2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876509 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı idil

Bu düzeni değiştireceksek ama öyle ama böyle şampiyon olmak zorundayız da olamıyoruz işte.

Ya da avrupada kupa alıcaz:)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Sözleşmesi devam ediyor mu?
Sözleşmesi bu yaz bitecek.(30 Haziran'da bitiyor sözleşmesi)
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 02:20:05 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Dnipro ornegi club brugge ornegi uç ornekler her sene surpriz 1 takim finale cikiyor zaten amac o surpriz takim olmak olmamalı bizdende cıktı 1 kere 2000 de o kadar.Amac senin kalıcı olman dnipro degil sevilla olmak lazım onlar icinde once ligte sampiyonluk sart
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı idil

Dnipro ornegi club brugge ornegi uç ornekler her sene surpriz 1 takim finale cikiyor zaten amac o surpriz takim olmak olmamalı bizdende cıktı 1 kere 2000 de o kadar.Amac senin kalıcı olman dnipro degil sevilla olmak lazım onlar icinde once ligte sampiyonluk sart

Sevilla nın şampiyon olma şansı bile yok ambargo koydular avrupa ligine.. Keşke bizim ligimiz de adil bir lig oldaydı belki birçok takımımız her sene avrupa da bir yerlere gelirdi
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Bitti belluschinin

Danny'i neden hala bitirmediğimiz belli oldu o zaman.

Çevrimdışı Tolga

Danny'i neden hala bitirmediğimiz belli oldu o zaman.
Danny ile Belluschi'nin alakasını çözemedim :alala:

Çevrimdışı Renton

Sevilla nın şampiyon olma şansı bile yok ambargo koydular avrupa ligine.. Keşke bizim ligimiz de adil bir lig oldaydı belki birçok takımımız her sene avrupa da bir yerlere gelirdi
Bizim ligte sampiyonluk=ispanyada 4-5. Boyledir bu isin mantıgı kaliteye bakarsak bizim isimiz zor avrupada bekleme sen bence :D

Danny ile Belluschi'nin alakasını çözemedim :alala:

OOS ikisi de.Tarzları farklı olsada

Bizim ligte sampiyonluk=ispanyada 4-5. Boyledir bu isin mantıgı kaliteye bakarsak bizim isimiz zor avrupada bekleme sen bence :D
4-5 iyimser olmuş bence :)

İlk 3'e Real-Barca-ATM yazsan Sevilla veya Valencia'dan birini geçecek takım yok bizde.Bence bizim klüpler şuanda Malaga-Bilbao seviyesinde falan...

Çevrimdışı Tolga

OOS ikisi de.Tarzları farklı olsada
Danny sol kanat olarak düşünülüyor ki esas yeride orası tabi forvet arkası gibide oynayabiliyor ama orada Sosa olduğu için sol kanatta oynar gelirse.

Belluschi alınırsa Sosa'nın arkasındaki 2'liden biri olur.

Belluschi-Tolgay-Sosa gibi yani. :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny sol kanat olarak düşünülüyor ki esas yeride orası tabi forvet arkası gibide oynayabiliyor ama orada Sosa olduğu için sol kanatta oynar gelirse.

Belluschi alınırsa Sosa'nın arkasındaki 2'liden biri olur.

Belluschi-Tolgay-Sosa gibi yani. :ok:
Bizim için görünen en iyi orta saha şuan için Tolgay-Belluschi-Sosa olur, solda Danny, sağda Töre. Tabi gönül ister M'bia ama işte :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yalnız Şenol Güneş+Belluschi gelse bizim tüm bursa deplasmanları hükmen 3-0 galip olabilir :D

Çevrimdışı atalay

? - Maxi - Samba - Britos - Tosic / Motta ; Belluschi - Tolgay - Sosa ; Danny - Töre - Demba

Şu 5 free transfere de zor diyorlarsa kapatalım dükkanı.

Çevrimdışı Tolga

Bizim için görünen en iyi orta saha şuan için Tolgay-Belluschi-Sosa olur, solda Danny, sağda Töre. Tabi gönül ister M'bia ama işte :D
Şu saatten sonra Belluschi'ye hayır demem Gosso'dan falan iyidir en azından adam kaç sene Porto'da direk oynadı :D

Çevrimdışı Renton

4-5 iyimser olmuş bence :)

İlk 3'e Real-Barca-ATM yazsan Sevilla veya Valencia'dan birini geçecek takım yok bizde.Bence bizim klüpler şuanda Malaga-Bilbao seviyesinde falan...
Bayagı iyimser zaten gercekten koysak orta sıra takımı oluruz orda bilbao seviyesinde olsak super san mamesi var adamların

Çevrimdışı Tolga

? - Maxi - Samba - Britos - Tosic / Motta ; Belluschi - Tolgay - Sosa ; Danny - Töre - Demba

Şu 5 free transfere de zor diyorlarsa kapatalım dükkanı.
Aynen öyle şu transferleri yapabilmemiz lazım normal şartlarda.

Çevrimdışı Renton

Şu saatten sonra Belluschi'ye hayır demem Gosso'dan falan iyidir en azından adam kaç sene Porto'da direk oynadı :D
Belluschi teknigi en iyi 8 numaralardan ligteki tolgay-belluschi-sosa pas trafigi dehset olur ama savunma zaafları olur senol hoca affetmez ama boyle oynar

Çevrimdışı Tolga

Belluschi teknigi en iyi 8 numaralardan ligteki tolgay-belluschi-sosa pas trafigi dehset olur ama savunma zaafları olur senol hoca affetmez ama boyle oynar
Şenol Hoca gelirse bazen Tolgay-Oğuzhan-Sosa 3'lüsünü bile görebiliriz :evillol:

Çevrimiçi mayguntr

bellushi ile tam hobbit takımı oluruz yanlız , zaten kısa olan takımdan 1.87(Atiba) lik adamı çıkarıp 1.71 lik adamı koyunca  :D

Çevrimdışı Tolga

bellushi ile tam hobbit takımı oluruz yanlız , zaten kısa olan takımdan 1.87(Atiba) lik adamı çıkarıp 1.71 lik adamı koyunca  :D

Evet böyle bir durumda var tabi ama eldeki alternatiflerde belli :icool:

Çevrimdışı atalay

Belluschi ile kısalıyorsun da Samba, Britos, Tosic, Danny ile uzuyorsun.  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:tabe: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Manyağın biri de Tosic'in instagram hesabındaki eşiyle fotoğrafına şunu yazmış; "Beşiktaşlı delikanlıya yakışmaz böyle şeyler"  :kop:

Hayırdır ne zamandan beri evli olmak ayıp oldu :evillol: