2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859230 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Onu geçtim 3 sezonda toplam 38 maç ne demek :alala: :biggrinking:
Geçirdiği sakatlıklarda var tabi beni de o düşündürüyor sadece yoksa beğendiğim bir stoper. :icool:

Gerçi Britos'u daha fazla beğeniyorum arasında bir seçim yap deseler Britos derim ikisi birden gelse mükemmel olur :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

1 yık oynamayan adamı  napacaksınız
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Babel gelsin iki türlü de yarar.

Rahat karakteri devam ederse son yarım saatte baya maç açarız onunla kitlenen sadece driblingi değil bitirişi de iyi.

Eğer milli takım için hırs yaptıysa daha da verimli olur ilk 11 oyuncusu olur.

Ama Danny'den vazgeçiyorsak bunun için söverim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

1 yık oynamayan adamı  napacaksınız
Geldiğinden beri oynamayan Pektemek var ona bakılırsa :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

bu bakary sako'da kanattan çok forvet fizigi var gibi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

10 yıl stoper tamam dedikleri Sezer şuan 2.ligde play off maçı oynuyor.

Allah aşkına artık şu altyapı aşkına duygusallığı bırakalım ya.

Görmek lazım. Sezon başından beri dediğim gibi Atınç da aynı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bu bakary sako'da kanattan çok forvet fizigi var gibi  :biggrinking:

Diyorum ya Bakambu'nun ağırı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçirdiği sakatlıklarda var tabi beni de o düşündürüyor sadece yoksa beğendiğim bir stoper. :icool:

Gerçi Britos'u daha fazla beğeniyorum arasında bir seçim yap deseler Britos derim ikisi birden gelse mükemmel olur :evillol:
Yok hacı abi yok kurtarmaz :D Kaboul falan gelmesin o herifi hiç sevmedim en ufak maaş gecikmesinde cingar çıkaracak tip var dişleri ayrık :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yok hacı abi yok kurtarmaz :D Kaboul falan gelmesin o herifi hiç sevmedim en ufak maaş gecikmesinde cingar çıkaracak tip var dişleri ayrık :lol:
Kaboul-Britos-Samba diyoruz bunlardan daha kötüsü gelirse bu sözlerinizi hatırlatırım :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Anlamadım, iyi vuruyor diyorsunuz topa, bizim takımda sosa dahil kim var topa iyi vuran.

Adam dan diye vuruyor gol atıyor, napsın tsubasa gibi akula vuruşu falan mı denesin golün güzeli çirkini varmı ya. Gol gol işte. :)

Bana sorarsanız bende babel derim ama sako bedava. Fizik Türkiye ligi için müsait.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaboul-Britos-Samba diyoruz bunlardan daha kötüsü gelirse bu sözlerinizi hatırlatırım :evillol:
Kaboul oynıcana Ersan oynasın bak o kadar ağır konuşuyorum :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Kaboul oynıcana Ersan oynasın bak o kadar ağır konuşuyorum :evillol: :evillol:
Amma abarttın sende yok Necip stoper oynasın daha iyi :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Anlamadım, iyi vuruyor diyorsunuz topa, bizim takımda sosa dahil kim var topa iyi vuran.

Adam dan diye vuruyor gol atıyor, napsın tsubasa gibi akula vuruşu falan mı denesin golün güzeli çirkini varmı ya. Gol gol işte. :)

Bana sorarsanız bende babel derim ama sako bedava. Fizik Türkiye ligi için müsait.

biz bunu alırsak forvette oynatırız gibime geliyor bana çekimser kaldım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Başkan bodrumda tatildeymiş.

pazartesi günü karar verilecekmiş, muhtemelen denizli olacakmış.

İbrahim seten

Çevrimdışı Çağrı

Abi mesele o değil. Senin hücumunu açmaz bu adam. Olcay'a niye yükleniyoruz biz oyun katmıyor hiç yoksa 10 gol 5 asist o da yapıyor bu ligde.

Bizim diğer tarafa set bilen pas bilen bitiren adam lazım.

O yüzden tartışmasız Danny. Olmuyorsa dediğin gibi Babel. Ha hiçbiri olmuyorsa 1 milyon euroyu geçmemek şartıyla bu arkadaş olabilir o zaman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Nedense bi Stoper-Bek oyunculara ilgi duyuyoruz 3-5-2 mi oynayacaz :alala: :alala:

Aaaaah ah...keşke...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Abi mesele o değil. Senin hücumunu açmaz bu adam. Olcay'a niye yükleniyoruz biz oyun katmıyor hiç yoksa 10 gol 5 asist o da yapıyor bu ligde.

O yüzden tartışmasız Danny. Olmuyorsa dediğin gibi Babel. Ha hiçbiri olmuyorsa 1 milyon euroyu geçmemek şartıyla bu arkadaş olabilir o zaman.

bak ben danny i katmadım bile. olmaz o iş :)

Çevrimdışı TØLGA

Başkan bodrumda tatildeymiş.

pazartesi günü karar verilecekmiş, muhtemelen denizli olacakmış.

İbrahim seten
:biggrinking: :biggrinking:
bu başkanda hep tatilde arkadaş yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Danny en iyi seçim olur ben Babel'e olumlu bakmıyorum alınırsa da çok kızmam tabi.

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı forvette gitmezmi bu eleman hem solkanat hemde ba'yı yedekleriz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Danny en iyi seçim olur ben Babel'e olumlu bakmıyorum alınırsa da çok kızmam tabi.
karşılığında ne veriyon babelin sözleşmesi devam ediyo pektemeği flen veriyosan seve seve  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı forvette gitmezmi bu eleman hem solkanat hemde ba'yı yedekleriz  :evillol: :evillol:

Yok bee tek forvet oynamak için de dengesi yok devamlı düşer bu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

karşılığında ne veriyon babelin sözleşmesi devam ediyo pektemeği flen veriyosan seve seve  :biggrinking:
Pektemek olur Necip olur Ersan olur farketmez çoğu oyuncu olur da ben çok sıcak bakmıyorum :)

Çevrimdışı TØLGA

‏@sporx
TRANSFER | Zenit, Danny'nin sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

geçmiş olsun beylerrr  :by2: :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Zenit dannyle +2 uzatmis.gecmis olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba