mali sıkıntıdan başarı yakalarsan kurtulursun(adnan polat sonrası gs ye bakabilirsin) geldiği ilk gün takımın en iyi oyuncularına cephe alıp yalanlar uydurup göndermeye çalışmakla olmaz.atıp tutan biri varsa oda geldiği ilk günden beri her konuda defalarca yalan söyleyen(geçen gün kendide itiraf etti zaten) f.o dur.şimdi lucescu peşine düştü niye? hani çok borcumuz vardı nasıl vereceğiz ona o kadar para..oda anladı borcun başarıyla kapanacağını ama geç oldu 3 yıl kadar maleseff.ayrıca çok düşünüyorlardı borcuda madem neden feda sezonunda inönünün son yılında stadı boş bıraktılar biletleri pahalı tutarak? şampiyonluğu kesin olmayan fb yi şampiyonluklarını kutlamasını onlardan daha çok isteyen başkan var bizde ama hakemler bizi doğrayınca sesi çıkmaz gücü yok. acemilikleri beşiktaşın 3 yılına maloldu.
Kardeş, mali sıkıntıdan büyüyerek, daha çok borçlanarak kurtulursun safsatası, S Adalı nın üfürüğüydü.
Geliri 144 milyon tl olan, borcu 590 milyon tl+bitmemiş davalar olan, stadı 32 bin kişilik olan, locası olmayan, paralı seyircisi beleş biletçilerden dayak yeyip küsmüş bir takım yıldız transfer ederek, borçlanarak krizden çıkamaz, tam tersi bodoslama batar. Bu iddiayı vizyon diye dillendiren bizonlara bunu anlatamazsın.
Ha şimdi o risk alınabilir mi tartışılır. Stadın hazır sayılır, gelirin 460 milyon tl ye çıkmış, sponsorlardan gelecek 200 milyon usd var, fulya daki temliklerin kalkmasına az kalmış, yayın geliri birkaç seneye kadar 2 katına çıkacak, vs.
Bana kalırsa ben yine de o riske girmem. Ünal Aysal da borçlanarak büyüme mantığındaydı. Gs 4 senedir Samp ligine gidiyor, sportif başarı var. Hala borçları bizimkinin iki katı. Bir tökezleseler şeref tribünlerini oligarklarla Arap şeyhleri basacak.
Üstelik şampiyonluk yolunda tek faktör takım değil. Hakemler, federasyon, kıskanç (
Hakaret Yasak)₂, azimli ve heryol mübah adam Adalı, yayıncı kuruluş ve içimizdeki İrlandalılar var.
Bana kalırsa biz bu borçları sıfırlayıp tüzüğü değiştirelim. Bankalara borçlanmak yasaklanaın. Böylece her yıl faize ödediğimiz 120 milyon tl yi transfere harcarız.