2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860670 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Alternatifleri görünce İnşallah Şenol Güneş gelir dedim.
:kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Galatasaray, Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren Carlos Zambrano ile her konuda anlaşma sağladı. (Goal Türkiye)
İsmini yazan arkadaşlarımız vardı bize gelse işe yarar mıydı

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray, Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren Carlos Zambrano ile her konuda anlaşma sağladı. (Goal Türkiye)
umarım doğru değildir bu  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Yapar tabiki de Galatasaray getiremez onu sanmıyorum ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş ile çoktan anlaşmaya varıldı ufaktan bir tiyatro izliyoruz bence Bursa'nın gazını almak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

şampiyonluk kaçtığında yönetiminde ne kadar suçu olduğunu anlatmıştık
spk'ya yapılan açıklamada futbolculara ne kadar borcun olduğu ortada
senin ilk görevin maaşları zamanında ödemek gerçi personelde 5 aydır maaş alamıyo
normal karşılıyorum artık ben böyle şeyleri tünelin ucu gözükmüyor artık millet  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Bakın mali şeyleri yazıyoruz diye hep kıyaslama açısından söyleyeyim dün Fenerbahçe ve Galatasaray'ın içinden aldım bilgiyi doğrudan.

Personele ve futbolculara

Beşiktaş 4 aydır

Fenerbahçe 4 aydır

Galatasaray 7 aydır

Para ödemiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bakın mali şeyleri yazıyoruz diye hep kıyaslama açısından söyleyeyim dün Fenerbahçe ve Galatasaray'ın içinden aldım bilgiyi doğrudan.

Personele ve futbolculara

Beşiktaş 4 aydır

Fenerbahçe 4 aydır

Galatasaray 7 aydır

Para ödemiyor.

galatasaray'dan eminmisin ben şampiyonluk yolunda ilerlerken futbolcuların tüm alacakları'nın yatırıldığını duydum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

galatasaray'dan eminmisin ben şampiyonluk yolunda ilerlerken futbolcuların tüm alacakları'nın yatırıldığını duydum

Hayır ödemiyor.

Personel konusunda en sıkıntılı Galatasaray hatta.

Fener'in voleybol şubelerinde bile personel maaş alamıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Valla transferdeki en onemli beklentim maxi ne olursa olsun yönetim lütfen şu adamı getirsin.Gsye filan giderse valla üzüntüden ağlarım

Çevrimdışı o2bucak

Casillas ve Arbeloa haberleri dönüyor ham tecrübe hem kalite bakımından güzel olmaz mıydı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla transferdeki en onemli beklentim maxi ne olursa olsun yönetim lütfen şu adamı getirsin.Gsye filan giderse valla üzüntüden ağlarım
Ondan bende korkuyorum sinirden söverim :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Casillas ve Arbeloa haberleri dönüyor ham tecrübe hem kalite bakımından güzel olmaz mıydı?

Artık oyuncuların geçmişine para ödemeyelim yeter bence ağzımızın payını aldık oradan fazlasıyla biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Her gün yazalım reçeteyi.

Maxi Samba Britos Danny
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı o2bucak

Avrupa da grup kurasını 2. torbadan katılıyoruz.

Edit: HATIRLATMA | FB en son 2001/02 yılında ön elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı.Burada 3. Torbada gösterilmesi muhtemel sonuç.

coef. yazan numaralar ve amacı nedir acaba?

Çevrimdışı Çağrı

Uefa turnuvalarında son 5 yıldır aldığın puantaj.

O puantaja göre kulüpler torbalara dağılıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

takım puanları yanılmıyorsam  listeyi belirleyen puanlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı: "Şener, Bursaspor'da kalacağına dair bana söz verdi. Bu sözü tutup tutmamak onun bileceği iş."

Recep Bölükbaşı: "Şenol hoca ayrılmak isterse yapacak bir şey yok. Bu sene aldığımız derece ortada. Bunu pek çok hoca yapabilir."

Recep Bölükbaşı: "Fernandao'nun katkısı ortada. Penaltıları Bakambu atsa Fernandao’dan fazla golü olacaktı. Gitmek isteyeni zorla tutamayız"

haydaaaaaaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Factatum

Son 5 sezonda UEFA müsabakalarından topladıkları puan.

Çevrimdışı o2bucak

Uefa turnuvalarında son 5 yıldır aldığın puantaj.

O puantaja göre kulüpler torbalara dağılıyorlar.

içimden bi his bize Schalke 04, Young Boys ve Maccabi Tel Aviv gelir gibi bir his var.

Çevrimdışı Çağrı

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı: "Şener, Bursaspor'da kalacağına dair bana söz verdi. Bu sözü tutup tutmamak onun bileceği iş."

Recep Bölükbaşı: "Şenol hoca ayrılmak isterse yapacak bir şey yok. Bu sene aldığımız derece ortada. Bunu pek çok hoca yapabilir."

Recep Bölükbaşı: "Fernandao'nun katkısı ortada. Penaltıları Bakambu atsa Fernandao’dan fazla golü olacaktı. Gitmek isteyeni zorla tutamayız"

haydaaaaaaaa  :evillol: :evillol:

Şair burada diyor ki 3 ünü de elimizde tutamıyoruz gitmeden biraz sövelim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Takimdakiler gidiyor diye recep bölükbaşı gidenlere demediğini bırakmamamış

Çevrimdışı Çağrı

Melo 5 milyon euroya Inter'e gidiyormuş en azından bir pislikten temizleniyor ülke.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fernandao önemli değil o orada en fazla 10-12 tane atar da Şener çok yazık ediyor kendine 3 yıl yedek kalacak kafadan.

Bize gelse doğrudan oynayacaktı hangi kafa bu bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Melo 5 milyon euroya Inter'e gidiyormuş en azından bir pislikten temizleniyor ülke.
ama karşılığında 5 milyon alıyolar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim :bandit:
ama ortasahaya bak hee medel- melo savaşa gidilir bunlarla valla  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK