2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867861 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ömer

Bunun bütçeyle direkt olarak bağlantısı olmadığı ortada.

Mbia gibi bir adam varken Gosso ile uğraşıyorsak bu tek başına bütçeyle açıklanamaz.
Eğer gosso gibi adamlar gelecekte boşa para vermesinler yıllardır butip adamlara bi ton para ödendi en azından alt yapıdaki topçular oynasın

Çevrimdışı rawen54

Yakında olacak olan hücum hattımız:

Kweuke

Babel    Sezer Ö.   Burhan

Ne canlar yakar be.

UEFA Avrupa Ligi finali garanti... Tadından yenmez... Burhan'ı seneye Real'e kakalarız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı adil arif

Haber 1903 aklınca provokasyon yapıyor. Önce beklentiyi yükseltip sonra en sefil transfer iddialarını piyasaya sürüyor. Yarın bu isimlerin yalan olduğu anlaşılınca da, ya uğraşıp alamadılar diyecekler, ya da seyirci baskısıyla vazgeçildi diyecekler. Bütün yıl en küçük bir tökezlemede de, zaten bu yönetim .. oyuncunun peşinden koştu diyecekler. Kulübü ele geçirmek için bu kadar iğrençleşebilen adam başkan olduğunda amigolara da, gazetecilere de, menejerlere de para yedirip kulübü de batırır, Fulyayı peşkeş çekip geleceği de batırır.

Vizyon sahibi yorumcu arkadaşlar da "ama o q7 yi getirdi " diye vizyon sahibi başkanların

Çevrimdışı mehmetthedum

Her bir altı boş duyumda ve haberde ya da bir halt olduğunda benden bu kadar, daha da desteklemem diyen bir zat var forumda. Kendisi taraftarlıktan bihaber veya daha da kötüsü renkli bir trol.

Sen deatekleme birader. Sensiz daha güzel, daha huzurlu.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Renton

Tosic sezonu kapatmis durumdaymıs suan sakatmıs
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Haber 1903 aklınca provokasyon yapıyor. Önce beklentiyi yükseltip sonra en sefil transfer iddialarını piyasaya sürüyor. Yarın bu isimlerin yalan olduğu anlaşılınca da, ya uğraşıp alamadılar diyecekler, ya da seyirci baskısıyla vazgeçildi diyecekler. Bütün yıl en küçük bir tökezlemede de, zaten bu yönetim .. oyuncunun peşinden koştu diyecekler. Kulübü ele geçirmek için bu kadar iğrençleşebilen adam başkan olduğunda amigolara da, gazetecilere de, menejerlere de para yedirip kulübü de batırır, Fulyayı peşkeş çekip geleceği de batırır.

Vizyon sahibi yorumcu arkadaşlar da "ama o q7 yi getirdi " diye vizyon sahibi başkanların
@adil arif  herşey haber1903 ün suçu zaten kandırmayın kendinizi

Çevrimiçi mayguntr

Yani şimdi biz tosice aslında o kadar parayı vermedik mi  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Başkan ve yönetim hakkındaki eleştirilerinizi yapın elbette ama eleştirilerinizi yaparken kullandığınız kelimelere dikkat edin...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Tosic sezonu kapatmis durumdaymıs suan sakatmıs
doğru mu bu desene bir enaramo vakası daha  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Doğru marcaya yalan haber yaptırmışlar.

Çevrimdışı ebabil

saatçileri toplarsa takıma, bu sene son senesi olur açık ve net. kimse artık para yok mara yok dinlemez.

Çevrimdışı Gokhan_1903

saatçileri toplarsa takıma, bu sene son senesi olur açık ve net. kimse artık para yok mara yok dinlemez.
Mustafa Pektemek 1.6 milyon euro + Cenk Tosun 1.6 milyon euro + Ömer Şişmanoğlu 900bin euro = 4.1 milyon euro takımın yedek forvetlerinin aldığı para nasıl bu takımda para yok biri bana bunu lütfen açıklasın

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Hakan Özköse'nin Tosic ile imza attırma olayı kadar saçma bir iş görmedim bir de Sivok plaket verme töreninde vardı bu adam basketbol ile ilgileniyor futbolla işi ne ?

Çevrimdışı Anil

Bu Hakan Özköse'nin Tosic ile imza attırma olayı kadar saçma bir iş görmedim bir de Sivok plaket verme töreninde vardı bu adam basketbol ile ilgileniyor futbolla işi ne ?
https://twitter.com/erginaslan/status/605781234938204160
:D :D

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/erginaslan/status/605781234938204160
:D :D
:D rezalet yönetiliyoruz biri çıkıp dememiş mi sen basketbol ile ilgileniyorsun senin işin ne Sivok'la Tosic ile.

Çevrimdışı Anil

:D rezalet yönetiliyoruz biri çıkıp dememiş mi sen basketbol ile ilgileniyorsun senin işin ne Sivok'la Tosic ile.
Fikret Orman konusunda tek düşüncem stadı yapıp gitmesi artık.Bana göre şuan transfer açısından Demirören döneminden farkı yok.Önder Özenin yaptığı transferleri saymazsak tabi..

Çevrimdışı Anıl

M'bia'nın hala borsaya bildirilmemesinde ANÇ'nin parmağı var diyolar :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman konusunda tek düşüncem stadı yapıp gitmesi artık.Bana göre şuan transfer açısından Demirören döneminden farkı yok.Önder Özenin yaptığı transferleri saymazsak tabi..
:tabe:

Çevrimdışı Fatih Berker

Şaka maka şu ANÇ bir Mbia çıkarması yapsa iyi olur lan.

Çevrimdışı acan07

bu transfer anlayışı ile stad açılana kadar belli bir noktada olmazsak  eğer F.orman a geçmiş olsun abi .
kendi yaptığı stada giremez o derece tepki olur.

Çevrimiçi Samet Ç

imkansız ikinciyi yemez daha hacı

Çevrimdışı Kemal

ANC nun ve FO nun parmaklarını mühürledi İBB , hiç biyerde olamazlar suanda

Çevrimdışı Anil

İbrahim Altınsay felan işler yolunda gittiği zaman mı elini taşın altına koyacak ?

Çevrimdışı Anıl

imkansız ikinciyi yemez daha hacı
Tosicle beraber ikinciyi yedi, hat-trick için beklemedeyiz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Tosicle beraber ikinciyi yedi, hat-trick için beklemedeyiz :D
hiç beklemiyorum ama yaparsak iyi olur da gosso falan duydukça inanasım gelmiyor.