2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859197 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

ama karşılığında 5 milyon alıyolar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim :bandit:
ama ortasahaya bak hee medel- melo savaşa gidilir bunlarla valla  :biggrinking: :biggrinking:

Orada da yapsın aynı itiraz ve faullei görelim  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Fernandao önemli değil o orada en fazla 10-12 tane atar da Şener çok yazık ediyor kendine 3 yıl yedek kalacak kafadan.

Bize gelse doğrudan oynayacaktı hangi kafa bu bilmiyorum.
daaa biz nasıl alacaktık 1 para yok 2 bonservis ödeyemiyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

daaa biz nasıl alacaktık 1 para yok 2 bonservis ödeyemiyoruz

Öderdik.

5 milyon TL'yi Şener kendi ödeyip serbeste kalacaktı.

Bizde her yıl maaşına ek 1.5 milyon tl daha koyacaktık 3 yılda bonservisini Şener'e kendimiz ödemiş olacaktık  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ülgen’in Beşiktaş Kulübü Yönetimine “ Kararımdan vazgeçtim. Kalmak istiyorum” dediği öğrenilirken, Yönetimin bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Bu iyi oldu sevindim.

Çevrimdışı TØLGA

bjk tv'de denizli ile kazandığımız manchester united maçını gösteriyolarmış mesajmı veriolar  :bawling: :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

bjk tv'de denizli ile kazandığımız manchester united maçını gösteriyolarmış mesajmı veriolar  :bawling: :bawling:

Heee şu 1 şut atıp 29 şut yiyip 0-1 kazandığımız maç herhalde  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı o2bucak

valla bir kaç haber sitesinde yönetim kararını verdi Mustafa Denizliyi getirecekler filan yazıyor ama inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öderdik.

5 milyon TL'yi Şener kendi ödeyip serbeste kalacaktı.

Bizde her yıl maaşına ek 1.5 milyon tl daha koyacaktık 3 yılda bonservisini Şener'e kendimiz ödemiş olacaktık  :bandit:
Abi işte biz görüyoruz da adama gidip bize gel diyen olmuş mu önemli olan orası :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Fernandao önemli değil o orada en fazla 10-12 tane atar da Şener çok yazık ediyor kendine 3 yıl yedek kalacak kafadan.

Bize gelse doğrudan oynayacaktı hangi kafa bu bilmiyorum.
Bizden teklif gitti mi ki adama önce bunu öğrenmek lazım ayrıca bonservis de ödeyemiyoruz o açıdan bakarsak da alamazdık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor'un son haberi bu bu sabah.

Beşiktaş, Şenol Güneş ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim, Bursaspor'la sözleşmesi sona eren teknik adamla resmi görüşmelere başlayacak. Güneş ile anlaşılmaması durumunda rota Mustafa Denizli'ye çevrilecek.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ülgen’in Beşiktaş Kulübü Yönetimine “ Kararımdan vazgeçtim. Kalmak istiyorum” dediği öğrenilirken, Yönetimin bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Bu iyi oldu sevindim.
taraftar baskı yaptı ya kal diye ondan.
bir düzene girmedi şu tv yaa tam düzeliyor derken
istifalar geliyor iyi oldu kalması
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Bizden teklif gitti mi ki adama önce bunu öğrenmek lazım ayrıca bonservis de ödeyemiyoruz o açıdan bakarsak da alamazdık :)

Alabiliyoruz yazdım Tolga'ya nasıl olduğunu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

taraftar baskı yaptı ya kal diye ondan.
bir düzene girmedi şu tv yaa tam düzeliyor derken
istifalar geliyor iyi oldu kalması

4 aydır maaş alamıyor ne yapsın adamlar yav onların da ailesi var zor iş
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Alabiliyoruz yazdım Tolga'ya nasıl olduğunu :D
Hadi alabilecek parayı sağladık tamam da bizimkiler teklif yaptı mı adama o bence en önemli kısmı :D

Çevrimdışı TØLGA

@futbolmerkez
Benfica, teknik direktör Jorge Jesus'un görevinden ayrıldığını açıkladı.
resmi olarakta açıklandı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Karadeniz Yerel Basınından

Beşiktaş dışında yurtdışından da teklif alan tecrübeli çalıştırıcı tercihini siyah beyazlılardan yana kullandı.

Son anda bir sürpriz olmazsa Güneş yeni sezonda Beşiktaş'ın başında olacak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@futbolmerkez

Sporting ile anlaştı çünkü  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

4 aydır maaş alamıyor ne yapsın adamlar yav onların da ailesi var zor iş
yani futbolcular halleder bir şekilde ama diğer çalışanların işi zor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Sporting ile anlaştı çünkü  :evillol:
sözleşmesi bitiyormuydu??

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@futbolmerkez

Jesus, S.Lizbon'u da şampiyon yapar bu yıl olmasa da ondan sonraki sezon kesin yapar :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Normalde Fıfa'nın şöyle yeni bir madde getirmesi lazım. Eğer yaparlarsa devrim olur ve bonservisler düşer futbolda.

Her futbolcu sözleşmesinin sonuna kadar olan bedeli getirdiği anda serbest kalabilmeli.

Adam 2 milyon eurodan 5 yıllık imzaladıysa bonservisi 10 milyon euro olmalı 90 istenememeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Jesus, S.Lizbon'u da şampiyon yapar bu yıl olmasa da ondan sonraki sezon kesin yapar :icool:

Bence rezil olacak ama umarı yapabilir  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence rezil olacak ama umarı yapabilir  :D
Ben başarılı olacağını düşünüyorum iyi hoca Jesus :icool:

Çevrimdışı Tolga