2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851243 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Uzun zamandır forumu takip ediyorum,üye olmadan önce de ziyaretçi olarak 2 aydır sürekli takipteyim bu siteyi.Burada herkesin ortak amacı Beşiktaşımızı güzel yerlerde,güzel futbolcularla iyi bir konumda görmek.Buna göre herkes kendi fikirlerini yazıyor buraya.Ancak ne zaman bir konu açılsa sürekli biz burada yaşa göre yargılamıyoruz desenizde çoğu zaman buradaki gençler hatırlamaz eskiden söyle böyleydi gibi konuşmalar oluyor.Şimdi kendi adıma konuşacak olursam benden yaşça büyük herkesin fikirlerini dinlemek isterim ancak gerçekten yapıcı tavsiyeleri,yorumları dinlemek isterim.Bu forumda enteresan bir şekide yönetimi eleştireni linç etme olayı var aynı 'tayyipe vermeyimde kılıçdaroğluna mı vereyim adamın liderlik vasfı yok'diyenler gibi hep aynı şekilde yönetim savunuluyor.Ben şuna inanıyorum ki bu inşaat dışında hiç bir şey bilmeyip laz kafası ile sanki dükkan işletiyomuş gibi klup yönetenler başımızda olduğu sürece hiçbir başarı beklemiyorum.En büyük temennim stadın bir an önce bitip,güçlü bir yönetimle ve güçlü bir mali yapıyla hepimizin hayalimizdeki Beşiktaşı görmek...

Hoşgeldin Metin linç politikası yok sadece savunanlar daha ağırlıkta olduğu için öyle gelmiştir.

Seviyeli bir şekilde eleştirdiğin sürece hiçbir sıkıntı olmaz.

Yönetici olarak ben sabahtan beri yerden yere vuruyorum böyle bir şey olsa ben bunu yapamam.

Hakkını teslim etmemiz gereken konularda ediyoruz eleştirmemiz gereken yerde de eleştiriyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayır bir şey değil piyasada stoper ve sağ bek kalmadı. Eğer bedelsiz alacaksak kalan oyuncular şunlar.

Ranocchia

Abate

Maxi

Glen Jonhsnon

Vlaar

Sağ bek ve stoperi bunların arasından seçmezsek zaten seneye kesin 3 veya 4. oluruz. Yani ya iyisi olacak ya berbat olacak ortası kalmadı.

Artı olarak biraz olsun geleceği düşünen insan daha şimdiden gider kale için Handanovic ile görüşür. Der ki 2016'da bitiyor sözleşmen biz seni Ocak ayında almak istiyoruz Inter'den burada oynamak ister misin?

İstersen al bu kadar para öneriyoruz sözleşme uzatma Inter ile zaten Mancini ile anlaşamıyor adam.

Kalene de Muslera'dan bile iyi bir kaleci koyarsın Ocak ayında. Ama adım gibi eminim adını bile bilmiyorlar yönetimdekiler bu adamın.

Cağrı su yazdıgın  oyuncuları almış olsalar  zaten bize yeter . gerçekten ciddi anlamda bu adamları ikna  edici kontratlar sunulmalı yoksa saçma sapan  oyunculara kalacacagız..

suanda  sosa , demba gibi kaliteli adamların yanına senin yazdıgın  oyunculardan en az 3 tanesi eklenince komple kalteli bir takım halıne  geliyoruz ama nerde  bunları kim yapacak :)

Çevrimdışı Mehmet Ali

OFFFFFFFFFF İÇİM KARARDI BEE

Yorumları okudukça Diatta'lı, Seric'li, Gordon'lu dönemlere döndüğümüzü hissediyorum ;__;

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Senin yorumlarını ilgiyle takip ediyorum şu kulüpte transferde son sözü sen söylesen, her sene ŞL'de garanti yerimiz hazır olurdu, Sezon başından beri fayda sağlyabilecek oyuncuları takip ettiniz, burada da şimdi söylüyorsunuz ben yönetim karşıtı değilim ama geldikleri günden beri bu transferlerde 1 ileri 3 geri anlayışıyla hareket etmelerini şaşkınlıkla takip ediyorum, şu anda da Danny'ye Dzudsak'a bu paraları vermek demek Mustafa Pektemek ve ayarında oyunculara 1.7 verememek demektir, o yüzden isimli ve kariyerli oyuncuyu geçtim bari Atiba gibi adı sanı duyulmamış ama gelişinden bu güne herşeyini ortaya koyarak katkı sağlayıp ismini Beşiktaş'ta yapacak oyuncular bulmalarını arzu ediyorum, bari bunu yapabilseler de bizde yüreğimize bir ağırlık çökmeden Beşiktaş'a ilgili bir konu konuşalım.

Teşekkür ederiz abi malesef konuları birbirindne ayıramıyorlar.

Kulüp kaosun içinde malesef stad ve ekonomik durumundan ötürü. Bu konularla uğraşan savaşan insan futbol planlamasında ne kadar sağlıklı karar verebilir ki zaten.

Bu ciddi zaman ister tasarruf ister. En kötüsü de zaten yönetimde bunu yapabilecek bir adam yok.

Avrupa futbol piyasasını bilmek çok önemli. Çebi mi bilecek bunu? Dzudsak kim desek nerede oynadığını ne yaptığını bilmiyordur e o zaman nasıl futbolun patronu olur?

Oraya adam gelmesi lazım kabul bunu yönetim de kabul ediyor ama getirmek de yetmez ki. Adamı getirip yine kafanı esen adamlara gidersen oraya koyacağın adamın da anlamı kalmıyor.

Danny mesele sözleşme uzattı dün uzastmasa 3 gün sonra All Sadd'a gidiyormuş Katar'a. Halbuki biz bu adamla anlaşmıştık. Fikret Orman Sosa ile benziyorlar gerek yok diyip transferinden vazgeçti adamın aldığımız duyuma göre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bizim bayrak oyunculara ihtiyacımız var bunu anlamalılar artık.

Bir Demba ve Sosa hamlesi bile bizi potaya sokmaya yetti. Bunun gibi 3 adam daha gerek çok bir şey istemiyoruz bu sene.

Gidip eksik olan bölgeler orta sınıf oyuncu alırsan bu adamları seneye göndereceksin yine adam bakacaksın yerine. Bunu YD Döneminde 30 kez yaptık geldiğimiz nokta bu.

Samba mesela stoperin olsa herkes biraz arkasına yaslanır şu duran toplarda ne olsa vuracak diye.

Maxi bekin olsa bilirsin artık oyun kurabileceğini kenardan.

Ve korkarım sola da Babel alınacak gibi duruyor yani bula bula bulabildğimiz adam Babel.

Şu 3 transfer ile sezonu kapatırsak da malesef şaşırmayacağım ben.

Atiba ile imzaladık. Atiba Veli Necip 3 adam toplasan 1 düzgün ortasaha çıkmıyor.

Hiç olmazsa Bellushi'yi alsınlar da bir alternatif olsun ayağı düzgün oyuncu olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Uzun zamandır forumu takip ediyorum,üye olmadan önce de ziyaretçi olarak 2 aydır sürekli takipteyim bu siteyi.Burada herkesin ortak amacı Beşiktaşımızı güzel yerlerde,güzel futbolcularla iyi bir konumda görmek.Buna göre herkes kendi fikirlerini yazıyor buraya.Ancak ne zaman bir konu açılsa sürekli biz burada yaşa göre yargılamıyoruz desenizde çoğu zaman buradaki gençler hatırlamaz eskiden söyle böyleydi gibi konuşmalar oluyor.Şimdi kendi adıma konuşacak olursam benden yaşça büyük herkesin fikirlerini dinlemek isterim ancak gerçekten yapıcı tavsiyeleri,yorumları dinlemek isterim.Ben şuna inanıyorum ki bu inşaat dışında hiç bir şey bilmeyip sanki dükkan işletiyormuş gibi kulüp yönetenler başımızda olduğu sürece hiçbir başarı beklemiyorum.En büyük temennim stadın bir an önce bitip,güçlü bir yönetimle ve güçlü bir mali yapıyla hepimizin hayalimizdeki Beşiktaşı görmek...
Hoşgeldin :) Biz alıştık sen de alışırsın :D
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 13:39:39 kcptl ]

Çevrimdışı mert_

Töreyi omu buldu :D muazam iş yapmış töreyi tanımayan kimsemi var :bandit:
içine ettikleri anlaşmada neler vardı bilmek lazım birde bunu önder özenmi yaptı futbol drektöründe öyle bir yetki olmaz yönetim kararıdır bu tip işler.
scout ekibi ondan öncede vardı ve şu ana kadar iki oyuncu verdi biri pedro diğeri milosevic kesin bildiğim iki oyuncudada önder özenlik bir şey yok Tolgay transferide olabilir ama kesin bilmiyorum onu scoutmu buldu. Scoutun önder özenle bir alakası yok bunu yakinen biliyorum
analizci falan ne katkı gördük öyle şeylerin varlığından bile haberim yok
Botafogo bak sen gene yönetim suçlu
keşke o kadar engel olabiliyordu eneramo sezer dany transferlerininde önüne geçseydi ilginç alınmışa bir şey söyleyince hemen yönetime atıyorsunuz alınmamış vay önder özen kurtardı nerden biliyorsun @Çağrı
bu söylediklerinin hiç biri onunla ilgili olduğunu sanmıyorum kaldıki birine o kadar maaş ödüyorsan koltuğu ısıtsın diye ödemiyorsun yapmak zorunda ama bu gün gelinen nokta şu önder özen eneramoyu almıştır sezeri almıştır dany i almıştır törenin bonservisini bu sene aldık
bir geçen seneki transferlere bakın birde bu senekilere önder özen başarısını görürsünüz bir tapon daha alacaktıda yönetim ağır ol yeter bu kadar dedi
futbol direktörünün gerekliliği üzerinden gidecekseniz konuşalım çok önemli bir konu kesinlikle olması gerekir ama önder şöyle böyle diyecekseniz orda durun adam balon siz şişirdikçe büyüyor bir iğnelik işi var :D patlar bu sene kasımpaşada
bir sürü şey konuştu sizinle birlikte bende dinledim ama uygulama yok bir sene koca bir sene kulüpte tek bir iz bile bırakmadı
işin ilgincide o kadar transfer içinde bir tek Töreyi cımbızla çekiyorsunuz Töre onun eseri ama diğerleri değil  :D  neden çünkü diğerleri fos çıktı ama tutsaydı eminim bu gün o almadı dediğiniz oyuncular için Önder özeni alkışlıyor olurdunuz. Bence kendinize bir kahraman yaratma derdindesiniz mesela ben devre arasında Bilici eleştirirken burda bir tek @ZEKI  benimle aynı fikirdeydi hepiniz Bilici savunuyordunuz Önder Özen istifa etmemiş olsaydı bu gün eminim onun arkasındanda tef çalıyor olurdunuz
ama tolgayı Ba yı  Sosayı transfer etti büyük iş yaptı derdiniz biz gene yok yönetim yaptı derdik siz yok o yaptı derdiniz iyi çıktılar ya :D

sadece önder hocayla ilgili değil her zaman öyle @Necmi abi :D oğuzhan ilk geldiğinde altınsay dehaydı, oğuzhanla ilgili atılan her iki tweetten birinde altınsay'a methiyeler düzülürken yönetim eleştiriliyordu :D atiba'nın ilk geldiği sene herkes bilic'in ne büyük iş yaptığını anlatıyordu. demba ba'yı alan da aracılardı, töre'yi kiralık olarak önder hoca aldırdı, satın alma işini de töre'nin kendisi yaptı zaten :D iyi çıkan transferler farklı farklı kişilere mal edilirken kötü transferler hep orman'a :D  bir sezer,berat,akgün vs olayı var dönüp dolaşıp oraya geliyoruz, çünkü şu dünyada elinde onca imkan varken hatalı transfer yapan ilk ve tek başkan fikret orman'dır :tabe:

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  2 dk.2 dakika önce
Mustafa Denizli: "Başkan Recep Bölükbaşı benimle görüşmek istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz"
Mustafa Denizli: "Başkan, yurt dışına gidecekmiş. Döndüğünde bir görüşme yapacağız"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Gelen giden yok mu sesimi duyan var mi transfer yapan yok mu :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Mustafa Denizli: "Başkan Recep Bölükbaşı benimle görüşmek istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz"
Mustafa Denizli: "Başkan, yurt dışına gidecekmiş. Döndüğünde bir görüşme yapacağız"
Şimdi ben yazacaktım, Denizli Bursa'ya gidecek büyük ihtimal.

Çevrimdışı Deniz

Denizli zu bursa..ohhh
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş Başkanı futboldan anlamaz inşattan anlar diyorsunuz da gs fb başkanı çok mu futboldan anlıyor da ligde bizim üzerimizde yer alıyorlar. Bir de şu bizim kadromuz yetersiz diyen kardeşlerim kısmen haklısınız da kadromuzun lig için yeterli olduğu ama birden çok kulvarı götürmeye elverişli olmadığı anlaşıldı. Bizim eksiğimiz kurt bir teknik direktör. Birisi çıkıp avrupa maçlarından sonra takımın kaç puan kaybettiğinin analizini yapsın.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

geçen sezon 69 gol atan bursa 45 golü geçerse dua etsin.Denizli is coming  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Attila

Insallah dogrudur. Korkmaya baslamistim yeminle. Yani Denizli gelecekse, Calimbay'a ya da Avci'ya bile tavim. Hatta Ismail Kartal'a bile diyecegim de o kadar da abartmayayim.
Senol Gunes

Çevrimdışı Deniz

Insallah dogrudur. Korkmaya baslamistim yeminle. Yani Denizli gelecekse, Calimbay'a ya da Avci'ya bile tavim. Hatta Ismail Kartal'a bile diyecegim de o kadar da abartmayayim.
Denizli geleceğine gelsin rıza en azından zevkli maçlar izleriz.denizli nedir ya kendini yenileyemeyen antika kafasıyla ,kalmadı artık o devir 1 gol at üstüne yat dönemi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renkliler seçeneklerimizi tek tek kapatıyolar.

Gignac-Ayew-Maxi-Zambrano-Handanovic..

Seneye daha beter olucaz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

Danny allamadilar, Mbia trabzonla anlasmak uzere, GS Zambrano  anlasmak uzere, Fener fernandao Seneri aldi bunca bosta adam varken, Firket Baskan en yapiyor STAT oda zaten muhurlu.. Allah sonumuzu Hayir etsin.. Bu gidisle yazicak bosta adam kalmicak..

Çevrimdışı Anıl

Renkliler seçeneklerimizi tek tek kapatıyolar.

Gignac-Ayew-Maxi-Zambrano-Handanovic..

Seneye daha beter olucaz.
Ayew :alala:

Çevrimdışı Türkay

Futbolu Çebi yönetiyor ne kadar başarılı olunabilir ki
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Yeni Sezon Planlaması ile ilgili köşe yazım

http://haber.besiktasarena.com/ne-olacak-simdi.html
Yaz Kızım! 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı, 30 kamyon ince kum! Evet Ne Olacak Şimdi?

mükemmel bir giriş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Handanovic tam bir penaltı canavarı.

Çevrimdışı ALI RIZA

İstifa etmesi gereken cidden scoutlar mi sence?
TD YOK Sallayamazsınız da...! Yönetim gitsin﹗ etsin ANÇ mi etsin ? @Deniz efendi