Bu da benim kadrom.Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum ama bir umut var işte...
Sol kanat'ta Sosa oynamali, 60dan sonra sosa veya danny 10'da kalip sol taraf'ta Kerim oynamali. Töre formsuz oldugu dönemlerde de Olcay'a tekrar sans verilmeli.
Defans pek de onemli degil aslinda, yalnizca Avrupa maçlarinda önemli, fakat biz Avrupa Liginde oynayacagimiz için pek de önemli degil bence. Ligde oynadigin 34 maçin en az 25'inde topa sahip olma oranin %65'lerde, rakip sadece kontra geliyor, o da maçta 3-4 kez. Gol attikca pek sorun yok.
O yüzden burada ki defansif transferlerin gerçeklesecegini sanmiyorum. O kaliteli stoper ve kaleci transferi Sampiyonlar Ligi için yapilir. Bu transfer dönemi alinirsa belki bir bek alinir, gerisine zaten gerek yok. Senol Gunes'in her kaleci'yi yildiz yapma kabiliyetini hepimiz biliyoruz, kaleci'ye de gerek yok.
Unutmayalim 30. hafta stadsiz lider ve sampiyonlugun en büyük adayi'dik. Sonra olanlar ise sanssizlik, yani Bilic'in hatalari, Gaziantep maçinda 30 suttan hiçbirinin gol olmamasi. Galatasaray'da Muslera faktörü basrol oldu ve sampiyon oldular. Kadromuz kesinlikle yetersiz degil. Atiba'nin yerine bir oyun kurabilen defansif orta saha, bir hem 10 hem kanatta oynayabilen oyuncu yeter de artar sampiyonluk için.
Bu forumun bu kadar karamsar olmasini anlayamiyorum, arkadaslar bu sene 55 maçla rekor kirdik, rakipler ise yalnizca lig'de yaristilar (yaris da demeyelim fener'in penaltilarina, galatasaray'in hakem sansina!), senin stadin yok, ve buna ragmen ligin son haftalarina kadar basabas yaristin. Sanki biz 55 puan, Galatasaray 82 puan'la ligi bitirmis gibi davrananlar var. Bakin Hamit bile kutlamalardan sonra 'Besiktas kadar yetenekli olmasak da, mucadele ede ede kazandik' diyor. Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde, önümüzde ki sezon tüm sartlar bizim lehimize olacak. Siz medyanin Ibrahimovic, Van Persie haberlerinin gazina gelip korkmayin, yazilan hersey yalan. Bir tane Tolgay ayarinda futbolcu alamaz onlar, üstüne Fener yaslaniyor, Melo gidici vesaire. Mantikli düsünün: stadin devre arasi gibi açildiginda ekstra bir gaz gelmesi, Senol hoca'nin gençlerle gösterdigi malum performans ve bunun üstüne artik bu sene bu takim gercekten oturacak. Samet Aybaba takim kimyasini yerlestirdi, Bilic iki sezon futbol bilgisini yerlestirdi, simdi Senol hoca kupa almayi ogretecek. Inanin çocuklar, o sene bu sene!