2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866939 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hala Ba ile G.Töre'nin satılmasını isteyenler var mı merak ediyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Ba için 13m haberleri doğruysa evet satılmalı.Töre kalabilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben bu kadarını kaldıramam Şenol Güneşi nde ANÇ inde F.O. nun da şu transferlerden başka kim sorumluysa hepsine lanet olsun çapsızlığın da bir sınırı vardır.

Hala vizyon kadar saçma bir kelime olmadığını düşünüyormusun? :D Ya da bunlar vizyonsuz değilse neysiz?

Çevrimdışı Tolga

Ba için 13m haberleri doğruysa evet satılmalı.Töre kalabilir.
Ba satılsın da Edinho gelsin yerine herhalde onu istiyorsunuz :icool:

2 yıldır söylüyorum. Fikret Orman ve ekibi varken sportif başarı beklemeyin.

Çevrimdışı Fatih Berker

13m bütçeyle Edinho'yu alacak kadar yetersiz₁ değillerdir heralde.

Çevrimdışı Tolga

13m bütçeyle Edinho'yu alacak kadar yetersiz₁ değillerdir heralde.
Bunun bütçeyle direkt olarak bağlantısı olmadığı ortada.

Mbia gibi bir adam varken Gosso ile uğraşıyorsak bu tek başına bütçeyle açıklanamaz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu oyuncular alınacaksa tam zamanı. Seneye satamayız bir daha
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali

Ehh sen Tosic gibi Opare gibi ortalama topçuları "aslında şu şartlar altında iyi transfer" diye parlatıp aklmaya çalışırsan yönetim de dayar sana Lawal'ı, dayar sana Gosso'yu. Bakmayın şimdi Lawal'a tepki gösterildiğine, bir transfer edilsin yeni Fernandes yapar bizim taraftar (ki şimdiden başlamış yağlama)

Hep diyorum suç yönetimde değil aslında, direkt olarak taraftar kitlesinde

Çevrimdışı Kadir G.

uefa sınırlaması sadece bonservisli oyuncu alamazsın mı diyor sen aldığın free bi oyuncuya 3 3.5 mil euro verince uefa denetlemeyecek mi seni çok saçma değil mi ?
ki bu aldığın free oyuncuların en az 2 m euro imza parası isteği vardır yönetimde çabalıyor işte fikret ormancı değilim ama adam da stat mı yapsın transfermi borçlara mı baksın en iyisi istifa etsin heralde bir de şu adalıyı görelim

Allah aşkına her şeye de stat stat stat. Ne statmış be! 2 milyon imza parası istedikleri yok. Adamlar mbiaya 2.3 verip trabzon gibi bir yere getirebiliyorsa sen 2 verince gelmeyecek mi bu adam? Takımı anadolu takımına çevirdiler hala savunuyorsunuz. Alsın lawala tosiçe gossoya 1 er milyonu versin üç tane çöp oğlu çöpe. Kendi cebinden çıkmadığı için rahat rahat saçsın. Artık 10 hafta olmadan ligden kopunca stada istifaya gider millet
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 18:01:06 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Fatih Berker

Bari Danny'i alsınlar da rahatlayalım.

Çevrimdışı rawen54

Trabzon'un 2-3 seneki önceki transfer sezonuna döndü bu. Süper Lig'de ne kadar cöp varsa toplarız artık. Vodafone Arena'ya çıkmadan önce Fikret Orman'da onları cilalatıp parlatarak yıldız diye bize sunar. Yada gökyüzündeki yıldızlara bakar dururuz  :biggrinking:

Çevrimdışı rawen54

Bari Danny'i alsınlar da rahatlayalım.

Bunlar gider yanlıslıkla Dany falan sanarlar. Aman diim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ucanlaz

Uzun zamandir cok merak ettigim bir konu var.

Türkiye'de niye herseyden baskan sorumludur?
Besiktas gibi dünyanin en güzel ve büyük klübünün baskani, niye klubü yönetmek yerine takim yönetmeye/transfer etmeye itilir. Futbol'dan gelmeyen adamlarin futbol karari vermesi dogru degildir. hentbol'dan anlamayan adamda karar veremez. Ama nedense biz, taraftar olarak, herseyi ayni kisiden bekliyoruz.

Aranizda almanya liginin baskanlarini taniyan varmi? Almanya'nin yüzde 65'inin spor lisansi vardir. Bu kadar futbola ilgilenen bir ülkede bile takim baskanlari o kadar tanidik degildir. Niye mi? Cünkü Almanya'da baskanlar klubü ve camiayi yönetir - futbol takimini degil. Futbol tabiikide medyatik ama orada profesyonel calisanlar konusur veya konusulur.

Transferler icin en önemli öncelik - isi bilen profesyonellerin futbol subesini derv almasidir.
Büyümek, dünyada basarili olmak sadece isini bilenlerin dogru yerlerde calismasiyla olur.
Sambade var, avrupanin en iyi kaleci antrenörlerinden - onu kacirmayacaksin. Hersene üstüne koyarak, her subeye türkiye'nin en iyi görevlilerini getireceksin ve sonrada avrupanin en iyilerine göz atacaksin.

Ahpap, cavus ve menejer dostlarla sadece günlük basarilar yakaliyabilirsin. Oyüzden ilk olarak yeni antrenör kim olarak, futbol direktörü kim olacak, bunlarin aciklanmasini bekliyorum.
Kadro planlamasi ve oyuncu transferleri derken insallah bir sezonu daha renklilere hediye etmeyiz.

Saygilar

Çevrimdışı sosyalkartal

Allah aşkına her şeye de stat stat stat. Ne statmış be! 2 milyon imza parası istedikleri yok. Adamlar mbiaya 2.3 verip trabzon gibi bir yere getirebiliyorsa sen 2 verince gelmeyecek mi bu adam? Takımı anadolu takımına çevirdiler hala savunuyorsunuz. Alsın lawala tosiçe gossoya 1 er milyonu versin üç tane çöp oğlu çöpe. Kendi cebinden çıkmadığı için rahat rahat saçsın. Artık 10 hafta olmadan ligden kopunca stada istifaya gider millet
mbia ya en az 2 milyon euro imza parası vermedilerse ben bırakırım BEŞİKTAŞI niye gelsin yoksa el altından vermişlerdir Ayrıca benim bu durumu savunduğum felan yok ben de isterim 10 numara oyuncular gelsin ama yıldız transferi bir takımı şampiyon yapmaz yapsaydı quaresma gutili dönemde bizim olmamız gerekirdi konoplanka felan diyosunuz ya bu adamın gelme ihtimali var mı allah aşkına  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Haber1903 provokasyon amaçlı çıkarıyor bu haberleri inanmayın.Ben de güvenmiyorum bu yönetime ama bu kadar da saçmalamazlar heraldi Gosso-Lawall falan

Çevrimdışı Anıl

mbia ya en az 2 milyon euro imza parası vermedilerse ben bırakırım BEŞİKTAŞI niye gelsin yoksa el altından vermişlerdir Ayrıca benim bu durumu savunduğum felan yok ben de isterim 10 numara oyuncular gelsin ama yıldız transferi bir takımı şampiyon yapmaz yapsaydı quaresma gutili dönemde bizim olmamız gerekirdi konoplanka felan diyosunuz ya bu adamın gelme ihtimali var mı allah aşkına  :)
Yıllık 2.3 imza parası da 1 milyon euro istemiş M'bia.

Ba-Töre satılırsa takım ilk 6-7'ye giremez bu transferlerle.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben bizim yönetimden bir selcuk sahin hamlesi'de bekliyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

Benden size tavsiye hiç transfer haberlerine bakmayın boşu boşuna canınız sıkılmasın :)

Yıldız transferi isteyen yok.Tolgay'ı-Sosa'yı nasıl uygun maaliyetlere getirdiysek böyle alınacak çok adam var.Para yok diyorlar anadolu takım çöplerine bağlıyorlar bizi.Böyle transfer yapılacaksa yapılmasın hiçbir şey kazandırmaz bu adamlar.Gitsinler bunlara verecekleri parayı stada harcasınlar da bitsin şurası.Böyle transferler yapacağımıza elimizdeki adamlarla 3.oluruz bir şey değişmez

Çevrimdışı Skywalker

Ba-Töre satılırsa takım ilk 6-7'ye giremez bu transferlerle.
Kesinlikle, tamam isim değil gösterdiği performans önemlidir oyuncunun ama bu iki ismi kadrodan çıkarsak yerine gosso-lawal'dan birini yazsak tam manasıyla bir Anadolu kulübü izlenimi verecek  :) Bu da taraftarın hoşuna gitmeyecek maçlara ilgisiz kalınacak yönetime sayıp sövülecek vs vs umarım öyle bir hata yapılmaz.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Bu arada haber1903 yorumları efsane ya girin okuyun moraliniz düzelir hahaha

Çevrimdışı talha

Fotomaç bile bizimkilerden daha akıllı adam önermişti.  Gosso Lawal nedir be. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı canU

yok çok basit denklem basit sat ba yı 13 milyona al gignac ı bonservissiz, fransa liginde son 3 sene 20 gol civarı atmış adam. gerekirse ver 1-2 imza parası. elinde kaldı mı 10-11 milyon euro. O parayla da git bir temiz orta saha bir de stoper al, hatta yanına bir sağ bek bile koyabilirsin. Orta sahaya mbia yı alabilirdin ama çap yok çap. De jong var bak orada kabak gibi git onu al. Atla deve değil. Ama sen ertan göksu denen kan emici, indra gandi menajerle takımı çöplüğe döndürüceksen ve sonra para yok diye ağlayacaksan geçeceksin o işleri. Tosici de çakmış göksu. Ameliyat masasından adam aldılar bu göksuyla ya daha ne olacak. Beşiktaş takımı stat yapmak için bu kadar küçülemez. Kimse yok sponsorluk arttı şöyle böyle demesin. O gelen paralar göksunun çaktığı adamlara gidiyor. Senin scout ekibinin başında bir adam var evlere şenlik raporları var. Tolgay işe yaramaz demiş bir adam nasıl topçu seçecek. Göksu seçer tabi.  Bu kadar iş bilmezlik olmaz. Demirören döneminde kulübün anasını ağlattı, resmen kulübü batırdı etti. Fikret orman dönemi stat dışında daha kötü bir yönetim olma yolunda ilerliyor. Stat yapıyoruz bahanesini geçelim artık. Para yoksa eneramoya da yok, sezere de yok, kerim frei a da 3.5 milyon yok, mustafa pektemek e 1.4 milyon yok, ersana 1.6 yok, necip e kaç verdiler hatırlamıyorum gene 1.x li birşeydir o da yok, gökhan süzene de yok, motta ya da 1milyon yok. öyle transferler yapılıp öyle paralar atılıyor ki çöpe onları yapıp göksu ve şürekasını zengin edeceğimize adam gibi işi bilenlere bıraksak, ucuza çok iyi adamlar bulunur ama çap yok vizyon yok.