2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851443 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ellerinde 42 tane oyuncu var hepsi geri dönecek bu hamlelere girip de Uefa nasıl kısıtlama getirmez anlamak mümkün değil bizim harcadığımızın iki katını zaten hali hazırda veriyorlar.
onlar ellerinden çıkarır abi sıkıntı olmaz   :)

Çevrimdışı Anıl

Ellerinde 42 tane oyuncu var hepsi geri dönecek bu hamlelere girip de Uefa nasıl kısıtlama getirmez anlamak mümkün değil bizim harcadığımızın iki katını zaten hali hazırda veriyorlar.

Gelirleri yüksek abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benimde anlamadığım o zaten o kadar kötü mali durumları ama uefa herhangi bi kısıtlama neden yapmıyo anlayabilmiş değilim

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu senede bileğimize vurulan prangalar yüzünden Transfer yapamayacağız, Uefa sağolsun 1 senemizi daha yedi, rakipler eksik bölgelerine bizim hayalini bile kuramadığımız oyuncuları alırken biz sepetin altında ki çürükleri toplayıp 1 sene daha üçüncülük hedefi ve başarısı için mücadele vereceğiz, burada Beşiktaş'ı bu duruma sokanlar ar damarları çatlamamışsa utansınlar, yatacak yerleri yok.

Çevrimiçi Samet Ç

benimde anlamadığım o zaten o kadar kötü mali durumları ama uefa herhangi bi kısıtlama neden yapmıyo anlayabilmiş değilim
Onlar işi kılıfına uyduruyorlar boşuna mı yarım dönem hukukçuları yönetime geçirdiler  :D

Çevrimiçi mayguntr

Scoutlarin ne sucu var.scout fusch diyor danny diyor adamlarin vizyonu maksimum tosice babele yetiyor.o yuzden de millet buna razi oluyor.
scoutlar fusch danny diyosa da istifa etsinler bence.Bu adamları herker biliyor , bilinmeyen liglerden bilinmeyen iki üç oyuncu söylesinler getirsinler ki görevlerini yerine getirmiş olsunlar. 2. 3. liglerde olup lan biz nasıl bunu görmemişiz denilecek adam lazım bize

Çevrimdışı Çağrı

Bu senede bileğimize vurulan prangalar yüzünden Transfer yapamayacağız, Uefa sağolsun 1 senemizi daha yedi, rakipler eksik bölgelerine bizim hayalini bile kuramadığımız oyuncuları alırken biz sepetin altında ki çürükleri toplayıp 1 sene daha üçüncülük hedefi ve başarısı için mücadele vereceğiz, burada Beşiktaş'ı bu duruma sokanlar ar damarları çatlamamışsa utansınlar, yatacak yerleri yok.

Sepetin altında çürükler yok abi çok güzel oyuncular var ama aklı selim biri olsa görebilir bunları.

Bizim buraya yazdığımız 4 oyuncu var bunları 1 ay önceden ikna edebilirdin. Ve alırsan şampiyon olursun bu oyuncularla istediğini alsınlar.

Prangaayı vuran Uefa değil yönetimin iş bilmezliği.

Britos, Samba, Maxi Pereira ve Danny diye bir tarafımızı yırttık. Danny gitti gidecek. Şimdi yeni isim olarak Dzudsak'ı yazıyorum oraya 6 ay var bitimine verirsin adama artı 2 milyon euro bonservis olarak öder kulübüne kuralın arkasından dolanırsın.

Ama bunları düşünmek yerine birbirlerini yemekle meşguller.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

scoutlar fusch danny diyosa da istifa etsinler bence.Bu adamları herker biliyor , bilinmeyen liglerden bilinmeyen iki üç oyuncu söylesinler getirsinler ki görevlerini yerine getirmiş olsunlar. 2. 3. liglerde olup lan biz nasıl bunu görmemişiz denilecek adam lazım bize

Bilinmeyen liglerden oyuncu almak için para koymak gerekiyor. Bonservis olayı yok.

Şuan bu politikayı uygulamaktan başka çare yok malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi Pl'ye gidecek gibi. Bakalım Samba'ya Pl'den ne zaman teklif gelecek. Yönetim gerçekten bilmiyor bu işleri alacağın adamlarla 1 yıl önceden görüşmeye başla devre arası söz yada protokol imzala transfer dönemi başladığında takır takır kampına getir nitekim 4 adam almak bu kadar zor değildir herhalde.

Çevrimdışı Togay_1981

aslında çok öyle değil derbilerde durum farklı samet aybaba dönemi kadroyu düşününce feneri yendik gs yi 3 2 yendik aslında hakem yaktı biraz farklı atiba iyi sağ bek orta saha iyi hamitten filan çok çok iyi.

1 kere yenersin arada denk getirip. Yıllardır transfer politikası aynı .Atiba özellikle hücum noktasında sıradan bir oyuncudur. Yana pas verir sadece. Özellikle bu yıl kaliteli oyuncunun bu ligde ne kadar fark ettiğini gördük. Son derbide Muslera tuttu Sneider tek topa vurdu iş bitti. Yarım yamalak takımla çifte kupa aldı adamlar. Mali durumlar elbette kötü ama Pektemeklere , Ersanlara , Velilere 1,5 M Euroları yabancı kısıtı kalktığında saçanlar artık para yok adam alamıyoruz diyemezler bu hakkı kaybettiler çünkü.

Çevrimdışı adil arif

Gerçekten ben de anlayamıyorum. Adamların geçen yılki gelirleri 420 milyon tl civarındaydı. Hadi bu sene 550-600 olsun. Zaten 1,5 milyar tl borçları var. 7 aydır futbolcularına ödeme yapmamışlar. Bizden beterler ama kuyruklarını dik tutuyorlar. Umarım bodoslama batarlar.

Çevrimiçi mayguntr

Bilinmeyen liglerden oyuncu almak için para koymak gerekiyor. Bonservis olayı yok.

Şuan bu politikayı uygulamaktan başka çare yok malesef.
Kiralık + sezon sonu bonservisi şu miktarda alma şeklinde bi yola gidilse

Çevrimdışı doganay

Sepetin altında çürükler yok abi çok güzel oyuncular var ama aklı selim biri olsa görebilir bunları.

Bizim buraya yazdığımız 4 oyuncu var bunları 1 ay önceden ikna edebilirdin. Ve alırsan şampiyon olursun bu oyuncularla istediğini alsınlar.

Prangaayı vuran Uefa değil yönetimin iş bilmezliği.

Britos, Samba, Maxi Pereira ve Danny diye bir tarafımızı yırttık. Danny gitti gidecek. Şimdi yeni isim olarak Dzudsak'ı yazıyorum oraya 6 ay var bitimine verirsin adama artı 2 milyon euro bonservis olarak öder kulübüne kuralın arkasından dolanırsın.

Ama bunları düşünmek yerine birbirlerini yemekle meşguller.

Sen 6 ay once bonservisine 2 milyon verirsinde adam gelmek istemedikten sonra kulubu birsey yapamaz. ikna olacak adam simdi bonservis odemedende ikna olur, gelmek istemeyen adamda zaten 6 ay oncede gelmezdi.
Yonetime kiziyoruz bazi konularda tabi ama bir bildikleri vardir diye umut etmekten baska yapacak birseyde yok malasef.

Çevrimdışı Çağrı

Hayır bir şey değil piyasada stoper ve sağ bek kalmadı. Eğer bedelsiz alacaksak kalan oyuncular şunlar.

Ranocchia

Abate

Maxi

Glen Jonhsnon

Vlaar

Sağ bek ve stoperi bunların arasından seçmezsek zaten seneye kesin 3 veya 4. oluruz. Yani ya iyisi olacak ya berbat olacak ortası kalmadı.

Artı olarak biraz olsun geleceği düşünen insan daha şimdiden gider kale için Handanovic ile görüşür. Der ki 2016'da bitiyor sözleşmen biz seni Ocak ayında almak istiyoruz Inter'den burada oynamak ister misin?

İstersen al bu kadar para öneriyoruz sözleşme uzatma Inter ile zaten Mancini ile anlaşamıyor adam.

Kalene de Muslera'dan bile iyi bir kaleci koyarsın Ocak ayında. Ama adım gibi eminim adını bile bilmiyorlar yönetimdekiler bu adamın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sen 6 ay once bonservisine 2 milyon verirsinde adam gelmek istemedikten sonra kulubu birsey yapamaz. ikna olacak adam simdi bonservis odemedende ikna olur, gelmek istemeyen adamda zaten 6 ay oncede gelmezdi.
Yonetime kiziyoruz bazi konularda tabi ama bir bildikleri vardir diye umut etmekten baska yapacak birseyde yok malasef.

Yanlış anlaşılmaz var yalnız.

Adamın iknasına bağlı değil durum sözleşmesi Aralık'ta bitiyor yani ikna etsek de  şuan bonservissiz alamıyoruz bu oyuncuyu. Ya şimdi anlaşıp Aralık'ta getirebiliriz

Ya da adama şimdi gel diyip anlaşırsın kulübüne sorarsın ne akdar istiyorsun diye 2 mi atıyorum verirsin adamın eline kendi bonservisini alır gelir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Scoutlarin ne sucu var.scout fusch diyor danny diyor adamlarin vizyonu maksimum tosice babele yetiyor.o yuzden de millet buna razi oluyor.
Scout ne demek sucu yok @Deniz otur yönetime fiyat miktarında aralıgında oyuncu bul getir...! keyfi istediğin oyuncuları önlerine getirme...! Scout bizimkileri bir bk bildikleri yok 2 yıldır bir cacık olamadılar...! demek ki scout değişmesi lazım

Çevrimdışı Çağrı

Kiralık + sezon sonu bonservisi şu miktarda alma şeklinde bi yola gidilse

Yasak ki o da.

3 yıl boyunca satmadan alamıyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hayır bir şey değil piyasada stoper ve sağ bek kalmadı. Eğer bedelsiz alacaksak kalan oyuncular şunlar.

Ranocchia

Abate

Maxi

Glen Jonhsnon

Vlaar

Sağ bek ve stoperi bunların arasından seçmezsek zaten seneye kesin 3 veya 4. oluruz. Yani ya iyisi olacak ya berbat olacak ortası kalmadı.

Artı olarak biraz olsun geleceği düşünen insan daha şimdiden gider kale için Handanovic ile görüşür. Der ki 2016'da bitiyor sözleşmen biz seni Ocak ayında almak istiyoruz Inter'den burada oynamak ister misin?

İstersen al bu kadar para öneriyoruz sözleşme uzatma Inter ile zaten Mancini ile anlaşamıyor adam.

Kalene de Muslera'dan bile iyi bir kaleci koyarsın Ocak ayında. Ama adım gibi eminim adını bile bilmiyorlar yönetimdekiler bu adamın.

Al dememe kalmadı Fener Handanovic'î istiyormuş bir sene sonra sözleşmesi biteceği için uygun miktara almak istiyorlarmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kimsenin bilmedigi oyuncuyu bulup alacak durumumuz var mi?bize dunku cocuk degil tecrubeli oyuncu lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Metin

Uzun zamandır forumu takip ediyorum,üye olmadan önce de ziyaretçi olarak 2 aydır sürekli takipteyim bu siteyi.Burada herkesin ortak amacı Beşiktaşımızı güzel yerlerde,güzel futbolcularla iyi bir konumda görmek.Buna göre herkes kendi fikirlerini yazıyor buraya.Ancak ne zaman bir konu açılsa sürekli biz burada yaşa göre yargılamıyoruz desenizde çoğu zaman buradaki gençler hatırlamaz eskiden söyle böyleydi gibi konuşmalar oluyor.Şimdi kendi adıma konuşacak olursam benden yaşça büyük herkesin fikirlerini dinlemek isterim ancak gerçekten yapıcı tavsiyeleri,yorumları dinlemek isterim.Ben şuna inanıyorum ki bu inşaat dışında hiç bir şey bilmeyip sanki dükkan işletiyormuş gibi kulüp yönetenler başımızda olduğu sürece hiçbir başarı beklemiyorum.En büyük temennim stadın bir an önce bitip,güçlü bir yönetimle ve güçlü bir mali yapıyla hepimizin hayalimizdeki Beşiktaşı görmek...
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 13:39:00 kcptl ]

Çevrimdışı Deniz

Scout ne demek sucu yok @Deniz otur yönetime fiyat miktarında aralıgında oyuncu bul getir...! keyfi istediğin oyuncuları önlerine getirme...! Scout bizimkileri bir bk bildikleri yok 2 yıldır bir cacık olamadılar...! demek ki scout değişmesi lazım
İstifa etmesi gereken cidden scoutlar mi sence?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@Çağrı Senin yorumlarını ilgiyle takip ediyorum şu kulüpte transferde son sözü sen söylesen, her sene ŞL'de garanti yerimiz hazır olurdu, Sezon başından beri fayda sağlyabilecek oyuncuları takip ettiniz, burada da şimdi söylüyorsunuz ben yönetim karşıtı değilim ama geldikleri günden beri bu transferlerde 1 ileri 3 geri anlayışıyla hareket etmelerini şaşkınlıkla takip ediyorum, şu anda da Danny'ye Dzudsak'a bu paraları vermek demek Mustafa Pektemek ve ayarında oyunculara 1.7 verememek demektir, o yüzden isimli ve kariyerli oyuncuyu geçtim bari Atiba gibi adı sanı duyulmamış ama gelişinden bu güne herşeyini ortaya koyarak katkı sağlayıp ismini Beşiktaş'ta yapacak oyuncular bulmalarını arzu ediyorum, bari bunu yapabilseler de bizde yüreğimize bir ağırlık çökmeden Beşiktaş'a ilgili bir konu konuşalım.

Çevrimiçi mayguntr

Yasak ki o da.

3 yıl boyunca satmadan alamıyoruz.

O zaman dediğin gibi abi bizim kulup biraz geleceği düşünüp seneye , ocakda falan sözleşmesi bitecek adamlara saldırması lazım şimdiden.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Al dememe kalmadı Fener Handanovic'î istiyormuş bir sene sonra sözleşmesi biteceği için uygun miktara almak istiyorlarmış.
evet çok iyi kaleci ama bunları planlayacak yapabilecek insanlar yok ki yönetimde altınsay olur ne biliyim metin tekin olur ali ece bile olur önder özenli sistem iyidi o açıdan.