2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878965 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Yok abi Gosso falan :D M'bia gelse şuan muazzam olur ya gerçekten :bandit:

Badem'i çözdüm ben o duymadım diyorsa o adam gelmiştir bile. Gosso hayırlı olsun :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Kerim saat dembaya çinden iyi bir teklif var dedi kulup kabul etmis demba isterse transfer gerceklesir diyor kerim abi bos konusmaz az konusur oz konusur.Ama dembanın gidecegini hic sanmıyorum.Aksam yagizda soyledi dembaya teklif oldugunu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Kerim saat dembaya çinden iyi bir teklif var dedi kulup kabul etmis demba isterse transfer gerceklesir diyor kerim abi bos konusmaz az konusur oz konusur.Ama dembanın gidecegini hic sanmıyorum.Aksam yagizda soyledi dembaya teklif oldugunu
Fırat'ta söyledi az önce :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Aykutt

Arkadaşlar iyi geceler şimdi Mbia gelmeyecek Tolgaydan sonra bir çelme daha yemek istemez Trabzonspor.Bu arada  Şenol Güneş hepimize hayırlı olsun.:claps:

Çevrimdışı Kemal

Demba ba kedi köpek yenen yere gider mi hic

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş i 40 tan fazla yazdınız ısınmaya başladım adama  :D İyi geceler herkese
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny'yle her konuda anlaşıldı, bilic kalsaydı 1-2 günde imzayı atardı yeni hocaya bağlı diyor :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Danny'yle her konuda anlaşıldı, bilic kalsaydı 1-2 günde imzayı atardı yeni hocaya bağlı diyor :ebebe:
Kim diyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Factatum

Zift medyasına göre Fikret Başkan, Avcı'da ısrarcıymış. Ama Gümüşdağ izin vermediği için olmamış.  :evillol:

Şaka gibi yahu! Ben Denizli gelecek diye düşünüyorum. Güneş'e göre göze hoş gelen bir futbol izlemeyiz. Ancak daha rekabetçi bir takım oluruz. Denizli Türkiye'deki iki winner hocadan biri.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol olursa yardımcı Gökhan Keskin olacağmış :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı muhalefet

Bıyıklı yine at yalanı öpeyim inananı modunda. Ya bu kadar da insanların duygularıyla oynanmaz.

Çevrimdışı idil

brugge, varşova şampiyonluktan daha çok içimde kaldı. avrupa tecrübeli hoca istiyorum o yüzden  :by2:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aaakee yazmayın diyor :kop: :kop:

Çevrimdışı idil

şenol hoca ya bir türlü ısınamıyorum bazılarınız nasıl bu kadar rahat? pişman olacağız sanki. bursa, trabzon td'si olabilir şenol hoca. kanıtladığı herhangi başarısı yok, e bizim kadromuz da çok iyi bir td olmazsa sonuç vermiyor. avrupa düşündürüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şenol hoca ya bir türlü ısınamıyorum bazılarınız nasıl bu kadar rahat? pişman olacağız sanki. bursa, trabzon td'si olabilir şenol hoca. kanıtladığı herhangi başarısı yok, e bizim kadromuz da çok iyi bir td olmazsa sonuç vermiyor. avrupa düşündürüyor.
Ama şunları da görmek lazım. Ts'ye gitti; Selçuk, Burak, Colman, Umut, Onur gibi oyuncuları parlattı ve şampiyon yaptı sayılır.

Bursa'ya gitti; Volkan, Emre, Serdar, Aziz, Şener, Ozan gibi oyuncuları parlattı. Tabi burda sormak lazım neden 6. oldun diye ama en azından kupa finaline çıktılar diyebilirim kendi gördüğüm iyi yönleri olarak.

Ayrıca ligi bilen ve tecrübe sahibi bir hoca. Camiayı biliyor. Derbi havalarını biliyor. Falan filan işte.. :D

Çevrimiçi mayguntr

Dünya üçüncülüğü  kanıtlanılmış bir başarıdır.2002 uefa year of the coach olmak başarıdır bence.  Yurt dışı tecrübesi ne kadar Kore falan olsa da artı bir vizyon katmıştır diye düşünüyorum. Hiç bir zaman 3 büyükler kadar büyük bütçeyle bir takımı çalıştırmadı.Şampiyonluk görmek istiyor o da bundan dolayı istekli de olacaktır. Oyuncuları kariyerlerinin dibinden alıp parlatması zaten meşhur biz de de Kerim,Töre,Atınç,Franco,Günay,(m.demirci gülmeyin :P) gibi yetenekler var bence güzel bir uyum oluşacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünya üçüncülüğü  kanıtlanılmış bir başarıdır.2002 uefa year of the coach olmak başarıdır bence.  Yurt dışı tecrübesi ne kadar Kore falan olsa da artı bir vizyon katmıştır diye düşünüyorum. Hiç bir zaman 3 büyükler kadar büyük bütçeyle bir takımı çalıştırmadı.Şampiyonluk görmek istiyor o da bundan dolayı istekli de olacaktır. Oyuncuları kariyerlerinin dibinden alıp parlatması zaten meşhur biz de de Kerim,Töre,Atınç,Franco,Günay,(m.demirci gülmeyin :P) gibi yetenekler var bence güzel bir uyum oluşacak.
:tabe:

Çevrimdışı idil

Ama şunları da görmek lazım. Ts'ye gitti; Selçuk, Burak, Colman, Umut, Onur gibi oyuncuları parlattı ve şampiyon yaptı sayılır.

Bursa'ya gitti; Volkan, Emre, Serdar, Aziz, Şener, Ozan gibi oyuncuları parlattı. Tabi burda sormak lazım neden 6. oldun diye ama en azından kupa finaline çıktılar diyebilirim kendi gördüğüm iyi yönleri olarak.

Ayrıca ligi bilen ve tecrübe sahibi bir hoca. Camiayı biliyor. Derbi havalarını biliyor. Falan filan işte.. :D

avrupada bu sene yine liverpool, dortmund bir dolu güçlü takım olacak. en güçlüleri bize gelecek söylemeye gerek var mı. bilmiyorum, avrupa kupası lazım bize.

Örneğin, karşına tazı gibi liverpool, tottenham , manchester çıktıgında neler yapabilir şenol hoca?
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 01:40:54 idil ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

avrupada bu sene yine liverpool, dortmund bir dolu güçlü takım olacak. en güçlüleri bize gelecek söylemeye gerek var mı. bilmiyorum, avrupa kupası lazım bize.
Bu sene gördük ki henüz avrupa başarısı için zamana ihtiyacımız var lige odaklanmamız lazım. Tabi oralarda da gidebildiğimiz yere kadar gidicez :)

Şampiyonluk olmalı şuan tek hayalimiz. Sabrımız kalmadı çünkü. Bıktık renkli eğlencesi izlemekten..

Avrupa performansını hiç bilmiyorum

Çevrimdışı Tolga

Örneğin, karşına tazı gibi liverpool, tottenham , manchester çıktıgında neler yapabilir şenol hoca?
İdil bu sezon Avrupa hedefimiz bence olmamalı bu yıl mutlaka şampiyon olmalıyız o yüzden yerli bir hoca mantıklı olur.

Şenol Hoca ile Avrupa'da fazla ilerleyemeyiz ona katılıyorum tabi. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli