2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876844 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen gün İlhan Mansız Fatih Doğan'a zamanı gelince gemileri yakar geliriz abi diye tweet atmış büyük bir ihtimal ile Üzülmez ile yeni td nin kadrosunda yer alacaklar

Çevrimdışı idil

Çok da şart değil onlar kırık benim gözümde biz ne olduğunu bilelim onlar mal mal konuşsun.

3 sene başarısız olunca hepsi çili yavrusu gibi dağılıyor her seferinde.

futbol her geçen gün gelişip daha da zorlaşıyor. ve biz buna kayıtsız kalmamalıyız. yoksa afedersin salak gibi kalıyoruz duygusal bakmıyorum artık aştım bazı şeyleri çünkü duygusal bakarsan başarısız olursun. acil bir şekilde çözüm aramalıyız
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz 2009'da Denizli ile şampiyon olduk ama öbür sene neler olacağını biliyorduk değil mi?

Aynısı bu sene Galatasaray'ın başına gelecek izleyeceğiz.

Bu sene ritim yakalayan 2 sene üstüste şampiyon olur Fener ya da Biz.
İnşallah stadımızla birlikte o ritmi yakalayan biz olucaz :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Biz 2009'da Denizli ile şampiyon olduk ama öbür sene neler olacağını biliyorduk değil mi?

Fener'i şampiyon yapmak için herkes var gücüyle uğraşacak ama bunu durdurmamız lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Abi kaliteli oyuncular gelirse yine şampiyon olabilirler öyle ya da böyle hakem lobi cart curt bir sürü kozları var.

Çevrimdışı Mehmet K

Şener falan diyorlar ya aman diyorum ya adam yanındaki adama pas vermekten aciz. Şener'i izleyeceğime Serdar izleyemeye razıyım ben.

Ek olarak Şenol hoca bizde başarılı olur. Neden mi? Çünkü Şenol hocanın potansiyelli ama vasat performanslı oyuncuları parlatma gibi bi özelliği var ve bunlardan bizde çok var. Eğer bu oyuncuları parlatırsa takımın performansı da artacaktır.

Çevrimdışı Aykutt

Size basın baskısıyla yazıyorum.Td Şenol Güneş sportif direktör veya yardımcı antrenör İbrahim Üzülmez.Kendinizi şimdiden hazırlayın. :hosgeldin

Çevrimdışı idil

td: mustafa denizli
sağ bek: maxi
kaleye:iyi bir kaleci (artık kim olursa Cech tercihimdir gerekirse sponsor bulunsun bişey yapılsın)
ortaya: de jong

toplam 4 transfer şampiyon + uefa yarı final

Çevrimdışı Factatum

Aklı başka yerde olmayan, motive olmuş, sağlığı yerinde bir Mustafa Denizli en iyi Türk seçenektir bizim için. Hırslı ve kesinlikle kaybetmeye tahammülü olmayan biri. Teknik ve taktik yönüyle, oyunu iyi okuması ve müdahaleleriyle fevkalade bir hoca.

Ancak en büyük handikapı; sağlık problemleri ve mücadele edecek gücünün kalıp kalmadığına dair mevcut şüpheler. Sağlıklı bir Denizli, Şenol Güneş ile mukayese bile edilemez. 

Çevrimdışı Mehmet K

kaleye:iyi bir kaleci (artık kim olursa Cech tercihimdir gerekirse sponsor bulunsun bişey yapılsın)

Stoper?

Çevrimdışı idil

Stoper?

sadece bunları alsan dediklerim için yeterlidir.

Çevrimdışı como07

bence bu görüntü baştan sona şenol hocaya şans verilmesi gerektiğini gösteren bi görüntü. interin kadrosuna trabzonun kadrosuna şampiyonlar liginde tek mağlubiyet ki 4 beraberlikki o zmn çok iyi hatırlıorum berabere biten maçın biri lille di galiba son dakika golüyle birinde dson dakika trabzonun direğe vurmasıyla berabere bitti yani o iki maç gelse türkiyedeki şampiyonlar ligi rekoru kıracaktı adam trabzonla bence bir şans verilmeli olmuyosa nasıl olsa luce 1 sene daha kalcakmışya sezon sonu luce kesin gelir artık stad yok para yok transfer yok bnce bundan başka bi seçeğinimiz yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

+Danny +Samba +Britos :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Aklı başka yerde olmayan, motive olmuş, sağlığı yerinde bir Mustafa Denizli en iyi Türk seçenektir bizim için. Hırslı ve kesinlikle kaybetmeye tahammülü olmayan biri. Teknik ve taktik yönüyle, oyunu iyi okuması ve müdahaleleriyle fevkalade bir hoca.

Ancak en büyük handikapı; sağlık problemleri ve mücadele edecek gücünün kalıp kalmadığına dair mevcut şüpheler. Sağlıklı bir Denizli, Şenol Güneş ile mukayese bile edilemez. 

Katılmıyorum.

Ben Denizli'nin en önemli özelliğini söyleyeyim. Doğru zamanda doğru takımı seçer.

Kazanamayacağı topa hiç girmez bu yüzden kazanır hep.

30 defa teklif yapıldıysa 3 büyüklerden 6 kez kabul etmiş ve kazanmıştır.

Daha zayıf takımı ya da şampiyon olamayacak takımı seçtiğini görmedim ben.

Şenol Güneş aksine yoktan varetmeye çalışan bir adam. Bu yüzden Denizli zaten kendi geçmez Beşiktaş'ın başına çünkü favori değil Beşiktaş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'in az çok Ts'de Bursa'da ne oynattığını izledik.

Özellikle direkt oyunu ve yüksek tempoyu benimsiyor.

Bilic, bu takıma kümülatif, kompakt bir oyun oynamayı öğretti.

Sorun şu bazı temel noktalarda sıkıntımız var.

Mesela hücum organizasyonlarımız bireyler üzerinde şekilleniyor. Kutuya adam sokamıyoruz vesaire. Bunun sebebi de oyuncu profili ile alakalı.

O yüzden ismen ne olur bilmiyorum lakin orta sahaya doğru açılan, ekstra bir adam olarak hücum bölgesinde kullanabileceğimiz bir beke.

O beki oyuna sokabilecek, oyuna akıl ve tempo katabilecek bir orta sahaya.

Savunmada liderlik edebilecek topla çıkışları iyi, sertlik düzeyi yüksek manevralı bir stopere.

Son olarak da hücumda o yapamadığımız üretkenlikleri takım oyunu ile yapabilecek bir sol ön oyuncuya ihtiyacımız var.(Yazar burada Danny Miguel'den bahsetmiş.)

Şu transferleri yapalım. Eyvallah, Şenol Hocayı bir de böyle görelim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa deniz isteyenler Duyurulur Bu sene Lig tv de BJK ilgili Tüm yorumlarını izleyin...!  :eyes :eyes :eyes

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Aykutt

Bu arada söylemeden edemeyeceğim Sergen Yalçın'ın gelmesine daha 5 bilemediniz 10 senesi var.Dönüşü muhteşem olacak.

Çevrimdışı idil

dediğim oyuncular yaklaşık ne kadara mal olur sizce?? ve olabilitesi nedir?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Alınması gerekenler :icool:

bunlara ek olarak mı? en az fiyata en az oyuncu sayısını söyledim ben mantıklı olmaya çalıştım. olamaz mı dediklerim? sadece 4 transfer?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu arada söylemeden edemeyeceğim Sergen Yalçın'ın gelmesine daha 5 bilemediniz 10 senesi var.Dönüşü muhteşem olacak.
Ciddi misiniz hocam?
Sergen'den hiçbir halt olmaz maalesef.
Adamın periscope yayınını görmediniz mi ondan kime hayır gelir?

Çevrimdışı Çağrı

dediğim oyuncular yaklaşık ne kadara mal olur sizce?? ve olabilitesi nedir?

Sadece antrenör artı yazdıkların minimum 12 milyon euro.

Onlara ek olarak 1 stoper de gerekecek yani baya baya zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Alınması gerekenler :icool:
Onlara gerek yok bence. (Onlara gerek yok derken diğer arkadaşın dediklerini diyorum ) Bu sene kalecilerin kötü performansı beceriksiz savunmacılar yüzündendi. Bkz. McGregor. Adam şimdi kahraman oldu İngiltere'de. Demem o ki bizim kesinlikle ve kesinlikle kaliteli bi sağ bek ve kaliteli bi stoper hatta iki stoper almamız lazım. Diğer mevkilerimiz öyle abartılacak şekilde eksik değil. Kaldı ki kaleciler Şenol Güneş ile birlikte performans artıracaktır.

Çevrimdışı idil

Sadece antrenör artı yazdıkların minimum 12 milyon euro.

Onlara ek olarak 1 stoper de gerekecek yani baya baya zor.

stoper gelmese ne olur? 12 m euro hiçbişey bunlar için yani demek istediğim class oyuncular. bence 17-18 tutar? bi yaz dönemi transfer bütçesine uygun olur 12 m ise... bir emenike 13 m