2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876799 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Glen Johnson'dan vazgeçtim adam bu sene 28 maçta 1 gol 0 asist yapmış  :D

Çevrimdışı talha

Leicester city i küçümsemek ne haddimize, aşk olsun.  :lol: :lol: :lol: :kop: :kop:

İyi ki varsınız arkadaşlar, iyi gülüyorum ya.

Hacı İngiltere'de ki hiç bir takımı küçümseyemem ben ya. Başlı başına İngiltere yani. Norwich istesin adamlar onları tercih ederler bizi etmezler.  :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Glen geleceğine Serdar kalsın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hacı İngiltere'de ki hiç bir takımı küçümseyemem ben ya. Başlı başına İngiltere yani. Norwich istesin adamlar onları tercih ederler bizi etmezler.  :bawling:

Lig Bazında konuşuyorsanız birşey demem de, Leicester yani takım bazında konuşuyorsanız, o başka birşey.

Çevrimdışı atalay

Leicester city i küçümsemek ne haddimize, aşk olsun.  :lol: :lol: :lol: :kop: :kop:

İyi ki varsınız arkadaşlar, iyi gülüyorum ya.

Bence de kendine uzun uzun gül.  :kop:

Sen kendini dev aynasında zannediyorsun herhalde. Adam EPL oynayacak. 1 yıl üst düzey oynasa orada ilk 6 takıma gidecek.

Enteresan kafalar.  :kop:

Çevrimdışı talha

Bizim yönetim aslında biraz akıllı olsa.

http://www.transfermarkt.com.tr/javier-manquillo/profil/spieler/162029

http://www.transfermarkt.com.tr/raul-jimenez/profil/spieler/206040

İkisini de kiralayabilirsin. L'pool almıyacak adamı muhtemelen.

Jimenez'de bu sene şans bulamadı.

Kiraya verebilirler. İkisi de sana ilaç olur.

Bence de kendine uzun uzun gül.  :kop:

Sen kendini dev aynasında zannediyorsun herhalde. Adam EPL oynayacak. 1 yıl üst düzey oynasa orada ilk 6 takıma gidecek.

Enteresan kafalar.  :kop:

De hade kardeş.

Bana leicester city i anlatma şimdi.  :kop:

Çevrimdışı talha

Lig Bazında konuşuyorsanız birşey demem de, Leicester yani takım bazında konuşuyorsanız, o başka birşey.

Orada durumlar karışık. İngiltere'de üst düzey oynasın piyasası iki üç katına çıkar. Bizde istediği kadar üst düzey oynasın bir yere kadar çıkarabilir piyasasını. O yüzden ben olsam ben de İngiltere'yi tercih ederdim.

Çevrimdışı Ersoy

Juande Ramos teklif geldiğini doğruladı.Ama değerlendirecekmiş somut bir şey yokmuş henüz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

ya siz ne diyorsunuz oyle potansiyeller varki ortalıkta ama gidiyorlar
cahilllerin cahili keskini brezilyaya gonderiyorlar

yani anlıyormusunuz siz su ince detayı
anc futbolu bırakıyorum diyor
yine kalan adamların gorevleri değiştiriliyor sonrada basarı sonrada yeni sezonda yapılanma diyorlar canımı sıkıyorlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Yahu İngiltere arkadaşlar bu.  Sistemi, heyecanı, yayın hakları her şeyiyle bir bütün.

Premier lige çıkacak olan Bournmouth bile küçümsenemez şuan. Hem bütçesi bizimle aynı olacak o bir yana futbolcu açısından düşünün.

Gittiği her maçta heyecan var taraftar var coşku var. Maçını tüm Dünya izliyor tüm Dünya tanıyor o sahaya çıktığın andan itibaren.

Herangi bir Premier lig ekibi devredeyse ikna etmenin iki yolu var. Ya şampiyonlar ligine gideceksin ya da vereceğin para vergiyi düşünce 3 katı filan olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Keskin Adana'ya topçu bulamamış bize mi bulacak ? Ulan iş bilmezleri topluyorlar ona sinir oluyorum.

Çevrimiçi mayguntr

Şu yayın sözleşmesi falan maaşları çoşturdu ingilterede yoksa yapışalım derdim şu adama  :bandit:

Çevrimdışı atalay

De hade kardeş.

Bana leicester city i anlatma şimdi.  :kop:

Ben kimle futbol konuşuyorum. Leicester'ın tarihini bile bilmez bana Leicester'ı anlatma diyor.  :kop:

Tamam, tamam. Tosic, çok büyük oyuncu Almanya, İngiltere, İspanya'da 30 maç oynadı.  :kop:

Çok büyük oyuncu be.  :kop:

EPL'ye giden adamla dalga geçti ya. :s20:

Yahu ingiltere liginin, vasat sıradan küçücük bir takımından bahsediyoruz.

Bak, Konop stoke a gidebilir diyorlar birşey dedik mi? Gider.
Evertona gider, Newcastle a gider, ona lafımız yok.

Niceleri gidiyor bu tip takımlara, tabi ki makuldür ingiltereye gitmek.

Geçen sene premier lige çıkmış takımdan bahsediyoruz sonuç itibari ile.

Çevrimdışı atalay

Yahu İngiltere arkadaşlar bu.  Sistemi, heyecanı, yayın hakları her şeyiyle bir bütün.

Premier lige çıkacak olan Bournmouth bile küçümsenemez şuan. Hem bütçesi bizimle aynı olacak o bir yana futbolcu açısından düşünün.

Gittiği her maçta heyecan var taraftar var coşku var. Maçını tüm Dünya izliyor tüm Dünya tanıyor o sahaya çıktığın andan itibaren.

Herangi bir Premier lig ekibi devredeyse ikna etmenin iki yolu var. Ya şampiyonlar ligine gideceksin ya da vereceğin para vergiyi düşünce 3 katı filan olacak.

Boş ver Çağrı. Bizim lig daha iyi. Bazıları öyle diyor  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Ne güzel dövüşüyonuz  :evillol:

İkinize de sarı kart çıkarsam durur musunuz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ingilterede düzen var futbolcu ahlakı var para var onun haricinde akıllı diyebilicek cok takım yok sonucta endüstriyelleştiği için futbol artık eski partizan eski leicester ortalıkta yok
hem akıl hem para hemde tesislerden dolayı artık onları takım saymıyoruz...
gecmisinden bahsetmeyin yemisim gecmişi,,,bizde geçmişten bahsediyoruzda noluyor her dakika kan kaybı

Çevrimdışı Tolga

Ne güzel dövüşüyonuz  :evillol:

İkinize de sarı kart çıkarsam durur musunuz  :evillol:
Kırmızı çıkartma da sarı çıkartacam derken :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Kusura bakmasın diğer arkadaşlar. Haddini bilmeyen biriyle tartıştığım ve rahatsızlık verdiğim için özür diliyorum.

Hayatta sevmediğim 2 tip insan var. Ukala ve okuduğunu anlayamayan.

Bu ikisini bulunduran adamlarla direk muhabbeti keserim normalde, eh tecrübe böyle birşey olsa gerek, her geçen gün yeni bir şey tecrübe ediyoruz.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

ingilterede düzen var futbolcu ahlakı var para var onun haricinde akıllı diyebilicek cok takım yok sonucta endüstriyelleştiği için futbol artık eski partizan eski leicester ortalıkta yok
hem akıl hem para hemde tesislerden dolayı artık onları takım saymıyoruz...
gecmisinden bahsetmeyin yemisim gecmişi,,,bizde geçmişten bahsediyoruzda noluyor her dakika kan kaybı

Leicester'ın iyi bir geçmişi yok zaten değerli kılan İngiltere Premier Lig'inde oynuyor olması şuan.

Yahu süper ligi champinship'e değişmeyen oyuncular var. Bakın başka lig olsa neyse ama İngiltere bambaşka bir Dünya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

siz bu f.o savunmaya devam edin
adnan polattan bin kat daha beter gonderilecek bu klupten
kendi bile anlamıycak, stadı erken acıcak  ardından gelecek taraftar tepkisini sanıyorki ortecek
hayır tam tersi dahada artacak cnk senollarla keskinlerle toramanlarla olmaz bu işlerrr

Çevrimdışı Çağrı

siz bu f.o savunmaya devam edin
adnan polattan bin kat daha beter gonderilecek bu klupten
kendi bile anlamıycak, stadı erken acıcak  ardından gelecek taraftar tepkisini sanıyorki ortecek
hayır tam tersi dahada artacak cnk senollarla keskinlerle toramanlarla olmaz bu işlerrr

Şenol Güneş  seni bir utandırsın da forum seni oklava ile kovalayacak bekle sen  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Leicester'ın iyi bir geçmişi yok zaten değerli kılan İngiltere Premier Lig'inde oynuyor olması şuan.

Yahu süper ligi champinship'e değişmeyen oyuncular var. Bakın başka lig olsa neyse ama İngiltere bambaşka bir Dünya.

muhakkak izleyici kitlesi en buyuk fark birkere fakat hergun yagmur gunes yuzu gormuyorsun
istediğin parayı alamazsın vergiler fena boyutta o sebeble ben topcu olsam herturlu ucarım türkiyeye:)

Şenol Güneş  seni bir utandırsın da forum seni oklava ile kovalayacak bekle sen  :evillol:

imkansız cnk winner değil onuda geçtim yine bu alınacak oyuncular takımı bi tık ileri goturmucek o sebeble hoca iyi olsa ne yazar kafasındayım artık cnk
kadro kendini cok onceden belli ediyor
bizimkiler kaliteyi koruyalım diyorlar ileriye tasıyalımı dusunmuyorlar
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 19:55:35 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Oklava hazır zaten :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...