2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859649 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

@anilt  beşiktaş basketbola bjelica'yımı getiriyoruz  :evillol: :evillol:
Adam NBA'e gidiyor ne Beşiktaş'ı :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Türkay

O konuyu bilemiyorum tabi ama Dany transferini daha çok Önder Özen istedi gibi gelmişti bana :)

Burada anlatıyor   :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Aykutt

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/besiktasin-2015-2015-sezonu-tum-golleri
ulen Olcay ilk haftalar ne gol atmış
Ba ligteki ilk golünü 6.hafta atmış

Çevrimdışı TØLGA

Adam NBA'e gidiyor ne Beşiktaş'ı :D :D :D :D :D
beşiktaş arması koymuşun yanına ondan sordum  :kop: :kop: :kop:
bizde biliyoruz heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Milanın %47 si 480 milyon euroya satılmış.

Dönen paralar inanılmaz.

Çevrimdışı Attila

Önder Özen ısrarla sol bek isterken o zaman yönetim para yok demişti. Holebas vardı 2 milyon alıcaktık. Sonra Motta'yı kiraladık. Transferin son günü de Başkan'ın arkadaşı olan Fulham'dan Kerim Frei'yi aldık 3.5 milyon euroya. Ee hani para yoktu ?
Aslinda konu tam oyle degil. Onder Ozen, Ismail gibi yerli bir sol bek varken, yabanci bir sol bek almanin israf oldugunu defalarca anlatmisti tv'lerde. O yuzden de kiralama yoluna gideceklerini soylemisti. Yani yarim sezon sonra donecegine ve iyi bir sol bek olduguna inandigi Ismail'e guvenip sol bek almak istememisti ama Bilic de sol bek icin israr edince Motta'yi kiraladi.
Senol Gunes

Çevrimdışı atalay

Futbol Direktörü ya da Sportif direktör diye bir pozisyon varsa. Planlamadan, transfere her konuda yetki bu pozisyonda ki kişiye aittir.

Teknik adamın patronu konumundadır ve dilerse onun tekliflerinin tamamını ret edebilir.

Bir kere Önder Hoca baştan yanlış başladı; ilk başta sığ bir bakış açısı olarak görüyordum lakin Bilic'in yarısı kadar maaş kazanması bile problem yaratabilir.

Çok fazla Bilic'i karar aşamasında dinlemesi çok yanlış. Senin öyle bir pozisyon ilişkisine ihtiyaç yok. Teknik adam bunu bilerek bu görevi kabul ediyor. Eğer sırf futbol direktörü  aldırdı diye bir oyuncuyu oynatmıyorsa görevden alma yetkisi senin elinde. Tabii, seninde patronun başkan ve yönetim ekibi olduğunu unutmayalım.

O yüzden isteyerek de, istemeyerek de aldırsa bu durumlarda hata Önder Özen'e yazar. Gerçekte onu bu duruma iten yönetimdir o ayrı bir mevzu. Yani Sezer Öztürk, Enaramo, Opare, Motta, Dany, Tosic, Ersan ile sözleşme uzatmalar bunlar nasıl oldu biliyoruz.

Adamda istifa etti!
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 19:44:04 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

Aslinda konu tam oyle degil. Onder Ozen, Ismail gibi yerli bir sol bek varken, yabanci bir sol bek almanin israf oldugunu defalarca anlatmisti tv'lerde. O yuzden de kiralama yoluna gideceklerini soylemisti. Yani yarim sezon sonra donecegine ve iyi bir sol bek olduguna inandigi Ismail'e guvenip sol bek almak istememisti ama Bilic de sol bek icin israr edince Motta'yi kiraladi.
1 sezon sonra önder özende ismailde futbol beyni olmadığını anladı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

beşiktaş arması koymuşun yanına ondan sordum  :kop: :kop: :kop:
bizde biliyoruz heralde
Bjelica hayranı Beşiktaşlı mesajı o :D

Çevrimdışı Aykutt

2. yarı yoktu ama kendileri
Bunun için yedekten girmesi şart önüne güzel bir transfer gerekli umarım alabiliriz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben anlamıyorum, toraman konusuna nasıl geldiniz de 3 sayfa tartıştınız??  :lol:

Çevrimdışı Attila

1 sezon sonra önder özende ismailde futbol beyni olmadığını anladı  :biggrinking:
Vallahi anladi mi bilmiyorum ama ileride basarili olacak potansiyele sahip diyerek durmadan adres gosterdigi ve kendisiyle anlastigi Prosinecki'yi birden unutmus. Kayseri yonetimi ve Hurma hem bizi hem de Prosinecki'yi tehdit etmeseydi, Onder hoca, Bilic ile anlasilmadan biraz once Prosinecki'yi getiriyordu da, Allah'tan Prosinecki bizi reddetti.

Simdi demecine bakiyorum da hic Prosinecki'den bahsetmiyor. Bielsa ve Favre ile ilgilenirken, cember daralmis ve Bilic ile anlasmisiz. Eee anlastigimiz ve sonra Hurma'dan korkup, bizi reddeden gelecegin basarili teknik direktoru Prosinecki nerede? :)
Senol Gunes

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  4 dk.4 dakika önce
Younes kaboul

Fener ilgilense de bjk li yoneticiler ocak ayinda aldiklari tekrar gorusme sozune guvenio . Dolayisiyla bjk bu konuda rahat

Çevrimdışı Tolga

əvrən ‏@evrenmanchester  4 dk.4 dakika önce
Younes kaboul

Fener ilgilense de bjk li yoneticiler ocak ayinda aldiklari tekrar gorusme sozune guvenio . Dolayisiyla bjk bu konuda rahat
Bence Kaboul alınacak Tottenham zaten oynatmıyor bonservisini alır gelir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bence Kaboul alınacak Tottenham zaten oynatmıyor bonservisini alır gelir.
:tabe: kötünün iyisi

Çevrimdışı safa burak

Hala gelen giden yok mu ya son durumu birileri yazabilir mi dun duyumcu arkadasi olan bir arkadas vardi onunla tekrar gorusmus mu son durum ne

Çevrimdışı Tolga

:tabe: kötünün iyisi
Samba zaten hayal onu hiç beklemiyorum belki Britos da olabilir ama yüksek ihtimalle Kaboul gelir hiç yoktan iyidir :D

Çevrimiçi Samet Ç

Samba zaten hayal onu hiç beklemiyorum belki Britos da olabilir ama yüksek ihtimalle Kaboul gelir hiç yoktan iyidir :D
Keşke Britos-Kaboul ikisini birden alabilsek ama Kaboul'a tamamım ben.

Çevrimdışı Tolga

Hala gelen giden yok mu ya son durumu birileri yazabilir mi dun duyumcu arkadasi olan bir arkadas vardi onunla tekrar gorusmus mu son durum ne
O bugün görünmedi hiç zaten gelişme varsa geldiğinde mutlaka paylaşır bizimle :ok:

Çevrimdışı Tolga

Keşke Britos-Kaboul ikisini birden alabilsek ama Kaboul'a tamamım ben.
Aynen ikisi birden gelse harika olur :)

Çevrimdışı JoseDemba

Kaboul şu şartlarda iyi olur
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Britos sol stoper kaboul sağ stoper harika olur ama yönetim iki stoper almaz

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro/ersan- kaboul falan düşünüyorlarsa kevgire döneriz

Çevrimdışı TØLGA

Britos sol stoper kaboul sağ stoper harika olur ama yönetim iki stoper almaz
sol stoper var tosiç  :biggrinking: