2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878057 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

bunlara ek olarak mı? en az fiyata en az oyuncu sayısını söyledim ben mantıklı olmaya çalıştım. olamaz mı dediklerim? sadece 4 transfer?
Cech demişsin onu zaten alamayız sağ bek Maxi alınmalı De Jong'u da alamayız maalesef.

Stoper 1 ya da 2 tane kesin lazım.

Sol kanat kesin lazım senin söylediklerine ek olarak.

Kısacası;

Kaleci lazım ama alınmayacak bence.

En kötü 1 stoper alınacaktır.

Sağ bek alınacaktır.

Atiba'nın durumuna göre ön libero alınacaktır.

Sol kanat alınacak gibi.

Taş çatlasa 4 transfer daha yapılır gibi duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

alternatifler mi bunlar?
Aynen @Tolga_  'nın dediği gibi alınması gerekenler :tabe:

Olcay benim için artık miyadını doldurmuştur. Stoperlere ne kadar ihtiyacımız olduğu aşikar zaten
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Factatum

Katılmıyorum.

Ben Denizli'nin en önemli özelliğini söyleyeyim. Doğru zamanda doğru takımı seçer.

Kazanamayacağı topa hiç girmez bu yüzden kazanır hep.

30 defa teklif yapıldıysa 3 büyüklerden 6 kez kabul etmiş ve kazanmıştır.

Daha zayıf takımı ya da şampiyon olamayacak takımı seçtiğini görmedim ben.

Şenol Güneş aksine yoktan varetmeye çalışan bir adam. Bu yüzden Denizli zaten kendi geçmez Beşiktaş'ın başına çünkü favori değil Beşiktaş.

Ancak söylediklerin beni doğrular nitelikte.  :D

Yazdığına kesinlikle katılıyorum. Adam bu yüzden winner işte. Başaramayacağına inandığı projelerin altına girmiyor. Ancak girdiği projeleri de fevkalade yönetmesini biliyor.

Hayatta her işe koşulsuz balıklama atlayan adamdan çekinirim ben. Hedeflerine göre tercih yapan, imkanları yoklayan adam ne yaptığının farkındadır. İş hayatında böyle adamları tercih ederim ben.

Büyük hocalar ve futbolcular, kariyerinin zirvesindeyken paradan daha çok imkan ve şeraite bakarlar. Paran olsa bile satın alamazsın onları. O yüzden başarılıdır onlar.

Çevrimdışı Çağrı

stoper gelmese ne olur? 12 m euro hiçbişey bunlar için yani demek istediğim class oyuncular. bence 17-18 tutar? bi yaz dönemi transfer bütçesine uygun olur 12 m ise... bir emenike 13 m

Stoper gelmezse yine en ufak duran toptan abuk subuk gol yeriz.

Ön taraf yetmiyor en basiti Galatasaray'ın önü çok iyi ama Muslera dünyaları çıkardı.

Artı sol kanat da gerekecek bu kadar topa giremeyiz sebebi şuan maaş bütçemiz bu kadar zaten. Bir bu kadar daha eklemek demek bunlar.

Kurallar var Finansal Fair Play'de giremezler bu kadarına.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stoper gelmese ne olur? 12 m euro hiçbişey bunlar için yani demek istediğim class oyuncular. bence 17-18 tutar? bi yaz dönemi transfer bütçesine uygun olur 12 m ise... bir emenike 13 m
Ersan-Pedro-Tosic-Atınç-Miloseviç baya baya zayıf olur
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

şenol güneş geldi gözüyle bakıyorum... "+maxi +samba +mbia +danny" e fitim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

:D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bunlara ben de fitim hatta ben Maxi ve Danny'ye bile şuan razıyım orta sahaya Belluschi stopere de Britos gelse tamamdır :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan için bize bu transferler "Los galacticos" etkisi yaratır :icool: :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Bunlara ben de fitim hatta ben Maxi ve Danny'ye bile şuan razıyım orta sahaya Belluschi stopere de Britos gelse tamamdır :D
:biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Stoper gelmezse yine en ufak duran toptan abuk subuk gol yeriz.

Ön taraf yetmiyor en basiti Galatasaray'ın önü çok iyi ama Muslera dünyaları çıkardı.

Artı sol kanat da gerekecek bu kadar topa giremeyiz sebebi şuan maaş bütçemiz bu kadar zaten. Bir bu kadar daha eklemek demek bunlar.

Kurallar var Finansal Fair Play'de giremezler bu kadarına.

kaleci almayacaklarsa de jong niye olmuyor onu niye alamıyoruz anlamıyorum? de jong un değeri yaklaşık 10 m görünüyor transfermaktta demba ba ise 11.5 ????
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

Becerebilsek

Maxi - Samba - Britos - Danny - Belluschi

5 oyuncu + Şenol Güneş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

kaleci almayacaklarsa de jong niye olmuyor onu niye alamıyoruz anlamıyorum? de jong un değeri yaklaşık 10 m görünüyor transfermaktta demba ba ise 11.5 ????
Aşağı yukarı 3-3.5 arası bir maaş ister ve tahminen de imza parası ister çok zor o yüzden.

Çevrimdışı Çağrı

De Jong'un sözleşmesi bitiyor ama çok isteyeni var İdil bir de yıllık 5 milyon euro civarı oynuyor adam bir tapu kalıyor vermediğimiz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Becerebilsek

5 oyuncu + Şenol Güneş.

Reçete bu ama Samba zor o yüzden ben sadece Britos'a da razıyım :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aşağı yukarı 3-3.5 arası bir maaş ister ve tahminen de imza parası ister çok zor o yüzden.
Ayrıca arz-talep meselesi var. Allah bilir en büyük en az 4 ligden teklif almıştır onu da düşünmek lazım :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Becerebilsek

5 oyuncu + Şenol Güneş.

bunların 5ini değil 4ünü alsınlar yönetimin en büyük destekçisi olacam o kadar büyük konuşuyom  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş  seni bir utandırsın da forum seni oklava ile kovalayacak bekle sen  :evillol:
  :utan

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Maxi, Kaboul (Samba-Britos) , Babel (Danny), Belluschi ( Mbia-Barton) transferlerine kabulüm. Kaleci istiyorlarsa Weidenfeller olabilir, Romero olabilir , Neto imkansız ama yoklanabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

Ersan-Pedro-Tosic-Atınç-Miloseviç baya baya zayıf olur

maxi var işte

Çevrimdışı idil

bunların 5ini değil 4ünü alsınlar yönetimin en büyük destekçisi olacam o kadar büyük konuşuyom  :evillol: :evillol:

benim dediklerim fiyat olarak bundan az??????

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca arz-talep meselesi var. Allah bilir en büyük en az 4 ligden teklif almıştır onu da düşünmek lazım :biggrinking:
M.Utd'a gideceği konuşuluyor ne kadar doğrudur bilememm belki Fener'de yokluyor olabilir :icool:

Çevrimdışı Çağrı

maxi var işte

Bunlar stoper :D

Maxi sağ bek stoperlerimiz çok zayıf hiçbir özellikleri yok ve kısalar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Becerebilsek

5 oyuncu + Şenol Güneş.

iyi de bu beş oyuncu alındıktan sonra
dersin bak Şenol hoca takımı şampiyon yaptı
o takımı bende şampiyon yaparım @Çağrı