2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858807 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Denizli ertuğrul abdullah avcı =zevksiz sıkıcı ve 4. lüğe oynayan bir takım.Denizliyi de buna dahil ediyorum.5 sene önceki denizli yok artık.O köprünün altından çok sular aktı.
Aynen şenol güneş en makul seçenek pazartesi imzalarız en geç bursadan ayrıldı

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor'un haberine göre ilk teklif Şenol'a gidecekmiş böyle olursa zaten Şenol gelir.

Çevrimdışı Anil

Alternatifleri görünce İnşallah Şenol Güneş gelir dedim.

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Şenol Güneş'in yerine en güçlü adayın Okan Buruk'un olduğu iddia edildi.

(Takvim)  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Şenol Güneş'in yerine en güçlü adayın Okan Buruk'un olduğu iddia edildi.

imkansız

Çevrimdışı ahmetx

Töre ve Franco gidici gibi duruyor yerlerine kimi düşünüyorlar acaba? Toplamda 15 milyon doları almalıyız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre ve Franco gidici gibi duruyor yerlerine kimi düşünüyorlar acaba? Toplamda 15 milyon doları almalıyız.
abi euro olsun :D

Çevrimdışı cisse557

imkansız
Güldüm geçtim zaten. Haberi bu twitter adresi vermiş: Spor Online ‏@sporonlinecom 
Az önce baktım takvimin internet sitesinde böyle bir haber göremedim. Sağdan soldan gördüklerini direk paylaşmışlar sanırım.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Avrupa da grup kurasını 2. torbadan katılıyoruz.

Edit: HATIRLATMA | FB en son 2001/02 yılında ön elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı.Burada 3. Torbada gösterilmesi muhtemel sonuç.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 11:41:56 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan P.

Edit: HATIRLATMA | FB en son 2001/02 yılında ön elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı.Burada 3. Torbada gösterilmesi muhtemel sonuç.
Cek bi APOEL, Borisov.

Çevrimdışı GÖRKEM

Senol Günes'in Bursa dan ayrilma sebebi bütcenin dar olmasi ve kaliteli Oyuncularini kaptirmalari. demek istedi ki bu Oyunculari tutabilseydik kalirdim. ee o zamanda Adama bu Oyuncular varken niye hic bir sey yapamadin diye sorarlar. ayni zamanda Besiktas'in bütcesi cok mu yüksek diye sorarlar? Peynir Ekmek gibi Gol yersen tabiki bir yere varamazsin. dersin ki Bursa'nin Defans Oyunculari cok iyi degil. e bizimkiler cok mu iyi?

Bursa nin Kadrosuyla 6. olmak kesinlikle basari falan degildir. bu Senol Hoca nin elindeki bütceden en iyisini cikarmakta zorlandigini gösteriyor. Trabzon da cok basarili bir Sezon gecirmis olabilir ancak BIRICIK sezonu ölcü olarak almanin ne kadar saglikli oldugu tartisilir. sonucta Ertugrul Saglam'da 80 Puana yaklasti bu Ligde. üstelik Sonununa da getirmeyi bildi. yalniz devamlilik falan ikisinde de yok. yani Sonuc ayni.

Denizli her ne kadar garantici olsa ve geldigi sezonlarda basarili olsa da yasi ve saglik durumundan dolayi risk olur. üstelik günü kurtarmak icin verilen bir Karar olur.

bence ikisi de olmamali.

[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 11:47:16 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Akil Emre

Denizli gelirse 1. stoperimiz Toramandır.

Sağ bek aldırmaz Serdarla devam eder

Garanticidir Veli Atiba yı orta sahada bozcağını düşünmüyorum.

Veli çıkarsada Necip yerine girer.Sosa tolgaydan anca biri kadroda yer bulur.

Sonuç itibariyle Denizli bizi anca biraz daha geriye götürür.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Avrupa Ligin'de Fb ile bir çeyrek final,yarı final...
Vodafone Arena...
Emre Belozoglu besteleri...
Hayali bile güzel :):)

Çevrimdışı Factatum

Denizli her ne kadar garantici olsa ve geldigi sezonlarda basarili olsa da yasi ve saglik durumundan dolayi risk olur. üstelik günü kurtarmak icin verilen bir Karar olur.

Denizli olursa; ilk sene teknik adamlık, ikinci senesinde menajerlik yapar diye tahmin ediyorum. Uzun vadeli sözleşme yapmak hem onun tabiatına aykırı, hem de o enerji ve sağlığı buna imkan vermez. Ne bileyim gelecek sene Sergen'le falan çalışabilir.

Çevrimdışı Anıl

4. torbadan Southampton hayırlı olsun :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4. torbadan Southampton hayırlı olsun :D

bizde ki bu şans olduktan sonra marsilya , ludogorets , southampton  çekeriz sorun değil :)

Çevrimdışı onder23

Kaç gündür şu fifa da olanları gördükten sonra bizim lig de neler dönmüştür tahmin bile edemiyorum
Taş gibi de kadro kursak iş masa başında bitiyor gibi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mustafa Denizli gelmesin. Takıma hiç bir gelişme kaydettiremez. Her ne olursa olsun yaş ortalamamız genç.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu nedir yahu , adebayorlar, berbatovlar, arbeloalar. Yani takım genç dedik ya ortalamayı yükseltmek için mi yapıyorlar nedir ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

47 milyon 321 bin tl Borç var teknik kadro ve futbolculara, ödenen rakam 314 bin TL

Personele yapılanı ise hiç saymıyorum.

Evet arkadaşlar, yanan eve girdik, stat yapıyoruz borç ödüyoruz ya bi geçin. Nereye ne ödüyorsunuz.

Yazıklar olsun.

Şu tabloya bakıp, ba-Töre ikilisini satıp teknike ekipler oyuncular ve personelin tüm borçları kapatılmalıdır.

Yerine free adamlar getirilebilir. ama bu borçlarla oyuncularda ne huzur kalır ne birşey

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce 2.kupayıda dinamoya kaptırmış.Luçenin ayakda duracak hali yok gibi geldi bana

Kiev taraftarı da tam manyakmış ha :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Özgür K.

Önder Özen kalsaydı son 4 hafta böyle olurmuydu aklına geliyor insanın.
Başkan sportif direktör mutlaka olacak demişti 1 yıl geçti şimdi hoca arıyoruz.
Hocaya yönetim kurulu karar verecek umarım en doğru kararı verirler.
Doğrusu sportif direktörün sunacağı listeden yönetim kurulunun son kararı vermesi olmalı bence ama sanırım geç kaldık.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı muhalefet

Bugün de boş geçecek anlaşılan

Çevrimdışı Factatum

Bu haber Bursaspor için bizimle alakalı değil.

Yönetim Töre'yi hiçbir yere gönderemez. Hele 5-7 Milyon Avro'ya asla.