2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858563 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş'ta 'öze dönüş' teklifi

05.06.2015

Beşiktaş'ta kongre üyelerinden yönetime ilginç bir öneri geldi.

Camiadan birçok kongre üyesinin başkan ve yöneticilere, “Taraftar Bilic’in gidişinden dolayı tepkili. Yeni seçim yaparken dikkatli olun. Bizden olmayan birinin gelmesi risk taşıyor. Ancak kendi çocuklarımızdan birinin gelmesi camiayı kenetleyebilir. Beşiktaş’ın efsane kadrosu göreve gelsin” dediği öğrenildi.

Bu sürpriz öneri Gökhan Keskin, Rıza Çalımbay, Feyyaz Uçar ve Metin Tekin isimlerini kapsıyor. Teklife göre Gökhan Keskin’in sportif direktörlük, Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlük görevini üstleneceği yapıya, kabul etmeleri halinde Feyyaz Uçar ve Metin Tekin de yardımcı antrenör olarak destek verecek. Teklifin bazı yöneticilerin de kafasına yattığı ifade edildi.

Kynk: haberturk

Arkadaşlar argo tabirle, iş boka sardı.

Yönetim bu haberleri bir şekilde pompalıyor. Tepki ölçüyor, gaz alıyor. Korkuyorum.

Bu teklifi ( Gökhan hariç ) ben yapmıştım. Süper olur  :photo: :bigstar:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

5. flen oluruz o zamanda heralde ben malesef hiçbirini beşiktaş teknik dirktörü olacak seviyede görmüyorum
bırakalım bu duygusallığı yardımcı antrenörlük yetiştirici antrenör alt yapıda flen neyse'de baş antrenör olamazlar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

5. flen oluruz o zamanda heralde ben malesef hiçbirini beşiktaş teknik dirktörü olacak seviyede görmüyorum
bırakalım bu duygusallığı yardımcı antrenörlük yetiştirici antrenör alt yapıda flen neyse'de baş antrenör olamazlar  :bandit:
menemen yeriz  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Duygusallık bunun neresinde. Şenol Güneş başarılı ama Rıza hoca başarılı değil öyle mi ? Feyyaz ve Metin sadece futbolcu değil aynı zamanda akil insanlardır. Keşke Beşiktaş için böyle bir görevi kabul etseler.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Duygusallık bunun neresinde. Şenol Güneş başarılı ama Rıza hoca başarılı değil öyle mi ? Feyyaz ve Metin sadece futbolcu değil aynı zamanda akil insanlardır. Keşke Beşiktaş için böyle bir görevi kabul etseler.
şenol güneşin türkiye'yi dünya 3.sü yapması dışında bir başarısı yok bana göre
rıza hoca'nın ne başarısı var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ff19

buna bende katılıyorum + ilhan mansız da olması lazım bence

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Td belli olmadığı sürece, bu kısır döngü devam eder.

Denizli tartışırız, Şenol tartışırız, ne başarısız vardı deriz, savunma yapamıyor deriz, rıza çıkar ortaya, avcıyı istemiyoruz deriz.

Gün aşırı devam eder bu.

İnsanları şenol güneşten de soğutacaklar ya. Taraftarın %70 i şenol güneşi istiyor şuanda, gün geçtikçe azalacak bu. İnsanlar sıkılır bu tür beklemelerden.

Sonra kim gelirse, beğenilmeyecek, yahut şenol güneşten soğuyan insanlar, şenol güneş geldiğinde itiraz edecek hale gelecek, sinerji falan zaten hak getire.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şenol güneşin türkiye'yi dünya 3.sü yapması dışında bir başarısı yok bana göre
rıza hoca'nın ne başarısı var  :biggrinking:

O 3.lük te tartışılır. Ayrıca Trabzon u şampiyon yapamadığı kadroyu bana verseler ben şampiyon yapardım. Şenol hoca yı deneyeceğime Rıza yı denerim daha iyi. Hem daha az ücret alır hem de 1 yıla bile razı olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

Td belli olmadığı sürece, bu kısır döngü devam eder.

Denizli tartışırız, Şenol tartışırız, ne başarısız vardı deriz, savunma yapamıyor deriz, rıza çıkar ortaya, avcıyı istemiyoruz deriz.

Gün aşırı devam eder bu.

İnsanları şenol güneşten de soğutacaklar ya. Taraftarın %70 i şenol güneşi istiyor şuanda, gün geçtikçe azalacak bu. İnsanlar sıkılır bu tür beklemelerden.

Sonra kim gelirse, beğenilmeyecek, yahut şenol güneşten soğuyan insanlar, şenol güneş geldiğinde itiraz edecek hale gelecek, sinerji falan zaten hak getire.
armağan abi ben zaten bu yönetim varken şampiyonluk göreceğimizi sanmıyorum
o yüzden kim gelirse gelsin pek birşey değişmez varsın ben yanılayım ama zor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı adil arif

mali sıkıntıdan başarı yakalarsan kurtulursun(adnan polat sonrası gs ye bakabilirsin) geldiği ilk gün takımın en iyi oyuncularına cephe alıp yalanlar uydurup göndermeye çalışmakla olmaz.atıp tutan biri varsa oda geldiği ilk günden beri her konuda defalarca yalan söyleyen(geçen gün kendide itiraf etti zaten) f.o dur.şimdi lucescu peşine düştü niye? hani çok borcumuz vardı nasıl vereceğiz ona o kadar para..oda anladı borcun başarıyla kapanacağını ama geç oldu 3 yıl kadar maleseff.ayrıca çok düşünüyorlardı borcuda madem neden feda sezonunda inönünün son yılında stadı boş bıraktılar biletleri pahalı tutarak? şampiyonluğu kesin olmayan fb yi şampiyonluklarını kutlamasını onlardan daha çok isteyen başkan var bizde ama hakemler bizi doğrayınca sesi çıkmaz gücü yok. acemilikleri beşiktaşın 3 yılına maloldu.

Kardeş, mali sıkıntıdan büyüyerek, daha çok borçlanarak kurtulursun safsatası, S Adalı nın üfürüğüydü.

Geliri 144 milyon tl olan, borcu 590 milyon tl+bitmemiş davalar olan, stadı 32 bin kişilik olan, locası olmayan, paralı seyircisi beleş biletçilerden dayak yeyip küsmüş bir takım yıldız transfer ederek, borçlanarak krizden çıkamaz, tam tersi bodoslama batar. Bu iddiayı vizyon diye dillendiren bizonlara bunu anlatamazsın.

Ha şimdi o risk alınabilir mi tartışılır. Stadın hazır sayılır, gelirin 460 milyon tl ye çıkmış, sponsorlardan gelecek 200 milyon usd var, fulya daki temliklerin kalkmasına az kalmış, yayın geliri birkaç seneye kadar 2 katına çıkacak, vs.

Bana kalırsa ben yine de o riske girmem. Ünal Aysal da borçlanarak büyüme mantığındaydı. Gs  4 senedir Samp ligine gidiyor, sportif başarı var. Hala borçları bizimkinin iki katı. Bir tökezleseler şeref tribünlerini oligarklarla Arap şeyhleri basacak.

Üstelik şampiyonluk yolunda tek faktör takım değil. Hakemler, federasyon, kıskanç (Hakaret Yasak)₂,  azimli ve heryol mübah adam Adalı, yayıncı kuruluş ve içimizdeki İrlandalılar var.

Bana kalırsa biz bu borçları sıfırlayıp tüzüğü değiştirelim. Bankalara borçlanmak yasaklanaın. Böylece her yıl faize ödediğimiz 120 milyon tl yi transfere harcarız.

Çevrimdışı ff19

Çevrimdışı TØLGA

O 3.lük te tartışılır. Ayrıca Trabzon u şampiyon yapamadığı kadroyu bana verseler ben şampiyon yapardım. Şenol hoca yı deneyeceğime Rıza yı denerim daha iyi. Hem daha az ücret alır hem de 1 yıla bile razı olur
şenol hoca'da gelirse 1 yıl sözleşme olur yönetimin süresi ne kadar ise o kadarlık imza atıyor
jaja colman selçuk 3 lüsü burak umut ile şampiyonluğa oynattı takımı o zaman ne kadar tanıyorduk bu adamları
burağı beşiktaştan fenerden umutu ankaragücünden selçuğu manisadan o kadar kolay değil bu işler 
hem rıza hoca denenmedi mi?? youla ailton flen hani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan fener Campbell'ı alacak şaka maka bizde gider Sako'yu alırız  :D

Çevrimdışı KAP

luce'yle başladık bakalım ağustosta TD olarak kimi görecek bu gözler :steamed:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı TØLGA

getirsinler rıza hocayı 1 yıl daha 3. olalım zaten olacaz da benim tahammülüm kalmadı ama
sizin varsa getirsinler nediyim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Bizim Ertuğrul un Rızanın Şifonun şu Hamza hocayla İsmail Kartaldan ne eksiği var ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kriz yok abi abartıyorsunuz biraz Haziran'ın 5'indeyiz :D

2-3 güne açıklarlar Şenol Güneş'i yeni hoca ile anlaştığını duyuran takım sayısı bir elin parmağını geçmemiştir daha.
@Çağrı biz Beşiktaş'tan bahsediyoruz :) Büyük kulüplerin çoğu (Real Madrid, Dortmund v.b) hocalarını açıkladı biz de kendimizi büyük kulüp olarak görüyorsak şu ana kadar netleştirmemiz gerekirdi. Ben 2-3 güne açıklanacağını sanmıyorum keşke öyle olsa ama..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Bizim Ertuğrul un Rızanın Şifonun şu Hamza hocayla İsmail Kartaldan ne eksiği var ?

eksigi yok fazlalari bile var ama kadronun eksigi oldukca fazla o nedenle tecrubeli kaliteli bir teknik direktor getirmeliyiz ki oyuncu farkini kapatabilsin.
Ornegin fenerde ismail kartal yerine kaliteli bir teknik direktor olsaydi bu sene gs ye sampiyonlugu vermeyebilirdi.

Çevrimdışı TØLGA

abi ismailin nasıl başa geldiğini hepimiz biliyoruz
bu ligde teknik direktörlerle şampiyon olunmadığını sen benden daha iyi biliyosun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

abi ismailin nasıl başa geldiğini hepimiz biliyoruz
bu ligde teknik direktörlerle şampiyon olunmadığını sen benden daha iyi biliyosun  :biggrinking:
o zaman alt yapıdan Yasin Sülün gelsin  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Rıza hoca fln demeyin sakin , 4. Lük başarı olur.

Çevrimdışı TØLGA

Fikret Orman  acı konuştu: Kan, gözyaşı vaat ediyorum. Kulübü yoğun bakıma alacağız..
adam sözünde durdu  :bandit:

http://spor.mynet.com/besiktas/7548-size-kan-ve-gozyasi-vaat-ediyorum.html
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Bu sene takima uygun teknik direktor pek yok gibi, yerlilerden takimi duzeltebilecek biri oldugunu sanmiyorum. Yabanci kaliteli birini bulsak ve yanina yardimci, Turkiye ligini tanimasinda yardimci olacak turk antrenor bulsak en iyi cozum bu sekilde olur diye dusunuyorum.