Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunlara ek olarak mı? en az fiyata en az oyuncu sayısını söyledim ben mantıklı olmaya çalıştım. olamaz mı dediklerim? sadece 4 transfer?
alternatifler mi bunlar?
Katılmıyorum.Ben Denizli'nin en önemli özelliğini söyleyeyim. Doğru zamanda doğru takımı seçer.Kazanamayacağı topa hiç girmez bu yüzden kazanır hep.30 defa teklif yapıldıysa 3 büyüklerden 6 kez kabul etmiş ve kazanmıştır.Daha zayıf takımı ya da şampiyon olamayacak takımı seçtiğini görmedim ben.Şenol Güneş aksine yoktan varetmeye çalışan bir adam. Bu yüzden Denizli zaten kendi geçmez Beşiktaş'ın başına çünkü favori değil Beşiktaş.
stoper gelmese ne olur? 12 m euro hiçbişey bunlar için yani demek istediğim class oyuncular. bence 17-18 tutar? bi yaz dönemi transfer bütçesine uygun olur 12 m ise... bir emenike 13 m
şenol güneş geldi gözüyle bakıyorum... "+maxi +samba +mbia +danny" e fitim...
Bunlara ben de fitim hatta ben Maxi ve Danny'ye bile şuan razıyım orta sahaya Belluschi stopere de Britos gelse tamamdır
Stoper gelmezse yine en ufak duran toptan abuk subuk gol yeriz.Ön taraf yetmiyor en basiti Galatasaray'ın önü çok iyi ama Muslera dünyaları çıkardı.Artı sol kanat da gerekecek bu kadar topa giremeyiz sebebi şuan maaş bütçemiz bu kadar zaten. Bir bu kadar daha eklemek demek bunlar.Kurallar var Finansal Fair Play'de giremezler bu kadarına.
kaleci almayacaklarsa de jong niye olmuyor onu niye alamıyoruz anlamıyorum? de jong un değeri yaklaşık 10 m görünüyor transfermaktta demba ba ise 11.5 ????
BecerebilsekMaxi - Samba - Britos - Danny - Belluschi5 oyuncu + Şenol Güneş.
Aşağı yukarı 3-3.5 arası bir maaş ister ve tahminen de imza parası ister çok zor o yüzden.
Şenol Güneş seni bir utandırsın da forum seni oklava ile kovalayacak bekle sen
Ersan-Pedro-Tosic-Atınç-Miloseviç baya baya zayıf olur
bunların 5ini değil 4ünü alsınlar yönetimin en büyük destekçisi olacam o kadar büyük konuşuyom
Ayrıca arz-talep meselesi var. Allah bilir en büyük en az 4 ligden teklif almıştır onu da düşünmek lazım
maxi var işte