2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878765 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

Bu sene gördük ki henüz avrupa başarısı için zamana ihtiyacımız var lige odaklanmamız lazım. Tabi oralarda da gidebildiğimiz yere kadar gidicez :)

Şampiyonluk olmalı şuan tek hayalimiz. Sabrımız kalmadı çünkü. Bıktık renkli eğlencesi izlemekten..

Avrupa performansını hiç bilmiyorum

Bu göreceli bi kavram. Bana göre de biz manyak bi kadro kurmadgmz takdirde şamp olamayız. Düzen belli, müsaase etmiyolar. Ama elindeki oyuncular avrupa arenasında kendilerini göstermek istiyolar daha çok bu hep böyledir. E ben de avrupa kupası almamızın vakti geldigini düşünüyorum. Hele bu sezon ingiliz takımları sağolsun ismimizi avrupada duymayan kalmamıştır muhtemelen. İstikrar lazım, avrupada kalıcı olmak, peşini bırakmamak lazım. Aksi halde bu sene başardıklarımız da boşa gider.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Factatum

şenol hoca ya bir türlü ısınamıyorum bazılarınız nasıl bu kadar rahat? pişman olacağız sanki. bursa, trabzon td'si olabilir şenol hoca. kanıtladığı herhangi başarısı yok, e bizim kadromuz da çok iyi bir td olmazsa sonuç vermiyor. avrupa düşündürüyor.

Aynı fikirdeyim. Şenol Hoca iyi hoş ama winner bir karakter değil. Göze hoş gelen top oynatır. Ama çok gol atarken, çok gol yeriz. Şampiyonluk için çok yeterli değil bence. Ancak Avrupa'da bu sene yaptığımızdan daha iyi iş çıkarabilir. Zira Güneş tam bir turnuva hocası.

Çevrimdışı idil

İdil bu sezon Avrupa hedefimiz bence olmamalı bu yıl mutlaka şampiyon olmalıyız o yüzden yerli bir hoca mantıklı olur.

Şenol Hoca ile Avrupa'da fazla ilerleyemeyiz ona katılıyorum tabi. :)

Bundan bi önceki yorumumu okur musun :D valla bana göre avrupa da kupa daha önemli şampiyonluktan. Alıştık şamp olmamaya :(

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bundan bi önceki yorumu okur musun :D valla bana göre avrupa da kupa daha önemli şampiyonluktan. Alıştık şamp olmamaya :(
Avrupa'da kupa kaldırabilecek seviyeye ancak ve ancak şampiyon olup kadromuzu güçlendirerek gelebiliriz.

Ş.Ligi gelir açısından çok önemli oralarda olmadığımız müddetçe kaliteli ve Avrupa'da kupa kaldırabilecek bir takım kolay kolay olamayız maalesef.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu göreceli bi kavram. Bana göre de biz manyak bi kadro kurmadgmz takdirde şamp olamayız. Düzen belli, müsaase etmiyolar. Ama elindeki oyuncular avrupa arenasında kendilerini göstermek istiyolar daha çok bu hep böyledir. E ben de avrupa kupası almamızın vakti geldigini düşünüyorum. Hele bu sezon ingiliz takımları sağolsun ismimizi avrupada duymayan kalmamıştır muhtemelen. İstikrar lazım, avrupada kalıcı olmak, peşini bırakmamak lazım. Aksi halde bu sene başardıklarımız da boşa gider.
Öyle ama avrupa kendini göstermek isteyen oyuncularla kaynıyor zaten :) Bunların arasında malesef altyapısı bizden çok çok iyi olan Almanya, İspanya gibi ülkeler de var. Hatta orta avrupa takımlarından da bahsedebiliriz. Gerçekçi olmak lazım, avrupa ligleri arasında vasat bir lige sahibiz. Çeyrek finallere bile 10-20 senede bir çıkıyor takımlarımız. Öncelikle bunda bir istikrar sahibi olmamız lazım.

Her sene çeyrek final, yarı final gibi başarılar olması lazım ki ondan sonra avrupa kupası için "gerçekten" iddialı olabilelim :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ferdi1903

selamun aleyküm arkadaslar, bütün gün iste oldum icin pek olan biteni takip edemedim, bugün olan biten bisey varmi kisa özet gecen olursa sevinirim

Çevrimdışı Tolga

selamun aleyküm arkadaslar, bütün gün iste oldum icin pek olan biteni takip edemedim, bugün olan biten bisey varmi kisa özet gecen olursa sevinirim
Aleyküm Selam transferle ilgili bir tek Tosic'in maliyeti açıklandı o kadar yeni bir gelişme yok yani :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ferdi1903

Aleyküm Selam transferle ilgili bir tek Tosic'in maliyeti açıklandı o kadar yeni bir gelişme yok yani :)
saol tolga kardesim, desene allaha emanet gidiyoruz allah sonumuzu hayir etsin. korkum suki yeni stda besiktas taraftari umutsuz girecek ve hersey gene alt üst olacak

Çevrimdışı idil

Avrupa'da kupa kaldırabilecek seviyeye ancak ve ancak şampiyon olup kadromuzu güçlendirerek gelebiliriz.

Ş.Ligi gelir açısından çok önemli oralarda olmadığımız müddetçe kaliteli ve Avrupa'da kupa kaldırabilecek bir takım kolay kolay olamayız maalesef.

Kesinlikle katılmıyorum. Ben de iddia ediyorum avrupa ya odaklandıgımız zaman finale çıkmak şikeli bir ligde şamp olmaktan daha kolay. düzen belli hala nasıl konuşabiliyoruz bunu? Yahu adamlar kırmızı kart görmeden şamp oldular bizim futbolcumuz çizgiye bastı diye oyundan atıldı. Bu 40 sene önce de böyleymiş şimdi de böyle. Sert, çamur oyuncun yoksa işlemiyor TÜRİYE LİGİNDE. Avrupa gelirsek, bilmiyorum dnipro izlediniz mi. Brugge u izledik malum, bizden iyi bir takım mıydı? 3te birimiz kadardı. Resmen biz nasl liverpool u elediysek öyle elediler bizi. İşte o brugge u dnipro 1-0la zor geçti. Finale kadar çıktı. Finali izlediniz mi diye sorcam? Bol gollü, açık futbollı bir finaldi, ufak bir hata yapan elendi, diğer kupayı aldı. Biz sevilla yla kapışırdık bu sene.

@Yusuf Tekeli
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 01:58:33 idil ]

Çevrimiçi mayguntr

Ben şu Şenol Güneş'in takımları çok gol atar çok yer meselesine de pek şey etmiyorum. Bursada son dönemde böyle oldu diye biraz öyle bir izlenim oluştu insanlarda. Bursanın maçlarını zevk aldığım için izliyordum Stoperleri çok kötü ayrıca sakatda verdiklerinden orta saha adamları defansda oynadı ayrıca orta sahada hep 2 tane ayağı iyi olan adam oynatır Ş.Güneş (Ozan-Belluschi) , (Selçuk-Colman) ondan biraz kırılgan oluyo takımları ama http://www.tff.org/default.aspx?pageID=1059 şampiyon oldukları sezona bakınca ligin en az gol yiyen takımını çalıştırmış bu adam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aleyküm Selam :)

Videoyu açma gereği duymadım :lol:
Konoplyanka'dan da bahsediyo. 2 milyondan 5 senelik önermişiz. Danny ve Kono'yla Erdal Torunoğulları ilgileniyomuş.

O değilde adamın aklı kayar be oralarda :bandit: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

saol tolga kardesim, desene allaha emanet gidiyoruz allah sonumuzu hayir etsin. korkum suki yeni stda besiktas taraftari umutsuz girecek ve hersey gene alt üst olacak
Ne demek rica ederim bekliyoruz bakalım önümüzdeki aylarda neler olacak :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kesinlikle katılmıyorum. Ben de iddia ediyorum avrupa ya odaklandıgımız zaman finale çıkmak şikeli bir ligde şamp olmaktan daha kolay. düzen belli hala nasıl konuşabiliyoruz bunu? Yahu adamlar kırmızı kart görmeden şamp oldular bizim futbolcumuz çizgiye bastı diye oyundan atıldı. Bu 40 sene önce de böyleymiş şimdi de böyle. Sert, çamur oyuncun yoksa işlemiyor TÜRİYE LİGİNDE. Avrupa gelirsek, bilmiyorum dnipro izlediniz mi. Brugge u izledik malum, bizden iyi bir takım mıydı? 3te birimiz kadardı. Resmen biz nasl liverpool u elediysek öyle elediler bizi. İşte o brugge u dnipro 1-0la zor geçti. Finale kadar çıktı. Finali izlediniz mi diye sorcam? Bol gollü, açık futbollı bir finaldi, ufak bir hata yapan elendi, diğer kupayı aldı. Biz sevilla yla kapışırdık bu sene.
Haklısın ama böyle takımlar arada yapabiliyor böyle ataklar. Bate borisov da öyleydi mesela. Ama dediğim gibi önce istikrar, sonra başarı :)

Çevrimdışı Tolga

Aleyküm Selam :)
Konoplyanka'dan da bahsediyo. 2 milyondan 5 senelik önermişiz. Danny ve Kono'yla Erdal Torunoğulları ilgileniyomuş.

O değilde adamın aklı kayar be oralarda :bandit: :evillol: :evillol:
Danny gelsin dertler bitsin Konoplyanka'yı alamayız çünkü :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny gelsin dertler bitsin Konoplyanka'yı alamayız çünkü :D
Aynen :evillol: Erdal bey kendine bi transfer yapmadan sağ salim dönse bari :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı idil

Haklısın ama böyle takımlar arada yapabiliyor böyle ataklar. Bate borisov da öyleydi mesela. Ama dediğim gibi önce istikrar, sonra başarı :)

Ben de ilk olarak istikrara parmak basıyorum zaten. Kesinlike her sene en az yarı final hedefimiz olmalı ama tabiki maç maç bakılmalı. Neyse, yine aynı konuya dönücem işte bunun için avrupa takımlarını da tanımlayabilecek analiz edebilecek bir hocaya ihtiyacımız var

Çevrimdışı Tolga

@Yusuf Tekeli
Şuna katılıyorum UEFA'da kupa kaldırmak çok anormal birşey değil aslında fakat henüz bizim kadro kalitemiz ve tecrübemiz final görecek kadar yeterli değil bu sezonun son maçlarında çok net belli oldu.

Şuna da katılmıyorum tamam Gs kırmızı kart görmeden şampiyon oldu evet onlar kollanıyor ama son 5 maça lider girip şampiyonluğu kendimiz verdik yani elimize gelmişti ama biz değerlendiremedik.

Çevrimdışı Tolga

Aynen :evillol: Erdal bey kendine bi transfer yapmadan sağ salim dönse bari :biggrinking: :biggrinking:
Ona da hiç güvenmiyorum ya neyse :bandit:

Çevrimdışı atalay

Belluschi zu Besiktas

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de ilk olarak istikrara parmak basıyorum zaten. Kesinlike her sene en az yarı final hedefimiz olmalı ama tabiki maç maç bakılmalı. Neyse, yine aynı konuya dönücem işte bunun için avrupa takımlarını da tanımlayabilecek analiz edebilecek bir hocaya ihtiyacımız var
Avrupa arenası başka bir yer ya. Orda iş gerçekten çok çok daha zor. Bizim ligde sadece kaliteyle veya sadece takım oyunuyla bir yerlere gelebilirsin.

Orda ikisinin de olması gerekiyor. Bunun için iyi oyunun yanında çok kaliteli oyunculara da ihtiyacın var. Dolayısıyla iş yine paraya bakıyor takım oyununu, analiz etmeyi, şirketleşmeyi, koordineli çalışmayı başarsak bile :)

Çevrimdışı idil

Şuna katılıyorum UEFA'da kupa kaldırmak çok anormal birşey değil aslında fakat henüz bizim kadro kalitemiz ve tecrübemiz final görecek kadar yeterli değil bu sezonun son maçlarında çok net belli oldu.

Şuna da katılmıyorum tamam Gs kırmızı kart görmeden şampiyon oldu evet onlar kollanıyor ama son 5 maça lider girip şampiyonluğu kendimiz verdik yani elimize gelmişti ama biz değerlendiremedik.

Kusura bakmayın ben bir türlü kendi takımıma suç bulamıyorum, bulmamalıyım da çünkü. Peki neden ben takımını düşüneyim ilk?? Neden kendi hatamı yapamıyorum? Neden bunlara katlanmak zorunda kalayım? İşte bize düşündürtmek istedikleri bu zaten, neymiş efendim gs kollansa ne olur sen de en önemli maçı kaybettin..kaybederim istersem sana ne kardeşim??

Çevrimdışı Tolga

Kusura bakmayın ben bir türlü kendi takımıma suç bulamıyorum, bulmamalıyım da çünkü. Peki neden ben takımını düşüneyim ilk?? Neden kendi hatamı yapamıyorum? Neden bunlara katlanmak zorunda kalayım? İşte bize düşündürtmek istedikleri bu zaten, neymiş efendim gs kollansa ne olur sen de en önemli maçı kaybettin..kaybederim istersem sana ne kardeşim??
Bu düzeni değiştireceksek ama öyle ama böyle şampiyon olmak zorundayız da olamıyoruz işte.