama hep iyiler gittibide burdan bakmak lazım abi yani birazda çap lazım ve cesaret )
Kimmiş ki o iyiler yollanan????
Tribun Dergi @tribundergi 11 dk.11 dakika önceBonservisi cebinde olan en iyi 11: Romero; Richard, Vlaar, Zambrano, Johnson; de Jong, Mbia, Gourcuff; Ayew, Gignac, Konoplyanka.
karakterleri bi kenara bırakalım iyi cocuk olmakla olmuyor bu işlergerci karakter sorunu yoktu oyle lanse ettiler dedim onceki mesajımda bunlar hep bi tiyatroydu ernst,fernandes,q7,egemenen,hilbert,jones,kimimize gore rüştü
ernst ve hilbert çık belki biraz da jones gerisi kendi gitti isterse kalırlardı. q7'ye iyi diyip durmayın neler yaptığını ne çabuk unuttunuz. fernandes imzalasadı tutan yoktu elinden yağlı da anlaşma önerdiler. o ne yaptı? tuttu 1 ene oynaamamayı tercih etti.
hepsinin maası 2nin üstünde oluro sebeble hiçbiri bize gelmez hiç yani bosuna yazmayalım bunları:(
Abartmayalım, Romero, Richards, Johnson, Vlaar, M'bia alabileciğimiz oyuncular. Eğer şampiyonlar ligine gidecek olsak hepsi mümkündü.