2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870865 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı safa burak

Duyum alip once heyecanlanip olmayinca uzulmek yerine veya aldiginiz duyuma once sinirlenip sonra rahatlamak yerine hic duyum almayin :)
Ben oyle yapiyorum 1 haftadir kim gelir kim gelmez diye hic bakmadim biz zaten yonetim tarafindan dikkate alinmadigimiz belli neden kendimizi strese sokuyoruz

Çevrimdışı Alper1903

Benim on birim bu ama yaparlar mı bilemem.

Romero

Maxi ( Glen Jonhson )

Samba ( Kaboul )

Pedro

Tosic ( Mecburen )

Tolgay

Barton ( M'bia çok isterim ama imkansız )

Töre

Babel ( Gelecek gibi Olcay'dan iyidir )

Sosa

Demba

Sosa'yı unutmuşum  :D

Barton'i hic izlemedim nasildir bu adam psikopatligi disinda?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ŞAMPİYONLUK.

Franco daha oynamaz bu takımda.Hem yetersiz hem de satış listesinde başı çekiyor büyük ihtimal

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Barton'i hic izlemedim nasildir bu adam psikopatligi disinda?

Türkiye'de iş yapar piskopatlık
Emre-Melo falan bize de lazım bunlardan bir tane

Çevrimdışı forzatunga

Franco ağır olmasa mükemmel adam, ama işte handikapı büyük baya.Geri kalan özellikleri çok çok iyi

Çevrimdışı ucanlaz

Haber 1903 aklınca provokasyon yapıyor. Önce beklentiyi yükseltip sonra en sefil transfer iddialarını piyasaya sürüyor. Yarın bu isimlerin yalan olduğu anlaşılınca da, ya uğraşıp alamadılar diyecekler, ya da seyirci baskısıyla vazgeçildi diyecekler. Bütün yıl en küçük bir tökezlemede de, zaten bu yönetim .. oyuncunun peşinden koştu diyecekler. Kulübü ele geçirmek için bu kadar iğrençleşebilen adam başkan olduğunda amigolara da, gazetecilere de, menejerlere de para yedirip kulübü de batırır, Fulyayı peşkeş çekip geleceği de batırır.

Vizyon sahibi yorumcu arkadaşlar da "ama o q7 yi getirdi " diye vizyon sahibi başkanların

+1903  :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

Jesus gelmez zaten gelmesin de nasıl göndereceğimizi bilemeyiz.

Gosso filan yalan haberdir.

Oturun Şenol hocayı bekleyin şimdilik sonra bakacağız duruma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

#DemirörenForFifaPresident
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Beyler ne lawal i ,ne gossosu Allah aşkına ,gaza gelmeyelim hemen .Yok artık der geçerim ben o haberlere.
Ben teknik direktör olarak murat yakını görmek isterim ,sizin dşüncelerinizi merak ettim .
Murat yakın olmuyorsada,Zago geçsin takımın başına .luce ukraynadan yardımcı olur zagoya.

Çevrimdışı sosyalkartal

bir oyuncunun isminin gündeme henüz gelmemesi şaşırtıcı transferin bu zamanları gökhan inler konuşulması lazımdı unuttular mı acaba  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Beyler ne lawal i ,ne gossosu Allah aşkına ,gaza gelmeyelim hemen .Yok artık der geçerim ben o haberlere.
Ben teknik direktör olarak murat yakını görmek isterim ,sizin dşüncelerinizi merak ettim .
Murat yakın olmuyorsada,Zago geçsin takımın başına .luce ukraynadan yardımcı olur zagoya.

Maceraya hic gerek yok derim hocam. Senol hoca gelsin.

Çevrimdışı Anil

Bencede Murat Yakın iyi bir seçenek olabilir.

Şenol Güneş bence çok mantıklı bir hamle olur takımdaki gençler seviye atlar.

Çevrimdışı ozan062

cok iyi dedin zago luce ikilisi aynı
terim ile hamza ikilisinin getirdiği sampiyonluk bilgileri gibi
bence en mantıklı hamle bu olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş Zago ikilisi olsun  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:D Hamza boşta olsa Beşiktaş'ın başına istermisin . Bu gün Beşiktaş'a yapılan haksızlıkların onda biri terimin takımına yapılsa yılda üç maç takımın başında anca çıkar. Şampiyonluğu gs ye yukarıdan verilen talimatlarla ağlak oğlu YD hediye etmiştir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

bir oyuncunun isminin gündeme henüz gelmemesi şaşırtıcı transferin bu zamanları gökhan inler konuşulması lazımdı unuttular mı acaba  :lol:

Sezon başı şuan, sezon sonunu bekliyorlardır. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş Zago ikilisi olsun  :icool:

senol gunes bu ligde farkmı yaratmıs da zagoyla ikili olsun :evillol:

:D Hamza boşta olsa Beşiktaş'ın başına istermisin . Bu gün Beşiktaş'a yapılan haksızlıkların onda biri terimin takımına yapılsa yılda üç maç takımın başında anca çıkar. Şampiyonluğu gs ye yukarıdan verilen talimatlarla ağlak oğlu YD hediye etmiştir.

yok yok o anlamda değil,, verdiği kucuk bilgilerle onun ligde iyi yerlere gelmesine yetti cnk adam bu işleri iyi biliyor
ne zamanki avrupa ligi diceksin hem terime hem hamzaya patlarlar niye cnk orayı bilmezler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

An itibari ile bende karar verdim, haber1903 maksatlı haberler yapıyor.

Haber1903 ü severdim, net haberler verirdi ama son dönemde hiç iyi işler yapmıyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'dan başkası bizi şuan idare edemez zaten birçok problemimiz var bir de yabancı getirip başka bir sorunla uğraşmayalım Juande Ramos gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

5 aydır haber alamayan haber1903 1 günde 5 tane özel haber aldı öyle mi?

Ne diyim ki ben. İnanmayın arkadaşlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yukarıda yazdım. Adamlar boşta hangi hoca varsa , bonservisi elinde hangi futbolcu varsa Beşiktaş'a getiriyorlar. Bunlardan biri doğru çıkarsa biz yazmıştık diyecekler  :D Ayrıca yukarıda, beklentiyi yükseltip yönetimi küçük düşürme politikaları var diye yazan oldu ve buna da katılıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı EagleForce

para yok deniyor ama ne adamlara ne paralar verildi ve verilmeye devam ediyor. gunahlari boynuna birileri hala batmis klubun sagda solda kalmis kaymagini yemege calisiyor. 

Çevrimdışı Tolga

:bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...