2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860519 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Kaboul alınacak Tottenham zaten oynatmıyor bonservisini alır gelir.
Kaboul'e en başından beri karşıyım 2. Gökhan Zan olur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Arbeloa ile ilgileniyormuşuz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Arbeloa ile ilgileniyormuşuz.
bu transfer dönemi bende bekliyorum teklif Beşiktaş'tan  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 20:39:26 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

bu transfer dönemi bende bekliyorum teklif eşiktaş'tan  :biggrinking:

Ben Mirror'un yalancısıyım.  :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

bu transfer dönemi bitmez yaa hiçmi takip etmesek napsak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Beyler T.D. gelsin sonra dönem sonu buluşalım arada bizim adam aldığımızı gören oldu mu hiç?  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Bakary Sako

15 gol 10 asist. İngiltere Championship

Baya kaliteli ligdir, zordur. Beraberlikler ligidir.

Düşünün lig liderinin, şampiyonun 46 maçta 12 beraberliği 8 mağlubiyeti var.

Bakary sakonun takımı 46 maçta  70 gol atmış.

46 maçta 25 gol her 2 maçtan 1 inde skora etki etmiş demektir, hatta oran daha fazla.

70 golün 25 inde direkt yahut endirekt etkisi var. Yani etkisi var.

Bu muazzam bir orandır arkadaşlar.

Şimdi diyeceksiniz, olcay şahan da 30 maçın 14 ünde skora etki etmiş. 8 gol atmış 6 asist yapmış.

Düşünün işte, vasat bir takımdan beşiktaşa gelirse, önünde demba ba arkasında sosa tolgay varken neler yapar.

Maçlarını ve gollerini izledin mi?

Adamın sadece ama sadece şutu var. Olcay kadar bile atletik değil sadece rakamlarla olmuyor malesef.

Gerçekten iyi oyuncu değil hiç tutmadım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı muhalefet

evrenmanchester'in hayatı yalandır dikkate almaya gerek yok o vatandaşı.

Çevrimdışı Çağrı

47 milyon 321 bin tl Borç var teknik kadro ve futbolculara, ödenen rakam 314 bin TL

Personele yapılanı ise hiç saymıyorum.

Evet arkadaşlar, yanan eve girdik, stat yapıyoruz borç ödüyoruz ya bi geçin. Nereye ne ödüyorsunuz.

Yazıklar olsun.

Şu tabloya bakıp, ba-Töre ikilisini satıp teknike ekipler oyuncular ve personelin tüm borçları kapatılmalıdır.

Yerine free adamlar getirilebilir. ama bu borçlarla oyuncularda ne huzur kalır ne birşey

Sermaye arttırımı bekleniyor tamamının ödenmesi için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Adamın sadece ama sadece şutu var. Olcay kadar bile atletik değil sadece rakamlarla olmuyor malesef.

valla bu oyuncuya olumlu bakanda varr beğenmeyende varrrr anlamadım gitti  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Factatum

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşa takımı futbolcusu Ryan Babel'e transfer teklifi yaptığımız yönünde, Babel'in menajeri kaynak gösterilerek basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Babel ile kulübümüz hiçbir görüşme yapmamakla birlikte, herhangi bir teklifte de bulunmamıştır" denildi.

Türkiye'deki basının hali ortada. Yalan haberler, tarafgirlik, skandal başlıklar, hit avcılığı hepsi hepsi bunlarda.

...ki normal basından bahsediyoruz. Spor basını her zaman daha paspal, taraftara gaz verip satış yapmak için her türlü hokkabazlığı marifet sayan bir anlayışa sahip. Hatta spor basını, magazin basınından bir tık üsttedir sadece. Şimdi nasıl bunlara itibar edilebilir ki? Pehh!

Çevrimdışı Çağrı

valla bu oyuncuya olumlu bakanda varr beğenmeyende varrrr anlamadım gitti  :biggrinking:

Valla ben izlediğimi yazayım.

Bildiğin odun ama sağlam vuran bir odun.

En öz hali Bakambu'nun ağır olanı. Adam hızlı değil zenci diye öyle sanmayın sakın :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Arbeloa hücuma lichsteiner kadar çıkar mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bu Arbeloa hücuma lichsteiner kadar çıkar mı?

Çıkar ama Serdar Kurtuluş kadar etkinliği olur :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps:

Geçen sezonki bütün gollerini izledim, hiç birinde yetenek-zeka gibi durumlar söz konusu değil :D

Çevrimdışı Tolga

Kaboul'e en başından beri karşıyım 2. Gökhan Zan olur.
Yok o kadar da değil belki çok çabuk bir stoper değil fakat sert bir stoper.

Rakibe yapıştı mı ne havadan ne de yerden kolay kolay top vermez bizim böyle bir stopere de ihtiyacımız var.

G.Zan ise hem ağır hem de çok sert bir stoper değildi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çıkar ama Serdar Kurtuluş kadar etkinliği olur :D
Nedense bi Stoper-Bek oyunculara ilgi duyuyoruz 3-5-2 mi oynayacaz :alala: :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok o kadar da değil belki çok çabuk bir stoper değil fakat sert bir stoper.

Rakibe yapıştı mı ne havadan ne de yerden kolay kolay top vermez bizim böyle bir stopere de ihtiyacımız var.

G.Zan ise hem ağır hem de çok sert bir stoper değildi. :)
İstikrar 0 :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Valla ben izlediğimi yazayım.

Bildiğin odun ama sağlam vuran bir odun.

En öz hali Bakambu'nun ağır olanı. Adam hızlı değil zenci diye öyle sanmayın sakın :D

hızlı olmayan  zenci mi olurmuş laa?? :D
gelmesin o zaman  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Kulup babeli yalanladi.yarin imzalar mi dersiniz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İstikrar 0 :evillol:
Evet şuan oynamıyor zaten oynuyor olsaydı gündemimize gelmezdi emin ol :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

beni tek korkutan sakatlığı  :biggrinking:
ameliyat masasından kalkmamış mübarek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onu geçtim 3 sezonda toplam 38 maç ne demek :alala: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

:claps: :claps:

Geçen sezonki bütün gollerini izledim, hiç birinde yetenek-zeka gibi durumlar söz konusu değil :D

Adam dan diye vuruyor falso bile yok dümdüz Fernando şutu ama Allahı var iyi vuruyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli