2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12848072 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

abi futbolcu satılmasına itirazların en büyük sebebi yerini doldurabilir miyiz korkusu. porto sistemini 10larca yıl uğraşarak oturtmuş. bir oyuncu aldığında daha ona imza attırmadan ileride sattığında yerine alacağı adamı belirlemiş izlemeye almış oluyor. bizde işler günlük döndüğü için maalesef böyle bir sistem çok zor. biz derken ülkeden bahsediyorum sadece Beşiktaş'ımızdan değil. bugün töre'yi sattığında yerine alabileceğin oyuncuların bir listesi var mıdır? bunla ilgili bir çalışma yapılmış mıdır? bu soruların cevabı olumlu değilse töre'yi 15 milyona satsan da bir şey fark etmez o para çarçur olur gider.
Tabiki sana katiliyorum @kcptl ama az oncede yazdigim msgdaki gibi sorunlar farkli, Bazi seylerin anlasilmasi lazim. Fernandesi, Boboyu, Gokhan Zan'i satmadik ne dolu.  Sözlesmeleir bitince hepsi cektiler gittiler. Futbolcunun derdi para, 2 ye aldigina 5 lik teklif geliyorsa satacaksin kim sana bir senede %250 kar veriyor. Aksi takdirde sozlesmesini biten cekip gidiyor o aldigi parada bize

Çevrimdışı ozan062

fenerin genellikle yoneticileri futbolu bilir,,
önder özene bilici öneren kişide fenerli, bize onderi kazandıranda fenerli yönetici, dembayı bize bırakanda azize, weboyu elimizden alıp sampiyonluga kosanda fenerliler
o sebeble bizim kısa vadede niyetimiz fenerlilerin olusumudur, adamların baskanı haric diğerleri hep insiyatif alıyor..bizde olmayan birsey bide futbolu biliyorlar
bizdede o yok cnk hepsi insaatcı:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

Yeni Sezon Planlaması ile ilgili köşe yazım

http://haber.besiktasarena.com/ne-olacak-simdi.html
Abi çok güzel yazmışsın eline sağlık ama keşke bu güzel eleştiriler bi işe yarasa

Çevrimdışı ömer

Kulübümüzden Açıklama
Sabah gazetesinde 'Güneşli Günler' başlığı ile, Fatih Doğan imzasıyla yayımlanan haberde İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş ile pazartesi günü görüşme yapacağı yönündeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. Çebi'nin bir görüşme planlaması bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Bu yıl t.d. gelmeyecek sanirim. yönetim herkesi yalanliyor

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI Abi değerini bulunca satılsın tabiki de 4.5 milyon euroya aldığın oyuncuyu 8 milyon euroya satmak akıllıca bir iş değil.

Adamın 1 sene daha iyi performans vermesi demek 12-13'leri görmesi demek. Fernandes'i 2 ye almıştık o yüzden 8 güzel kar olurdu ama Töre'yi nerdeyse aldığına vermiş olacaksın ben olsam asla vermem hele ki Şenol Güneş gibi onu iyice parlatacak bir  hoca varken.

Volkan'ın Şenol hoca ile ulaştığı gol sayısına baksana. Töre bu sene 11-12 gol atsa seneye kaçar gider sen düşün. Ama Ba konusunda haklısın 12-13'e gidebilir o da Gignac gibi bir adam almak koşuluyla.

Ama şu şampiyonluk eleşrisine katılmıyorum ben. Böyle şey olmaz. Takıma bir para harcıyorsun o para şampiyonluk getirebilecek bir para.

Dese ki Feda dönemi gibi 3 milyon harcayacağız sadece kimse beklentiye girmez zaten ama sen hem 10 milyon harcayıp hem kazanamazsan ben dibine kadar eleştiririm.

15 milyon euro harcayan adamın ben şampiyonluk hedeflemiyorum deme şansı kalmıyor bu paralar Demirören döneminde harcanan bonservis bedelleri ile aynı ücretler çünkü.
@Çağrı emin ol 4-4,5 u gördüyse düşünülmesin satılsın emin ol senin dediğin olmayacak elimizden bedava gidecek
birde üstüne takıma verdiği zarar kâr olarak kalacak şu anda bile takımın en az yarısı ona cephe almıştır emin ol artık ondan
fayda sağlayamayız. zaten bir kaç oyuncu isim vermeden bunu dile getirdi yanlış hatırlamıyorsam. Zaten emin ol isteyeni olduğu an kulüp elinden çıkartır onu
bir oyuncunun iyi olmasından önce iyi karakter sahibi olması gerekiyor.

Çevrimdışı mert_

evet söylediklerim bu sen özetlemişsin :D
Benim derdim yönetim eleştirilmesinde değil yanlışı varsa eleştirilecek tabiki
ben burdaki insanların böyle popilist bir yaklaşım içinde olmalarını anlamıyorum
yıllardır belli gruplar tarafından yönlenen bir internet kuşağı oluştu başkalarının fikirlerini kendi fikri gibi benimseyen
aslında hiç bilgisi araştırması olmadan sırf birileri söyledi diye gelip bunları savunan insanların sayısı oldukça arttı.

Benim aslında ısrarla üzerinde durduğum konu bu yoksa birilerinin eleştirilmesi veya övülmesi değil
ben burda farklı bir taraftar yapısı görmek istiyorum kendi düşünen, kendi araştıran, yanlış bile olsa kendi araştırdığı fikirleri
savunan insanlar  görmek istiyorum arkadaşlar burası gündemi takip etmemeli direk gündemi yaratmalı büyüyoruz
büyürken kukla gibi büyümeyelim burda gündem belirleyelim o zaman işte baktığımız istediğimiz oyuncu kulüp gündemine girer.
yada kulüpte yanlış gördüğümüz şeyler dikkate alınır ben etkili güç olmaktan bahsediyorum mesela bir kaç defa Töre ile ilgili mesaj attım
ama hiçde ilgilenen olmadı ama bu yazdığım şeyleri köşe başındakilerden biri yazsa burda haftalarca tartışılırdı.
mesela @GÖRKEM burda benim çok tepki gösterdğim bir arkadaşımız ama aslında benim tamda olmasını istediğim profil
kendi araştıran özgün fikirleri olan ve bu fikirleri tartışmaya açabilen ki futbol başlığına çok bakmadığım halde benim bile dikkatimi çekmeyi başardı
sadece hatası zaman ayarlamasını iyi yapamamasından kaynaklandı :D özellikle genç arkadaşlarda bu yaklaşım hakim olmaya başladı
bu yol iyi yol değil elbette okuyacaksınız başkalarının fikirlerini öğreneceksiniz ama birde kendi fikriniz olacak genç arkadaşlar derken yanlış anlaşılmasın
ileri yaşdakilere göre daha fazla dolanacak zaman buldukları için etkilenmeye daha açık oluyorlar  @kcptl

koyu renk olan bölümdeki tespit 10 numara @Necmi abi :) o bölümde bahsettiğin kişilerin sürekli, "sorgulayın" "kimsenin adamı olmayın" şeklinde ifadeler kullanması da ayrı bir ironi  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaşı rahatsız etmesi gereken, gelen gelmeyen oyuncular olmamalı.

Beşiktaşı, Beşiktaşlıyı rahatsız etmesi gereken şey, Basın da, Hamzaoğlu Gignac ve Dani alvese okey verdi, zlatana red verdi haberleri varken, Beşiktaş için, Beşiktaş Galatasarayda fazla forma şansı bulamayan Olcan adını kiralamak istiyor haberleri çıkmasıdır.

Bu değişmezse, 3.büyüklük de gider. Biz bize kalırız. Yapabilirsek oğullarımızı kızlarımızı beşiktaşlı yapmaya çalışırız. Yegane amacımız bu olur.

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör adaylarını NTV Spor'a açıkladı. Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Abdullah Avcı'yı düşündüklerini ifade eden Çebi, yabancı bir teknik adamla anlaşma ihtimallerinin ise yüzde 10 olduğunu söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör arayışlarının bir hafta daha sürebileceğini söyledi.

NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Çebi, "Henüz kesin kararımızı vermedik. Şu anda yüzde 30 Şenol Güneş, yüzde 30 Mustafa Denizli, yüzde 30 Abdullah Avcı, yüzde 10 da yabancı bir teknik adamla anlaşma ihtimalimiz var" dedi.

Slaven Bilic'in görevinden ayrılması sonrası teknik adam arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, yeni teknik direktörünü henüz belirleyemedi. Lucescu'dan olumsuz yanıt alan futbol komitesi rotasını türk antrenörlere çevirmişti. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, geçmiş dönemde yaptıkları hataları tekrarlamak istemediklerini ve bu nedenle çok detaylı çalıştıklarını ifade etti.

Çebi, teknik adamı belirlemeden önce bir sistem oluşturmaya çalıştıklarının altını çizerken, "Öncelikle ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni gelecek teknik direktörümüze bir sportif direktör, bir de yardımcı antrenör vereceğiz. Bu isimleri belirledikten sonra görüşeceğimiz teknik adamlara şartlarımızı sunacağız. Bizim belirlediğimiz isimlerle çalışmayı kabul eden teknik direktörle de sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Belli bir ismin öne çıkmadığını da vurgulayan ikinci başkan Çebi, "Sanırım 1 hafta içinde bu konuyu netleştirmiş oluruz. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Beşiktaş için en doğru ismi takımın başına getireceğiz." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: NTV Spor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu yıl t.d. gelmeyecek sanirim. yönetim herkesi yalanliyor
Ertuğrul Sağlam gelecağmiş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör adaylarını NTV Spor'a açıkladı. Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Abdullah Avcı'yı düşündüklerini ifade eden Çebi, yabancı bir teknik adamla anlaşma ihtimallerinin ise yüzde 10 olduğunu söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör arayışlarının bir hafta daha sürebileceğini söyledi.

NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Çebi, "Henüz kesin kararımızı vermedik. Şu anda yüzde 30 Şenol Güneş, yüzde 30 Mustafa Denizli, yüzde 30 Abdullah Avcı, yüzde 10 da yabancı bir teknik adamla anlaşma ihtimalimiz var" dedi.

Slaven Bilic'in görevinden ayrılması sonrası teknik adam arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, yeni teknik direktörünü henüz belirleyemedi. Lucescu'dan olumsuz yanıt alan futbol komitesi rotasını türk antrenörlere çevirmişti. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, geçmiş dönemde yaptıkları hataları tekrarlamak istemediklerini ve bu nedenle çok detaylı çalıştıklarını ifade etti.

Çebi, teknik adamı belirlemeden önce bir sistem oluşturmaya çalıştıklarının altını çizerken, "Öncelikle ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni gelecek teknik direktörümüze bir sportif direktör, bir de yardımcı antrenör vereceğiz. Bu isimleri belirledikten sonra görüşeceğimiz teknik adamlara şartlarımızı sunacağız. Bizim belirlediğimiz isimlerle çalışmayı kabul eden teknik direktörle de sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Belli bir ismin öne çıkmadığını da vurgulayan ikinci başkan Çebi, "Sanırım 1 hafta içinde bu konuyu netleştirmiş oluruz. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Beşiktaş için en doğru ismi takımın başına getireceğiz." şeklinde konuştu.

Hayırlısı olsun görüşmelerimiz sürüyor akbil konusunda pürüz var halledeceğiz inşallah  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

%30 Güneş, %30 Denizli, %30 Avcı'ymış...

Ya bırak Allahını seversen ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  3 dk.3 dakika önce
Daha öncede belirttiğimiz gibi Başkan Orman, Abdullah Avcı'yı çok istiyor. İki kez görüştüler. Avcı'da sorun yok. Gümüşdağ bırakmıyor.

SEVGİLİ Başkanınız karsısında saygıyla eğiliyorum :bur2: :bur2: :bur2: :bur2: :bur2: :bur2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
olaya bakın
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 14:45:24 ozan062 ]

Çevrimdışı mert_

Tabiki sana katiliyorum @kcptl ama az oncede yazdigim msgdaki gibi sorunlar farkli, Bazi seylerin anlasilmasi lazim. Fernandesi, Boboyu, Gokhan Zan'i satmadik ne dolu.  Sözlesmeleir bitince hepsi cektiler gittiler. Futbolcunun derdi para, 2 ye aldigina 5 lik teklif geliyorsa satacaksin kim sana bir senede %250 kar veriyor. Aksi takdirde sozlesmesini biten cekip gidiyor o aldigi parada bize

sorunlu futbolcu meselesi ayrı bir konu elbette @ZEKI abi.

Çevrimdışı atalay

FFP dolayısıyla transfer rotası Ocak ayından beri belli olan bir kulüp - yönetim biliyordu - 6 haziran itibari ile bu takıma seviye atlatacak bir tane free oyuncuyu bitirememiş. Yetmemiş kulübün transferden sorumlu başkanı 1 hafta daha teknik direktör işi sürebilir diyor.

Zaten giden gitti, bize de akşam pazarı, ucuza ne varsa  :s20:

O yüzden daha oyuncu ismi filan yazıp gereksiz zaman harcamaya gerek yok. Ben birçoğu ile görüştüklerine bile inanmıyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene forumla birlikte transfer haberlerini de takip etmeye başladım. Her sene böyle mi bu ? Oyuncu ya da TD ismi ortaya atılıyor sonra yok o gelmem yok bu gelmem. Böyle mi olmalı bu ! Saman altından su yürütüp,  Beşiktaş'a gelmeyecek oyuncunun ya da TD nin adı bile basına malzeme olmamalı. Bence en önemlisi imaj sıfır hem de en kocamanından !
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Bugün yönetimi net anlamda savunmaya çalışanları anlayabiliyorum ben kendilerince haklılar da.

Haklı olduğu konularda ben de hak veriyorum zaten ama olayı abartıp mazeretleri üstüste koyup harcanan paralara rağmen şampiyonluğun gelmemesinin sebebini sadece Bilic, oyunculara ve taraftara kesenler çok pişman olur ileride.

Yine yazıyorum ben en büyük suçlu yönetimdir. Doğru bölgeye doğru adamı almadığı için, saha dışında takımı koruyamadığı için.

Ben yönetim muhalifi bir adam değilim Fikret Orman'ı da hiç haksız yere eleştirmedim.

Ama yılda 15 milyon euroya yakın bonservis ödedi bu takım 2 yıldır bu 30 milyon euro eder yapmayın etmeyin bu para ile 3. lük edebiyatı yapılmaz!

Bu para şampiyonluğu getirmek zorundadır. Bu sene zorundaydı. Sorun Bilic ise Bilic'e o ayarı verecektin veremiyorsan başından sportif direktörü almayacaktın o didişecekti sonuna kadar.

Mazeretleri üst üste koyup 4. yılda da şampiyon olamamanın faturası başkalarına kesilir de yönetim aradan sıyrılırsa biz 10 yıllık şampiyonluk göremeyeceğiz bu böyle biline.

Başkan'ın değişmesi şart değil ama yönetim acilen değişmek zorunda acilen!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Abdullah Avcı'yı duygusal düşünmeden değerlendirebilecek birisi var mı :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Abdullah Avcı derken ? Şaka mı Resmen Medya bizi yönetiyor BU kadar rezillik olamaz...! Avdullah avcı kim ya ne işi var Şifo bile ondan 100 Kat daha kaliteli...!

Çevrimdışı Çağrı

Abdullah Avcı'yı duygusal düşünmeden değerlendirebilecek birisi var mı :D

Bilic'in devamı olur :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

taraftarı kaale almayan,, beyaz yalan seven ve müthiş vizyonlu bir baskanımız var

Allah onu başımızdan eksik etmesinnnnn

Çevrimdışı FARUK

Son 1 haftadır  Fikret orman a.avci denizliyi getirecek seklinde haber pompalaniyor resmen
Taraftarın bu isimlere tepkisi bilinmiyor değil
Neler dönüyor anlamıyorum artık

Çevrimdışı Anıl

Abdullah Avcı derken ? Şaka mı Resmen Medya bizi yönetiyor BU kadar rezillik olamaz...! Avdullah avcı kim ya ne işi var Şifo bile ondan 100 Kat daha kaliteli...!
Abi duygusal bakmayın şu işe ya. Şifo ne yapmışta TD olarak 100 kat daha kaliteli. Lige çıktığı sene ligde 4. olup Avrupa yapan başka bir takım var mı ?

Çevrimdışı Çağrı

Eğer yerliye dönülecekse Şenol Hoca düşünülmüyorsa hiç zaten abartmasınlar çözüm basit.

Metin Tekin Sportif Direktör

Mehmet Özdilek Teknik Direktör

Zago yardımcı antrenör

Hiç gerek yok Şenol Güneş gelmeyecekse başkalarına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Eğer yerliye dönülecekse Şenol Hoca düşünülmüyorsa hiç zaten abartmasınlar çözüm basit.

Metin Tekin Sportif Direktör

Mehmet Özdilek Teknik Direktör

Zago yardımcı antrenör

Hiç gerek yok Şenol Güneş gelmeyecekse başkalarına.
Metin Tekin bu yönetimle çalışmaz :)

Çevrimdışı ozan062

bu arada söyleyim abdullah avcıyı begenirim fakat karakteri hakkında büyük soru işaretlerim var
kendi taraftarı oldugu takımı dörtlediğinde yaptıgı takındıgı hal ve hareketler sıkıtnı verici yoksa
ben hocalıgına olumluyum
ama dediğiniz gibi şifoya cok daha olumluyum gencler gelsin genclerr