2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862872 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tecrübeli farklı yaşlı farklı. Fark yaratacak bir isim için 30-31 çok sorun edilmeyebilir ama o derece biri değil bence danny??
danny nin ciddi anlamda katkısı olur ama parada anlaşabilir miyiz bilmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

30 milyonlara giden danny değil mi bu?

Kurtarıcısı pektemek olan takıma danny lütuftur.

Çevrimdışı idil

Pirlo; Lampard ?

Terry, bu sezon Premier ligde bütün maçlarda 90 dakika oynadı. (Yaş 34; yolun yarısı)  :D

Danny iyi profesyonel sakatlanmaz ise 2 yıl götürür.

Bi Pirlo degil yani onu demek istiyodum :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı atalay

Bi Pirlo degil yani onu demek istiyodum :D

Bir Alex değil diyorsun.  :D

Tamam, sen kimi istiyorsun; Fikret Orman onu getirsin.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Tecrübeli farklı yaşlı farklı. Fark yaratacak bir isim için 30-31 çok sorun edilmeyebilir ama o derece biri değil bence danny??
Danny ;

1 önceki sezon : 36 maçta 16 gol 15 asist

Bu sezon 42 maç 5 gol 14 asist

Danny gelsin bu takıma sadece skor anlamında da değil saha içi lider eksikliğimizi kapatmamız açısından da çok büyük katkıları olacaktır. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Danny daha cok sosa tarzi bir oyuncu.babel ise daha cok gole yakin daha cok bindirme yapan bir oyuncu.

Bizim takimda sosa tolgay olcay oğuzhan gibi zaten golden cok gol oncesini dusunen oyuncularimiz var.golu yaratma konusundaki sıkıntımız daha cok gol dusunen bir oyuncu ile olur.

Eger o bolgeye bir transfer yapilacaksa gerek maddiyat gerek de ihtiyacimiz olan oyuncu profili açısından ben babeli danny e tercih ederim.

Tabi sunu da eklemek lazim bu mesaji yazarken dannyi getirme ihtimalimizin babele gore epey düşük oldugunu dusunerek yazdim.transferde kendi acimdan beklentiyi yuksek tutmuyorum..
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 02:20:37 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Danny daha cok sosa tarzi bir oyuncu.babel ise daha cok gole yakin daha cok bindirme yapan bir oyuncu.

Bizim takimda sosa tolgay olcay oğuzhan gibi zaten golden cok gol oncesini dusunen oyuncularimiz var.golu yaratma konusundaki sıkıntımız daha cok gol dusunen bir oyuncu ile olur.

Eger o bolgeye bir transfer yapilacaksa gerek maddiyat gerek de ihtiyacimiz olan oyuncu profili açısından ben babeli danny e tercih ederim.
Aynen öyle Danny'den aşağı yukarı ne alacağın belli ama ben Babel konusunda herkese göre biraz olumsuzum.

Çevrimdışı atalay

Danny iki sezon önce 16 atıp; 15 attırdı. Babel, hayatında hiç 31 gollük katkıyı bir arada görmüş mü?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Danny iki sezon önce 16 atıp; 15 attırdı. Babel, hayatında hiç 31 gollük katkıyı bir arada görmüş mü?
Danny benim cok begendigim bir oyuncu.ama gelecegini dusunmedigim ve zenitte oynadigi oyun tarzi ile bizde oynayacagi tarz cok farkli olacagindan babel ismini daha mantikli buluyorum.mesajin sonuna birnek yaptim kendi açımdan transfer beklentisini yuksek tutmuyorum :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny benim cok begendigim bir oyuncu.ama gelecegini dusunmedigim ve zenitte oynadigi oyun tarzi ile bizde oynayacagi tarz cok farkli olacagindan babel ismini daha mantikli buluyorum.mesajin sonuna birnek yaptim kendi açımdan transfer beklentisini yuksek tutmuyorum :)
Minnoş şey diyodu, Danny'le para dahil her konuda anlaşılmış. Biliç kalsaydı 2-3 güne imzayı atardı, şuan hoca belli olmadığından beklemede deeeyordu..

Çevrimdışı idil

Danny ;

1 önceki sezon : 36 maçta 16 gol 15 asist

Bu sezon 42 maç 5 gol 14 asist

Danny gelsin bu takıma sadece skor anlamında da değil saha içi lider eksikliğimizi kapatmamız açısından da çok büyük katkıları olacaktır. :)

İnanılmaz bi düşüş var neden?

Çevrimdışı Deniz

Babel gelse transferi beni mutlu eder, iyi transfer derim.

Danny gelse havaya ucarim.

Keske gelse,getirebilsek ama fusch denilip tosici aldigimiza gore geçmişten gelen bazi kötü aliskanliklarimiz bu transfer doneminde de devam ediyor.

Bu nedenle kendimi babel ismine daha cok alistirmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Bizim en büyük eksikliklerimizden bir tanesi de saha içerisinde liderimiz yok bunu haftalardır söylüyorum.

Takım geride olduğunda, pozisyon üretemediğimiz durumlarda, sıkışan maçlarda kilidi çözecek ve takım arkadaşlarını bu doğrultuda yönetebilecek bir lider eksikliğimiz var.

Aslında lider deyince direk olarak kreatif bir orta saha da gelmemeli tabi.

100. yılda lider oyuncu olarak Sergen vardı bir de Tayfur gibi kaptanımız vardı.

Bu sorun özellikle derbilerde çok fazla ön plana çıkıyor bunu halletmemiz lazım da nasıl olacak bilemiyorum.

Gs'de Sneijder-Melo, Fb'de ise Emre-Volkan bu konuda baya iyiler kabul etmek gerekirse.

Çevrimdışı Deniz

Minnoş şey diyodu, Danny'le para dahil her konuda anlaşılmış. Biliç kalsaydı 2-3 güne imzayı atardı, şuan hoca belli olmadığından beklemede deeeyordu..
Gec onu salliyor :)

Çevrimdışı Tolga

İnanılmaz bi düşüş var neden?
Gol sayısında düşüş var ama skora katkı anlamında hala çok birşey kaybetmiş değil nedenini tabi bilmiyorum. :)

Çevrimdışı idil

Onu yanlış yazmış olabilir misin? 16 golden 5 gole :s 15 mi yazcaktın

Çevrimdışı TØLGA

Babel gelse transferi beni mutlu eder, iyi transfer derim.

Danny gelse havaya ucarim.

Keske gelse,getirebilsek ama fusch denilip tosici aldigimiza gore geçmişten gelen bazi kötü aliskanliklarimiz bu transfer doneminde de devam ediyor.

Bu nedenle kendimi babel ismine daha cok alistirmaya çalışıyorum.

babelin karşılığında kimi veriyorsun peki??
mağlum bonservis ödeyemiyoruz? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Olcay ın gol asist sayısı nedir?

Çevrimdışı Tolga

Onu yanlış yazmış olabilir misin? 16 golden 5 gole :s 15 mi yazcaktın
Yok istatistikler doğru :D

Çevrimdışı Deniz

babelin karşılığında kimi veriyorsun peki??
mağlum bonservis ödeyemiyoruz? :biggrinking:
Tamam itiraf ediyorum en cok da mustafadan kurtulma ihtimali cezbediyor beni

Çevrimdışı Tolga

Olcay ın gol asist sayısı nedir?
48 maç 9 gol 7 asist :)

Çevrimdışı Deniz

Danny 2 sezon önce mukemmel ötesi bir sezon gecirdi son sezon da biraz daha az katki verdi ama ortalamanin üzerinde verim alindi.

Bize gelirse gol+asist 15 i gecer.

Babel gelse de gecer.