2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888587 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Deniz @Tolga @Tolga_ @ONUR KOLCU @Yusuf Tekeli @anilt  ve diğer gönüllü scoutlar   :bandit:

Sizden ricam DAVID BRAZ  İLE  RAFAEL TOLOI hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Gökhan Keskin Brezilya da bunlara bakmış. Bende videolarına baktım ve hangisini alalım derseniz ikisini birden alalım derim. Yalnız Rafael Toloi nin bonservis sorunu var ve buna rağmen bakıldıysa vardır bir hayır  :tabe: Şimdiden teşekkürler  :ok:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

en basiti bize herkes dembayı sosayı bu yonetim aldı diyor ya
bi soralaım bakalım o savunanlara
westham 2.5milyon euro maas verse bizde aynısını versek
kime gelir?
aynı sekilde sosaya baska talip olsa kime gider??
tamam alındılar buda bi basarıdır takdir edilir
ama önümüze imkansızı basarmıs gibi anlatıp sunmak bu olmaz işte
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz @Tolga @Tolga_ @ONUR KOLCU @Yusuf Tekeli @anilt  ve diğer gönüllü scoutlar   :bandit:

Sizden ricam DAVID BRAZ  İLE  RAFAEL TOLOI hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Gökhan Keskin Brezilya da bunlara bakmış. Bende videolarına baktım ve hangisini alalım derseniz ikisini birden alalım derim. Yalnız Rafael Toloi nin bonservis sorunu var ve buna rağmen bakıldıysa vardır bir hayır  :tabe: Şimdiden teşekkürler  :ok:

valla sadece isimlerini duydum bende abi senin gibi hiç izlemedim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sivok bursa diyolar laaaaa işe bak yaaaa inş yalandır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Türkiyede kalsın Sivok iyidir.vodafone arenada alkışlarız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Türkiyede kalsın Sivok iyidir.vodafone arenada alkışlarız.
bursa diyom abi bursaaaaaaaaaa  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

dün sergenin eskilerden bi rop dinledim cok güzel diyor

yabancı topcular gelir  medyada cok konusulur taraftar karsılama yapar aldıgı maas benden yüksek olurdu
fakat ben macı tasır puanı aldırırdım hem eleştirlilr hmede taraftar desteği almazdım,ve geceleri bunları dusunurdum
motivasyonum duserdi diyor

yani adalatten bahsediyor arkadaslar
biz taraftardan baslayarak westhamla cok onceleri anlasmıs olan bilici burada ugurladıkya ne deyim ben
adam resmen çifte standartlık yaptı avrupayı diğerlerine tercih etti
yani kendisini pazarladı bizde onu odullendirdik burada

hele yonetim bunu ogrendiği anda onunla yolları ayırarak bizim desteğimizi alıcaktı ama onuda yapamadılar

Çevrimdışı atalay

Ron Vlaar'ın adada talipleri var. Gelir mi ? 

Gelirse;

İyi transfer olur. Lakin oyuna akıl katmaz. Derin savunmada işe yarar. Biraz sakar fakat sert, sıkı, yüksek topta iyi bir oyuncu.

Ersan - Vlaar olursa at çöpe.

Vlaar'ın yanına topla çıkışları iyi, geriden oyun kurabilecek manevralı bir stoper lazım. Ajax'ta ki boşta Moisander ile iyi ikili olurlar.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

bursa diyom abi bursaaaaaaaaaa  :steamed:
bırakın şu Bursa havalarını yahu biz kim Bursa kim kendi kendimizi küçük düşürüyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yok abi bitirmesinde değilim
daha medyada bile anlatım tarzında hepbi olumsuzluk var yani artık ne gelirse onumuze ona baglıyız seklinde hep demecler
yani nasıl baskan diyor biz araç değil amac oluruz
acaba nerde gecerli olmus o sartlar:)
kolundan tutup getirdiğimiz gokhan tore evladımız dedik hem sampiyonlugu verdi hemde yetmezmiş gibi klubu icralık yaptı
simdi burada kim dogruyu yapmıs oluyor? bizimkiler iyi cocuk tahlilini yapıyor ama o arkadasta bu tutmuyor peki kim bundan bahsediyor??
kimse cnk medyadakilerde onlardan yana bu konulara hiç değinilmez...
hersey danısıklı o sebeble ben herseyin bir tiyatro oldugunu inanıyorum
gercek olan oyuncuları elden birbir kacırmamızdır sebebide hem denememek hemde capsızlıktır
Medyadaki olumsuzluk,tff,mhk  bilmemne  kurullarındaki olumsuzluk,hükümetle  olumsuzluk  bunlar  yeni şeyler  değil ki.Yıllardır var.Bunlara  rağmen mücadele  sürüyor.BAzı şeyler de  herkesin önünde konuşulmaz ki.Naapsın yani  Cenki kameralar  önünde  falakaya mı  yatırsın.Zamanı gelince hakettikleri  şekilde  davranışı  görürler  merak etme.SOnrada  gittikleri  anadolu  klübünde
vurular kafalarını duvarlara.Bazı futbolcuların ihtiyaç olduğu halde bile  neden gönderildiğini  zannediyorsun mesela??? Zamanında yemeyeceklerdi o hurmaları.Herkes yaptığının karşılığını bir türlü  alıyor  abicim.Ama er  ama geç.

Çevrimdışı Anıl

Toloi çok iyi stoper ama bizim aradığımız tarz değil. Ron Vlaar gelecek bize büyük ihtimal. Ama Pedro satılırsa Toloi çok iyi olur :ok:

Çevrimdışı ahmetx

daha k... b...lu kasımpaşadan babeli alamadık vlaarı mı alacağız.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

dün sergenin eskilerden bi rop dinledim cok güzel diyor

yabancı topcular gelir  medyada cok konusulur taraftar karsılama yapar aldıgı maas benden yüksek olurdu
fakat ben macı tasır puanı aldırırdım hem eleştirlilr hmede taraftar desteği almazdım,ve geceleri bunları dusunurdum
motivasyonum duserdi diyor

yani adalatten bahsediyor arkadaslar
biz taraftardan baslayarak westhamla cok onceleri anlasmıs olan bilici burada ugurladıkya ne deyim ben
adam resmen çifte standartlık yaptı avrupayı diğerlerine tercih etti
yani kendisini pazarladı bizde onu odullendirdik burada

hele yonetim bunu ogrendiği anda onunla yolları ayırarak bizim desteğimizi alıcaktı ama onuda yapamadılar
Ozan ina bana yönetim o anda kopartsaydı işi ve sene sonunda 3. olsaydı taraftar sezon sonu klübü basardı.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Giderse  gitsin arkadaş.

Çevrimdışı ozan062

Ozan ina bana yönetim o anda kopartsaydı işi ve sene sonunda 3. olsaydı taraftar sezon sonu klübü basardı.

baskan iki dakakda aldıgı paranın hakkını helal etmezdi verirdi veriştirirdi arkasından yapmadıgı sey değil bizde rahatlıkla hak verir desteklerdik:)
hep iyileri yolladık bu klupten hiç pektemekleri isamilleri bu sekilde gonderemedik hep ama hep iyiler gitti
bide burdan bakmak lazım abi yani birazda çap lazım ve cesaret :))

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

baskan iki dakakda aldıgı paranın hakkını helal etmezdi verirdi veriştirirdi arkasından yapmadıgı sey değil bizde rahatlıkla hak verir desteklerdik:)
hep iyileri yolladık bu klupten hiç pektemekleri isamilleri bu sekilde gonderemedik hep ama hep iyiler gitti
bide burdan bakmak lazım abi yani birazda çap lazım ve cesaret :))
Kimmiş ki o  iyiler  yollanan????

Çevrimdışı Anıl

Tribun Dergi ‏@tribundergi 11 dk.11 dakika önce

Bonservisi cebinde olan en iyi 11:
 Romero; Richard, Vlaar, Zambrano, Johnson; de Jong, Mbia, Gourcuff; Ayew, Gignac, Konoplyanka.

Çevrimdışı ozan062

Kimmiş ki o  iyiler  yollanan????

karakterleri bi kenara bırakalım iyi cocuk olmakla olmuyor bu işler
gerci karakter sorunu yoktu oyle lanse ettiler dedim onceki mesajımda bunlar hep bi tiyatroydu
ernst,fernandes,q7,egemenen,hilbert,jones,kimimize gore rüştü

Çevrimdışı ozan062

Tribun Dergi ‏@tribundergi 11 dk.11 dakika önce

Bonservisi cebinde olan en iyi 11:
 Romero; Richard, Vlaar, Zambrano, Johnson; de Jong, Mbia, Gourcuff; Ayew, Gignac, Konoplyanka.

hepsinin maası 2nin üstünde olur
o sebeble hiçbiri bize gelmez hiç yani bosuna yazmayalım bunları:(

Çevrimdışı talha

karakterleri bi kenara bırakalım iyi cocuk olmakla olmuyor bu işler
gerci karakter sorunu yoktu oyle lanse ettiler dedim onceki mesajımda bunlar hep bi tiyatroydu
ernst,fernandes,q7,egemenen,hilbert,jones,kimimize gore rüştü

ernst ve hilbert çık belki biraz da jones gerisi kendi gitti isterse kalırlardı. q7'ye iyi diyip durmayın neler yaptığını ne çabuk unuttunuz. fernandes imzalasadı tutan yoktu elinden yağlı da anlaşma önerdiler. o ne yaptı? tuttu 1 ene oynaamamayı tercih etti.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

ernst ve hilbert çık belki biraz da jones gerisi kendi gitti isterse kalırlardı. q7'ye iyi diyip durmayın neler yaptığını ne çabuk unuttunuz. fernandes imzalasadı tutan yoktu elinden yağlı da anlaşma önerdiler. o ne yaptı? tuttu 1 ene oynaamamayı tercih etti.

hahaha laflara bak
bu adamlar galatasaray yonetiminde olsaydı neler olurdu bu capsızların elindeydi ne oldu bide burdan yak
...

vay anasını siz böyle dusunuyorsanız benim diceğim birsey yok dostum siz en iyilerine layıksınız

Çevrimdışı Tolga

Toloi gerçekten kaliteli bir oyuncu ama bize gereken savunmacı sert olmalı Toloi biraz yumuşak bir stoper bence. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

hepsinin maası 2nin üstünde olur
o sebeble hiçbiri bize gelmez hiç yani bosuna yazmayalım bunları:(
Abartmayalım, Romero, Richards, Johnson, Vlaar, M'bia alabileciğimiz oyuncular. Eğer şampiyonlar ligine gidecek olsak hepsi mümkündü.

Çevrimdışı ozan062

Abartmayalım, Romero, Richards, Johnson, Vlaar, M'bia alabileciğimiz oyuncular. Eğer şampiyonlar ligine gidecek olsak hepsi mümkündü.

abartmayalım derken??
bu adamlara imza aprası vericekmisin veremezsin ne yapıcaksın maası sisiriceksin
peki onu yaparlarmı?
tabiki hayır neyini abartıcam yahu olanı diyorum