Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum,üye olmadan önce de ziyaretçi olarak 2 aydır sürekli takipteyim bu siteyi.Burada herkesin ortak amacı Beşiktaşımızı güzel yerlerde,güzel futbolcularla iyi bir konumda görmek.Buna göre herkes kendi fikirlerini yazıyor buraya.Ancak ne zaman bir konu açılsa sürekli biz burada yaşa göre yargılamıyoruz desenizde çoğu zaman buradaki gençler hatırlamaz eskiden söyle böyleydi gibi konuşmalar oluyor.Şimdi kendi adıma konuşacak olursam benden yaşça büyük herkesin fikirlerini dinlemek isterim ancak gerçekten yapıcı tavsiyeleri,yorumları dinlemek isterim.Bu forumda enteresan bir şekide yönetimi eleştireni linç etme olayı var aynı 'tayyipe vermeyimde kılıçdaroğluna mı vereyim adamın liderlik vasfı yok'diyenler gibi hep aynı şekilde yönetim savunuluyor.Ben şuna inanıyorum ki bu inşaat dışında hiç bir şey bilmeyip laz kafası ile sanki dükkan işletiyomuş gibi klup yönetenler başımızda olduğu sürece hiçbir başarı beklemiyorum.En büyük temennim stadın bir an önce bitip,güçlü bir yönetimle ve güçlü bir mali yapıyla hepimizin hayalimizdeki Beşiktaşı görmek...
Hayır bir şey değil piyasada stoper ve sağ bek kalmadı. Eğer bedelsiz alacaksak kalan oyuncular şunlar. RanocchiaAbate MaxiGlen JonhsnonVlaar Sağ bek ve stoperi bunların arasından seçmezsek zaten seneye kesin 3 veya 4. oluruz. Yani ya iyisi olacak ya berbat olacak ortası kalmadı.Artı olarak biraz olsun geleceği düşünen insan daha şimdiden gider kale için Handanovic ile görüşür. Der ki 2016'da bitiyor sözleşmen biz seni Ocak ayında almak istiyoruz Inter'den burada oynamak ister misin?İstersen al bu kadar para öneriyoruz sözleşme uzatma Inter ile zaten Mancini ile anlaşamıyor adam.Kalene de Muslera'dan bile iyi bir kaleci koyarsın Ocak ayında. Ama adım gibi eminim adını bile bilmiyorlar yönetimdekiler bu adamın.
@Çağrı Senin yorumlarını ilgiyle takip ediyorum şu kulüpte transferde son sözü sen söylesen, her sene ŞL'de garanti yerimiz hazır olurdu, Sezon başından beri fayda sağlyabilecek oyuncuları takip ettiniz, burada da şimdi söylüyorsunuz ben yönetim karşıtı değilim ama geldikleri günden beri bu transferlerde 1 ileri 3 geri anlayışıyla hareket etmelerini şaşkınlıkla takip ediyorum, şu anda da Danny'ye Dzudsak'a bu paraları vermek demek Mustafa Pektemek ve ayarında oyunculara 1.7 verememek demektir, o yüzden isimli ve kariyerli oyuncuyu geçtim bari Atiba gibi adı sanı duyulmamış ama gelişinden bu güne herşeyini ortaya koyarak katkı sağlayıp ismini Beşiktaş'ta yapacak oyuncular bulmalarını arzu ediyorum, bari bunu yapabilseler de bizde yüreğimize bir ağırlık çökmeden Beşiktaş'a ilgili bir konu konuşalım.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum,üye olmadan önce de ziyaretçi olarak 2 aydır sürekli takipteyim bu siteyi.Burada herkesin ortak amacı Beşiktaşımızı güzel yerlerde,güzel futbolcularla iyi bir konumda görmek.Buna göre herkes kendi fikirlerini yazıyor buraya.Ancak ne zaman bir konu açılsa sürekli biz burada yaşa göre yargılamıyoruz desenizde çoğu zaman buradaki gençler hatırlamaz eskiden söyle böyleydi gibi konuşmalar oluyor.Şimdi kendi adıma konuşacak olursam benden yaşça büyük herkesin fikirlerini dinlemek isterim ancak gerçekten yapıcı tavsiyeleri,yorumları dinlemek isterim.Ben şuna inanıyorum ki bu inşaat dışında hiç bir şey bilmeyip sanki dükkan işletiyormuş gibi kulüp yönetenler başımızda olduğu sürece hiçbir başarı beklemiyorum.En büyük temennim stadın bir an önce bitip,güçlü bir yönetimle ve güçlü bir mali yapıyla hepimizin hayalimizdeki Beşiktaşı görmek...
Töreyi omu buldu muazam iş yapmış töreyi tanımayan kimsemi var içine ettikleri anlaşmada neler vardı bilmek lazım birde bunu önder özenmi yaptı futbol drektöründe öyle bir yetki olmaz yönetim kararıdır bu tip işler.scout ekibi ondan öncede vardı ve şu ana kadar iki oyuncu verdi biri pedro diğeri milosevic kesin bildiğim iki oyuncudada önder özenlik bir şey yok Tolgay transferide olabilir ama kesin bilmiyorum onu scoutmu buldu. Scoutun önder özenle bir alakası yok bunu yakinen biliyorumanalizci falan ne katkı gördük öyle şeylerin varlığından bile haberim yokBotafogo bak sen gene yönetim suçlukeşke o kadar engel olabiliyordu eneramo sezer dany transferlerininde önüne geçseydi ilginç alınmışa bir şey söyleyince hemen yönetime atıyorsunuz alınmamış vay önder özen kurtardı nerden biliyorsun @Çağrı bu söylediklerinin hiç biri onunla ilgili olduğunu sanmıyorum kaldıki birine o kadar maaş ödüyorsan koltuğu ısıtsın diye ödemiyorsun yapmak zorunda ama bu gün gelinen nokta şu önder özen eneramoyu almıştır sezeri almıştır dany i almıştır törenin bonservisini bu sene aldıkbir geçen seneki transferlere bakın birde bu senekilere önder özen başarısını görürsünüz bir tapon daha alacaktıda yönetim ağır ol yeter bu kadar dedi futbol direktörünün gerekliliği üzerinden gidecekseniz konuşalım çok önemli bir konu kesinlikle olması gerekir ama önder şöyle böyle diyecekseniz orda durun adam balon siz şişirdikçe büyüyor bir iğnelik işi var patlar bu sene kasımpaşadabir sürü şey konuştu sizinle birlikte bende dinledim ama uygulama yok bir sene koca bir sene kulüpte tek bir iz bile bırakmadıişin ilgincide o kadar transfer içinde bir tek Töreyi cımbızla çekiyorsunuz Töre onun eseri ama diğerleri değil neden çünkü diğerleri fos çıktı ama tutsaydı eminim bu gün o almadı dediğiniz oyuncular için Önder özeni alkışlıyor olurdunuz. Bence kendinize bir kahraman yaratma derdindesiniz mesela ben devre arasında Bilici eleştirirken burda bir tek @ZEKI benimle aynı fikirdeydi hepiniz Bilici savunuyordunuz Önder Özen istifa etmemiş olsaydı bu gün eminim onun arkasındanda tef çalıyor olurdunuzama tolgayı Ba yı Sosayı transfer etti büyük iş yaptı derdiniz biz gene yok yönetim yaptı derdik siz yok o yaptı derdiniz iyi çıktılar ya
SPORX.COM @sporx 2 dk.2 dakika önceMustafa Denizli: "Başkan Recep Bölükbaşı benimle görüşmek istediğini söyledi. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz"SPORX.COM @sporx 2 dk.2 dakika önceMustafa Denizli: "Başkan, yurt dışına gidecekmiş. Döndüğünde bir görüşme yapacağız"
Insallah dogrudur. Korkmaya baslamistim yeminle. Yani Denizli gelecekse, Calimbay'a ya da Avci'ya bile tavim. Hatta Ismail Kartal'a bile diyecegim de o kadar da abartmayayim.
Renkliler seçeneklerimizi tek tek kapatıyolar.Gignac-Ayew-Maxi-Zambrano-Handanovic..Seneye daha beter olucaz.
Ayew
Yeni Sezon Planlaması ile ilgili köşe yazımhttp://haber.besiktasarena.com/ne-olacak-simdi.html
İstifa etmesi gereken cidden scoutlar mi sence?