2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867981 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim o siteye kalmadan kendini ve taraftarı küçük düşürdü zaten. Ortaya getiremeyecekleri isimleri sızdırıp daha sonra içerden a.avcıya kadar düşenleri görmek hayal kırıklığıdır.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin gelecek dertler bitecek :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

o siteyi bu hale getiren yıldırım demirören yönetimidir  çok iyi hatırlıyorum quaresma transferini resmi siteden 2 dakika önce vermişlerdi şimdide fikret orman düşmanlığı yapan bir yer haline geldi demirören gibi besleyemiyor çünkü fikret orman orayı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozan062

bence site dogrusunu yapıyor
bu yonetimin o kadar cok adam alması lazımki sportif direktorunden anretnman kocuna hocasından yardımcısına doktorundan malzemecisine peeee
artı yeni tesislesme vs derken siz nasıl bu yonetim için planlı diyebilirsinizki
planlı olsalarda su saydıklarımdan birini en az duyururlardı
o sebeble hiç ama hiç guvenmeyin onlara
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Bu sene öve öve bitirelemeyen Bursa ligde kaçıncı oldu ? Ben iyi oyun aramıyorum.Şampiyonluk arıyorum.Şenol Güneş bunu başarabilecek mi ? Başarma potansiyeli var mı ? Arsene Wenger de oyunculara level atlatıyor ama ligde neler başardığı malum.Bu Şenol Güneşi sürekli pompalayanlar ne kadar tanıyor Şenol Güneşi ?
Türk olarak bence Şenol Güneştende çok Abdullah Avcı bizi sonuca götürür.Bence Winner bir karakteride var.

Çevrimdışı Anil

Bu arada Mbia zora girdi Avrupadan bazı klüpler ve biz devredeymişiz deniyor twitterda.İnşallah doğrudur..

Çevrimdışı talha

Site doğru mu yapıyor yanlış mı yapıyor bilemem de. Geçen sene verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı + Gidildi Tosic ile imzalandı. İlk çıktığında kimse imzalanmaz yalan diyordu gene g.te geldik. O yüzden bu saatten sonra kim yazılır da gelirse şaşırmam. Çünkü 1- ( Eneramo) değil 2(Dany) 3 değil artık 4 oldu. Yani 5 'te olur 6'da.

1.S.D. gelecek dendi gelmedi
2.Akademi kurulacak dendi kurulmadı
3. Pilot sistemi devam edecek denildi edilmedi
4. Özen projeleri (Milan Lab, Yüksek İrtifa Odası vb. vb.) korunacak dendi. Temeli bile atılmadı.

daha kurumsal davranılcak dendi davranılmadı,
artık boşa para harcanmayacak dendi adamlar bugün gitti Tosic'e 900bin'lik imza attılar.

ben daha neye güveniyim. tüm güvenimi 3 gün içinde kaybettiler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Şenol Güneş Zago ikilisi olsun  :icool:
şenol hoca 4 haziranda açıklanır bence şu stadı çözmek lazım yarın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Mbia inter ile gorusuyormus,  Ronaldinho taktiği yapıyor olabilir bu ben size diyeyim.

Çevrimdışı Jukebox

Bu da benim kadrom.Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum ama bir umut var işte...

Çevrimdışı JoseDemba

Yarın Denizli ve Şenol Güneş arasında y.k da oylama varmis herkea Şenol Güneş istiyor ama bence Denizli olsun
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ozan062

Yarın Denizli ve Şenol Güneş arasında y.k da oylama varmis herkea Şenol Güneş istiyor ama bence Denizli olsun

aynen ikisi arasında kalırlarsa kesinlikle denizli olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Mesela anlamıyorum Şenol Güneş good good diyorsunuz da Abdullah Avcı neden püh kaka oluyor. :)

Adamın elinde Şenol'dan çok daha kötü bir kadro bulunmasına rağmen, çok daha iyi sonuçlar aldılar. UEFA ceza kesmez ise Avrupa'ya gidiyorlar. Ayrıca piyasada ki en iyi Türk oyuncu gözlemcilerinden biridir kendisi.

Biraz defansif oynatsa da bu sene ki defans olarak muhteşem iş çıkardı. Ayrıca, o berbat forvet hattına rağmen çok güzel işler yaptılar.

Şenol hoca da Bakambou-Volkan-Fernandao hattı varken adam da Şentürk-Doka-Visca hattı vardı.

Şenol hoca gibi 3 büyüklere kaybetmediler. Hatta birini tarumar ettiler. :icool:

Ozan - Şener - Serdar gibi kaliteli yerlilere Belluschi - Holmen - Civelli gibi gedikli yabancıları da yoktu.

Ha gelmesin kesinlikle o ayrı bir konu ama ben Abdullah hoca hiç yabana atılacak bir isim değil.

Çevrimdışı Anil

ABDULLAH HUNTER HAYIRLI OLSUN ... :D

Çevrimdışı Tolga

aynen ikisi arasında kalırlarsa kesinlikle denizli olmalı
M.Denizli gelsin sezon sonu hastalığım var deyip takımı bıraksın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Mustafa Denizli bence de iyi tercih.Aklımda ki tek soru işareti Beşiktaş'da ki son sezonu.  :alala: :alala:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

offf be kardeşim.

Bursa kaçıncı olmuşta, şenol güneş başarılımıymış da.

Bursaspordan bahsediyoruz arkadaş, kurulduğu günden bu yana 1 şampiyonluğu dışında bir başarısı yok lig de.

Senin bilicin nereden geldi? 11. yaptığı lokomotiften ? ne oldu? sordun mu ne başarısı varmışta bilmem ne ?

Sinirlerim bozuluyor böyle insanları küçümseyenleri görünce. Küçümseyeceksen Biliçi küçümseyeceksin. Biliç Beşiktaşı başarılı yapamamış. Beşiktaş nere Bursa nere, ama tabi biliç efendiye göre aynı klasman takımıyız. Size göre de öyleyse, şenol güneşi pek ala başarısız bulabilirsiniz.

Transfere bursanın 5 katı para harcayan trabzonspor ile aynı puanda bitirdi.
Ha birde, senelerdir saçma sapan takımlara elendiğimiz kupada finale çıktı, bilmem kaç maçtır yenemediğimiz feneri, sürkülase ederek üstelik.

Daha ne yapsın? Yedek kulubesinin önünde amuda kalkıp mı teknik direktörlük yapsın.

Çevrimdışı Anil

Mesela anlamıyorum Şenol Güneş good good diyorsunuz da Abdullah Avcı neden püh kaka oluyor. :)

Adamın elinde Şenol'dan çok daha kötü bir kadro bulunmasına rağmen, çok daha iyi sonuçlar aldılar. UEFA ceza kesmez ise Avrupa'ya gidiyorlar. Ayrıca piyasada ki en iyi Türk oyuncu gözlemcilerinden biridir kendisi.

Biraz defansif oynatsa da bu sene ki defans olarak muhteşem iş çıkardı. Ayrıca, o berbat forvet hattına rağmen çok güzel işler yaptılar.

Şenol hoca da Bakambou-Volkan-Fernandao hattı varken adam da Şentürk-Doka-Visca hattı vardı.

Şenol hoca gibi 3 büyüklere kaybetmediler. Hatta birini tarumar ettiler. :icool:

Ozan - Şener - Serdar gibi kaliteli yerlilere Belluschi - Holmen - Civelli gibi gedikli yabancıları da yoktu.

Ha gelmesin kesinlikle o ayrı bir konu ama ben Abdullah hoca hiç yabana atılacak bir isim değil.
Bence gelmeli.Şenol Güneş bizim ligin Arsene Wenger'i olur ancak.Bizim sonuca gidecek birine ihtiyacımız var.Öne geçtiğimizde vites düşürecek,skor lazım olduğunda doğru hamleyi yapacak biri..Bence en doğru isim yerli olacaksa Abdullah Avcı'dır..

Çevrimdışı sosyalkartal

Size şunu söyleyeyim yine tepki alacam ama tosiçten ne motta ne ismail forma alır ben o adamın kötü maçını hatırlamıyorum ileriyede çıkar geridede sağlam durur aldığı ücrete takılıyorsanız orasını bilemem getiriliş biçimi yanlış orasını ben de kabul ediyorum hoca belli değil niye adam alıyor diyebilirsiniz ama bence hoca belli ve onun planı doğrultusunda yapılıyor bunlar Şenol GÜNEŞi işaret ediyor bu arada mbia yı ya biz alırız ya da avrupada başka takıma gidecek içime doğdu en son tolgayda böyle hissetmiştim  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Jukebox

Bu da benim kadrom.Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum ama bir umut var işte...
Bu kadronun başında Denizli'nin başarılı olacağını düşünüyorum.Tabii bu kadro olursa  :lol:

Çevrimdışı talha

offf be kardeşim.

Bursa kaçıncı olmuşta, şenol güneş başarılımıymış da.

Bursaspordan bahsediyoruz arkadaş, kurulduğu günden bu yana 1 şampiyonluğu dışında bir başarısı yok lig de.

Senin bilicin nereden geldi? 11. yaptığı lokomotiften ? ne oldu? sordun mu ne başarısı varmışta bilmem ne ?

Sinirlerim bozuluyor böyle insanları küçümseyenleri görünce. Küçümseyeceksen Biliçi küçümseyeceksin. Biliç Beşiktaşı başarılı yapamamış. Beşiktaş nere Bursa nere, ama tabi biliç efendiye göre aynı klasman takımıyız. Size göre de öyleyse, şenol güneşi pek ala başarısız bulabilirsiniz.

Transfere bursanın 5 katı para harcayan trabzonspor ile aynı puanda bitirdi.
Ha birde, senelerdir saçma sapan takımlara elendiğimiz kupada finale çıktı, bilmem kaç maçtır yenemediğimiz feneri, sürkülase ederek üstelik.

Daha ne yapsın? Yedek kulubesinin önünde amuda kalkıp mı teknik direktörlük yapsın.

Benim Şenol hoca ile alıp veremediğim bir olay yok. Sadece Şenol hocaya iyi denirken Abdullah hoca ne diye bu kadar kötüleniyor?

Bilic ile ne alakası var anlamadım Bilic'e iyi diyen mi çıktı?

Abdullah hoca burada ana konu.

Artı yenemediğimiz adamı Kupa'da değil Lİgde 4-0 yenmiş bir hocadan bahsediyorum.

Çevrimdışı Yusuf

Bu kadronun başında Denizli'nin başarılı olacağını düşünüyorum.Tabii bu kadro olursa  :lol:

Bu kadronun başına İsmail Kartal'ı bile getirsen başarılı olur zaten.  :tabe:

Çevrimdışı talha

Ne Mustafa'sı. Klübün kapısından bile geçmesin o adam artık.

Bu sene Lig TV'de nasıl eyyamlı program yaptığını izlemeyen kaldıysa bir daha izlesin.

Bu adam ilk 11'ine Volkan'ı koydu Gökhan'ı koymadı.

Adam her maçımız sonrası bize saldırdı. Bİr kere bile Beşiktaş'ı savunmadı. Bir kere bile güzel oynuyorlar demedi. Bir kere bile hakları yendi bu çocukların demedi. Hatta bir taraflarını zorladılar haksız kararları haklı göstermek için.

Mümkünse kapısından geçmesin. Siz de anıp durmayın şunu artık.

Çevrimdışı Anıl

ANÇ M'bia için devreye girdi. via @Çağrı :D