2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859174 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yaklaisk 20 gun once soylemistim. Arkadastan gelen bilgiydi @Çağrı da Sener yedek kalacagi takima gelmez demisti. Fener bugun açıkladı

Çok yazık etmiş kendine abi Orham Şam gibi olacka sonu Kasımpaşa'ya gider buradan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İlk defa forumda bir futbol başlığının stat başlığından daha fazla kişi tarafından takip edildiğini görüyorum :evillol: :evillol:

@Çağrı bugünün tarihini not etmemiz lazım :kop: :kop:

Bu yaz daha neler olacak bak gelecek adamlardan sonra kendini kesenler olacak bu arada bütün forum burayı izleyecek  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bursa parça pinçik ediliyor. Oyuncu kalmadı.

Fernandao Şener Josue gitti Ozan da gidecek Şenol Güneş de net olarak bıraktı.

Artık top bizde. Denizli ya da Güneş olacak gibi duruyor.

Kim gelirse gelsin üzülmeyin. Denizli şampiyon yapamayacağı takıma hiç gelmedi o yüzden gelirse yapabileceği için gelir yaralı parmağa işemez.

Bence gelmeyecek Güneş olacak yeni hocamız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

En büyük sürpriz ise Benfica'nın hocasının Lizbon ile anlaşması oldu.

Umarım Lizbon'a can verir çümkü onlar da 10 yıldır bizim düştüğümüz çukurun içindeler.

Zaten onları şampiyon yapabilirse 3 sene sonra biz alalım adamı çünkü asıl sınav bu. Lizbon'un şansı ile Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı aynı oluyor sezon başlarında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Denizlinin, Feda sezonunda beşiktaşı yok ernst i yollamayın yoksa gelmem diyerek reddettiğini, buna müteakip Rizespor ile imzaladığını, biliyor muydunuz?

Çevrimdışı Sarp

Bende tam bunu söyleyecektim. Deniz'li kadar garantici adam olamaz. Gelirse ışığı görüp gelir. Asabımız bozulur ama şampiyon yapar.
Başkan da kırk yılda bir mutlu olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Forza.55

feda sezonunda denizli fikret ormanın küçülme projesine karşı çıkıp ernst,egemen ve quaresmanın tutulmasını,gerekirse hiç transfer yapılmamasını istedi ama fikret ormanın küçülme politikası yüzünden görevi kabul etmedi.suçlu denizli mi orman mı? acemilik ve beceriksizlikleri yüzünden harcadılar adamları.

Çevrimdışı SDemirsoy

feda sezonunda denizli fikret ormanın küçülme projesine karşı çıkıp ernst,egemen ve quaresmanın tutulmasını,gerekirse hiç transfer yapılmamasını istedi ama fikret ormanın küçülme politikası yüzünden görevi kabul etmedi.suçlu denizli mi orman mı? acemilik ve beceriksizlikleri yüzünden harcadılar adamları.
o feda dediğimiz sezon olmasaydı belkide kulüp kayyuma gidecekti sonra bilmem ne kadar borç diye eleştiri daha da artacaktı kimse elini taşın altına koymadı nerede büyük Beşiktaşlılar ? yav arkadaş atıp tutmak çok kolay önerin bir mali politika o zaman şu şöyle yapılır bu böyle yapılır diye hep beraber tartışalım yada ol kulübe üye çık konuş kongrede 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Ya ne denizlisi adam kac senedir dogru duzgun takim calistirmiyor lig tvde oyuncularin ismini doğru duzgun hatirlayamiyor 3 sene once feda senesinde gelseydi tamam.ama.3 senedir bu islerden uzaklasti yorumculuk bambaska bi dünya.

Denizli gelecegine riza gelsin benim icin listede o kadar geridedir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya ne denizlisi adam kac senedir dogru duzgun takim calistirmiyor lig tvde oyuncularin ismini doğru duzgun hatirlayamiyor 3 sene once feda senesinde gelseydi tamam.ama.3 senedir bu islerden uzaklasti yorumculuk bambaska bi dünya.

Denizli gelecegine riza gelsin benim icin listede o kadar geridedir.
mustafa denizli atibayı demba ba zannedip forvette oynatır :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mustafa Denizli'yle 2. sezonumuz vasat geçmişti hatırladığım kadarıyla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada yönetim Ertuğrul Sağlam'ı da düşünmüş olabilir :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

İlla Türk gelecekse Şenol gelsin diğerleri olmaz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kesinlikle, yanlış anlaşılmasın söylediklerim ama..

Yaşı genç arkadaşlarım, Denizli de denizli diye tutturuyorlar. Beşiktaşı şampiyon yapan son TD olduğu için olduğu aşikar.

Ama keşke büyüklerine bi danışsalar.

Şampiyon olduğumuz sezon gs fb ne yapmış( Bu sezon ikiside kötü diyorduk ya, o sezon berbattılar)
Ertesi sene ne yapmış. Tribünden nasıl tepkiler almış. (söylesene hocam takım niye oynamıyor vs vs)
Bobodan sol açık, ekremden ön libero yapmaya kalkmaları falan bunlar kolay kolay unutulacak şeyler değil.

Yani misal arkadaşım 20 yaşında, denizlide denizli diye tutturuyor. Yahu denizli şampiyon yaptığında sen 12 yaşındaydın. Az hele sakin ol.
Ben oldum 30 yaşında, hala luce zamanlarını konuşurken diyorum ya acaba doğrumu yapıyorum, yanlış hatırlıyor olabilir miyim.

Çevrimdışı Forza.55

o feda dediğimiz sezon olmasaydı belkide kulüp kayyuma gidecekti sonra bilmem ne kadar borç diye eleştiri daha da artacaktı kimse elini taşın altına koymadı nerede büyük Beşiktaşlılar ? yav arkadaş atıp tutmak çok kolay önerin bir mali politika o zaman şu şöyle yapılır bu böyle yapılır diye hep beraber tartışalım yada ol kulübe üye çık konuş kongrede

mali sıkıntıdan başarı yakalarsan kurtulursun(adnan polat sonrası gs ye bakabilirsin) geldiği ilk gün takımın en iyi oyuncularına cephe alıp yalanlar uydurup göndermeye çalışmakla olmaz.atıp tutan biri varsa oda geldiği ilk günden beri her konuda defalarca yalan söyleyen(geçen gün kendide itiraf etti zaten) f.o dur.şimdi lucescu peşine düştü niye? hani çok borcumuz vardı nasıl vereceğiz ona o kadar para..oda anladı borcun başarıyla kapanacağını ama geç oldu 3 yıl kadar maleseff.ayrıca çok düşünüyorlardı borcuda madem neden feda sezonunda inönünün son yılında stadı boş bıraktılar biletleri pahalı tutarak? şampiyonluğu kesin olmayan fb yi şampiyonluklarını kutlamasını onlardan daha çok isteyen başkan var bizde ama hakemler bizi doğrayınca sesi çıkmaz gücü yok. acemilikleri beşiktaşın 3 yılına maloldu.

Çevrimdışı SDemirsoy

Kesinlikle, yanlış anlaşılmasın söylediklerim ama..

Yaşı genç arkadaşlarım, Denizli de denizli diye tutturuyorlar. Beşiktaşı şampiyon yapan son TD olduğu için olduğu aşikar.

Ama keşke büyüklerine bi danışsalar.

Şampiyon olduğumuz sezon gs fb ne yapmış( Bu sezon ikiside kötü diyorduk ya, o sezon berbattılar)
Ertesi sene ne yapmış. Tribünden nasıl tepkiler almış. (söylesene hocam takım niye oynamıyor vs vs)
Bobodan sol açık, ekremden ön libero yapmaya kalkmaları falan bunlar kolay kolay unutulacak şeyler değil.

Yani misal arkadaşım 20 yaşında, denizlide denizli diye tutturuyor. Yahu denizli şampiyon yaptığında sen 12 yaşındaydın. Az hele sakin ol.
Ben oldum 30 yaşında, hala luce zamanlarını konuşurken diyorum ya acaba doğrumu yapıyorum, yanlış hatırlıyor olabilir miyim.

ilk defa sana katılıyorum abi :D

Çevrimdışı ebabil

denizli ertuğrul intihar olur. tek türk güneş.

Çevrimdışı Fatih

Eger Denizli gelirse Turkiye'deki en zevksiz maclar BJK'nin olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Denizli ertuğrul abdullah avcı =zevksiz sıkıcı ve 4. lüğe oynayan bir takım.Denizliyi de buna dahil ediyorum.5 sene önceki denizli yok artık.O köprünün altından çok sular aktı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Luce 2.kupayıda dinamoya kaptırmış.Luçenin ayakda duracak hali yok gibi geldi bana

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Bugün cuma beyler dualarınız Denizli gelmesinlerle ilgili olsun. Pls.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Şenol Güneş ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim, Bursaspor'la sözleşmesi sona eren teknik adamla resmi görüşmelere başlayacak. Güneş ile anlaşılmaması durumunda rota Mustafa Denizli'ye çevrilecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve futbol komitesi yetkilileri, Şenol Güneş'e tekliflerini sunacak. Yapılacak görüşmenin olumlu geçmesi ve iki tarafın şartlarda anlaşması halinde Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş olacak.

Güneş ile anlaşılmaması durumunda rota Mustafa Denizli'ye çevrilecek. Denizli'den de olumsuz yanıt alınması halinde Beşiktaş arayışlarına yurt dışında devam edecek.

Futbol komitesi, yabancı teknik adamlar ile yapacağı görüşmeler sonrası teknik direktörünü belirleyecek.

NTVSPOR